6. Durere nestinsă

522 35 13
                                    

- […] Ani, secole, epoci intregi trec, iar eu raman la fel, singur si pustiu…Facu o pauza, muscandu-si buza inferioara. De aceea tu trebuie sa pleci acum. Vei uita ca aceasta discutie a avut loc, vei uita ca ai fost aici si ca am petrecut noaptea impreuna. Am avut o conversatie draguta in limuzina, apoi eu te-am condus acasa.

Barbatul a scos cei 400 de dolari promisi din noptiera de langa pat si ii oferi tinerei domnisoare.

-Vei lua banii acestia in schimbul imprudentei mele. Acum du-te…Richard te asteapta jos. Mergi acasa.

Fata se uita pierduta in ochii lui inlacrimati, fara sa aiba o idee despre ceea ce se intampla. Glasul sau avea o putere de convingere atat de uriasa, incat o facu pe ea sa inteleaga ceea ce avea de facut. Ca prin magie, tot ceea ce s-a intamplat disparu din memoria ei. Automat, se indrepta spre usa, trantind-o cu putere in urma ei. Nu era constienta. Parea oarba. Lasa in urma ei un loc rece in patul lui Chuck si pe acesta, singur si trist… Desi se ura pe sine si mai mult decat inainte, faptul ca ii distruse amintirea lui Kat il determina sa creada ca a facut un lucru corect. Egoist, insa corect. Nu suporta gandul ca se va teme de el cand il va vedea; el se temea ca nu o va zari alergand intr-un suflet atunci cand o va astepta la bar. Voia ca sa faca dragoste cu ea, nu sex. Voia sa fie real data viitoare…

Terminat psihic, cu nenumarate sticle de bourbon aruncate pe podea si in posesia a cate doua domnisoare sumar imbracate care il vizitau zilnic, plecand usor dezorientate din cauza unor pierderi mari de sange. Asa arata viata lui Chuck. Zile,saptamani treceau, iar Kat nu mai stia nimic de el. Intre timp, se consola in bratele lui Keith, devenind niste asa zisi  "prieteni cu beneficii" . Partea murdara in aceasta "prietenie" era ca Delia avea o relatie cu Keith de ceva timp, iar Kat ii deveni prietena buna acesteia. Desi isi dadeau seama ca ceea ce  faceau era gresit, atractia dintre ei era mult prea puternica pentru a se mai obosi incercand sa se opuna.

Plictisit dupa doua luni de regulat si devorat prostituate, Chuck se avanta in lumea stripteasului. Deveni client fidel al celor mai mizere bordeluri. Sexul era la ordinea zilei. Desi avea parte din plin si in cele mai salbatice si ciudate moduri,nu mai avea aceeasi pasiune pe care o detinea odata. Nu mai simtea dorinta de a domina si de a i se oferi cu toata fiinta partenerului. Nu mai era la fel si el stia prea bine de ce.

In miezul unei nopti oarecare, brunetul cutreiera aiurea strazile, pana ajunse accidental la Fangtasia. Gemete puternice ii rasunau in cap cand ajunse in dreptul unei alei intunecate. Simtea parfumul Ei dulce care il ineca in placeri interzise, o simtea pe Ea vibrand de satisfactie si pe cel dintre picioarele ei zambind de desfatarea pe care i-o provocau rasuflarile Ei fierbinti care ii ardeau gatul. Nu ii putea privi si nici nu dorea. Era ea, Kat. Kat si Keith… Ahh, cat de mult asteptase nenorocitul! Il putea omori pe loc, ii putea sfasia carnea dezgustatoare cu mainile goale. Nu merita sa-i bea sangele, nu acel sange scarbos pe care il avea. Nici macar atat… Insa ea… Il durea inima cand se gandea la ea, la ceea ce ii facea. Totusi, pentru a fi sigur ca este intr-adevar ea, arunca o privire si il zari pe Keith care il observase, insa continua. Si patrundea in ea fara oprire. Ii zambi draceste, concentrandu-si atentia apoi catre fata care isi desfasura orgasmul. In acea secunda ii venea sa il distruga chiar in fata ei, sa ii imprastie bucatile corpului peste tot pe acea strada, sa il arda de viu si sa se delecteze cu urletele lui de durere, sa ii rupa capul… Se opri. Isi alunga aceste ganduri deoarece stia ca ...acel gunoi… era important pentru ea. Lasa capul in jos, continuandu-si drumul. Ii ardea sufletul de suferinta pe care i-o provoca aceasta simpla fata, iar ea nici nu avea idee. Avea sa se schimbe... Da. Se va schimba si o va cuceri. Va fi numai a lui. Keith poate sa se duca dracului. O va face pe ea sa vada cine este el cu adevarat. O va face sa se indragosteasca de el…Fara sex, doar dragoste!

Moarte în paradis- FangtasiaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum