1. Începutul

2.3K 67 10
                                    

Se spune că prima dată trebuie să fie ceva special, plină de focul iubirii dintre doi oameni, insă pentru Kat nu a fost chiar aşa. Era îndragostită de un tip de la şcoala, Jason, băiatul tipic visurilor tuturor fetelor cu pretenţii de clasă superioară: blond, inalt şi bine lucrat, cu ochi albaştri, puri, încât păreau un ocean în care se oglindeau lumini puternice, difuze. Era dealer de  droguri, ceea ce îl făcea cu mult mai fierbinte, dar şi periculos, iar ea mereu a avut o slăbiciune pentru baieţii răi. Şi ca să completeze şirul de fapte dezamăgitoare, a fugit cu Jason in L.A datorită dorinţei de a-l avea numai pentru ea. S-au cazat la un hotel şi au petrecut o noapte împreună, plină de dureri şi senzaţii noi, iar a doua zi, spre dezamagirea ei, el dispăruse fără nici un fel urmă. De aici îşi poate da seama de iubirea irevocabilă şi cu adevărat sinceră pe care i-o purta el.

Se plimba prin oras in cautarea unei soluţii. Voia să işi gasească un job, să nu mai depindă de parinţii ei, care nu o vor ierta niciodată pentru ce a făcut. Tot mergând, a ajuns la intrarea unui club de noapte. A fost atrasă de când a văzut pancarda uriaşă pe care scria cu italic "Fangtasia". A intrat, unde am fost hipnotizată de animatoarele care dansau la bară şi de felul în care era amenajat totul. Un roşu sângeriu acoperea fiecare părticică a locului. Erau lumini puternice, orbitoare, care se stingeau din când in când, fiind beznă totală în acele scurte momente.

- Salut. Doreşti ceva de băut?  a intrebat un barman.

Arăta ciudat, dar sexy în acelaşi timp. Avea o privire demonică, asemănătoare unei feline gata de atac.

- De fapt aş dori să aplic pentru o slujba. Mă mulţumesc cu orice.

- Urmeaza-ma....

Aştepta numele ei, rânjind.

- Kat , a răspuns în timp ce îi copia paşii..

- Keith, încântat. Schiţă din nou acel zâmbet îmbătător pe chipul său care părea de porţelan, ce avea mici crăpături care întruchipau micile riduri formate când vorbea sau când râdea.

Au ajuns într-o camera, mai bine spus camera de probă. Era uriaşă, cu oglinzi, mese, dulapuri şi costume pretutindeni. 

- Pentru început va trebui să dai o mică probă. Corp ai, a spus Keith afisând acel zâmbet pervers.

- Desigur....

Nu era sigură ca va împresiona, dar a fost la destule petreceri şi a învăţat să se mişte..oarecum. În jumătate de oră, după ce clubul s-a închis, patronul a poftit-o pe scenă. Era un domn mai în vârstă îmbrăcat în costum şi înconjurat de femei. Deşi era trecut de cincizeci de ani, avea o  strălucire în ochi ce putea face orice puştoaică a lui pe loc.

- Să te vedem, domnişoară, a zis plin de superioritate în timp ce mângâia şira spinării a unei roşcate. 

Muzica a pornit, iar a aproape a îngheţat în faţa perechilor de ochi care o priveau insistent. A închis ochii şi s-a lăsat purtată de sentimente. "Sex Bomb" vibra din toate colţurile încăperii, făcând-o să-şi   mişte corpul în mod lasciv, stârnind imaginaţia, fantezii ascunse. Simţea cum trupul îi era ghidat de ritmul muzicii, controlat de aer. Plutea, la propriu. Brusc, valul de adrenalină se sfârşi, iar ea se trezi din coma produsă de sunete.

- Eşti angajată. Ne vedem mâine seara la şapte jumătate. Daca întârzii eşti concediată, dulceaţă.

Zâmbi. Nu avuse pâna acum o slujba şi işi dorea nespus să se distreze, să uite de viaţa ei plictisitoare şi mai ales sa-l uite pe Jason. S-a întors la hotel, plănuind să îşi caute o garsonieră pe care sa o închiriez.

A doua zi s-a trezit dimineaţă şi a cutreierat oraşul, căutându-şi o nouă locuinţă, cât mai aproape de club. Din fericire, a găsit una drăguţa, iar deţinătoarea ei i-a cerut lunar doar 95 de dolari. În drumul său spre nouă şi incitanta slujbă s-a lovit de un bărbat, care nici măcar nu şi-a cerut scuze, ci a trecut mai departe fără a o privi.

- Ce dobitoc!  aproape a ţipat, atrăgând priviri.

S-a oprit pentru cateva momente, apoi a continuat să meargă. Fata fu într-un fel speriată de comportamentul lui, dar nu-l băgă în seamă prea mult. Unii oameni chiar pot fi ciudaţi.

- Bonjour! a întâmpinat-o Keith, sărutându-i obrazul stâng.

- Hei... roşise, stârnind un surâs. Îmi pare bine să te revăd, a continuat. 

A zâmbit într-o parte. Adora când făcea asta. A condus-o spre camera dansatoarelor şi i-a făcut cunoştiinţa cu fetele, apoi i-a aruncat un corset şi nişte botine pe care le-a găsit pe un scaun.

- ÎmbracĂ-te. Vei urca pe scenă imediat, a şptit plin de convingere.

- Poftim? Eşti sigur? Nici măcar nu ştiu ce ar trebui să fac. Trebuie să mai exer...

- Opreşte-te! Nu e nevoie, doar fă ce ai făcut ieri. Le va plăcea celor care te vor urmări ,crede-mă. Şi machiază-te...pune mult sclipici. Şi fă ceva cu părul ăsta! a facut ochii mari, gesticulând spre cum ar trebui să se aranjeze ca să arate prezentabil.

Destul de ruşinată a păşit pe scenă, a închis ochii şi şi-a făcut treaba. Brusc a simţit ca aerul se răceşte considerativ şi a privit in jur. În public se afla acel barbat care a lovit-o pe strada. Nu ar fi putut niciodată să uite o figură atât de mirifică. Corpul său o lua razna în timp ce îl urmarea. Bărbaţii fluierau şi aruncau cu bani, care se agăţau de degetele ei pe care le vâra în sân. Dupa terminarea actului s-a îndreptat entuziasmată către el.

- Hei, tu! Bună şi bun venit, i-a zâmbit sperând ca va fi interesat să vorbeasca cu ea.

- Mulţumesc, încântat.

Îi strânse mâna într-a sa, apoi o duse spre buze, plasând un sărut de gheaţă pe pielea ei fierbinte,  vreme ce o privea flămând în ochi.

- Kat! o strigă şeful ei. Vino, draga mea, să discutam despre salariul tău.

- Ne mai vedem, a şoptit străinul, plasând un sărut scurt pe gâtul ei descoperit.

__________________________________________________________

                                                                   In poză la multimedia- Kat

Moarte în paradis- FangtasiaWhere stories live. Discover now