KAPITEL 4

14 0 0
                                    


Jeg stod udeforan plejefamiliens grå hus. Jeg bedte Blake om at vente udeforan, Men han insisterede på at komme ind. Jeg bankede på døren og moren stod i døren. " Kom ind Hayley, du er blevet stor. " Sagde hun men stoppede ved synet af Blake. Hendes ansigtudtryk ændrede sig og hun så skræmt ud. " Han gør ingen fortræd bare rolig, han skal nok stå ved siden af mig. " Sagde jeg. Hun må have blevet skræmt af hans bad boy look, med den sorte læderjakke, det mørke hår og tattoveingerne. " Ok, så længe han er med dig. " Sagde moren. " Det er du ikk ogs Blake?"  spurgte jeg ham om.  " Selvefølig " Sagde han med en blød stemme. Han prøvede nok at lyde mere ordenlig. " Kan jeg se min søster nu? " Spurgte jeg. " Det kan du ihvertfald. Hun har glædet sig enormt meget. Og Hayley vent lige. " Sagde moren og stoppede os. " Vi har snakket med kommunen, myndighederne og vi er alle blevet enige i at hvis du har mod på det, så kan du godt få hende hjem at bo igen. " Sagde hun. Mit hjerte bankede hurtigt. Det her har jeg ventet på. Jeg blev fyldt med glæde, og jeg blev spændt. " SØSSS! " lød den mest nuttede 5 årige stemme, det var Scarlet. Hun løb hen imod mig og krammede mig. 

" Scar min lille mus. Du behøver ikke at blive her mere!! Du kommer hjem igen. " sagde jeg.

" Hvorfor ikke? " Sagde hun og stirrede forvirret. Hun forstod nok ikke helt hvad jeg snakkede om.

" Du skal bo med mig, jeg er blevet godkendt! " Jublede jeg. Hun stirrede på mig i nogle sekunder, men efter gav hun mig det hårdeste kram nogensinde - OG JA selvom hun er 5 år, så er hendes kramme knogle knusende. 

" hvem er det? " spurgte hun og pegede på Blake.

" Det er Blake, en af mine venner. Han har også en lillesøster på 5 år, hun kommer i aften og i kan lege. Du vil godt kunne lide hende, hun er super sød. " sagde jeg.

" YAYYY! " jublede hun og krammede mig igen.


---------------------

HJEMMET

--------------------

Vi havde hentet Adina fra huset, og nu sad de og legede i stuen. Blake og hans venner og Riley blev ved med at plage mig om at holde en fest fordi alt var lykkedes ( Mest af alt sikkert fordi de vil have et frit hus til at feste i ) Jeg blev ved med at sige nej, men tilsidst blev det et ja. Blakes venner og Riley var kommet over og de beundrede alle Scarlet. Scarlet elskede opmærksomheden og viste alt sit legetøj frem. " Jeg må sgu også gøre mig klar til fest " Sagde jeg og kiggede på uret. " Hey Hayley, jeg ser efter de to unger, gå du bare op okay? " sagde han. " Årh tak! " sagde jeg og løb ovenpå. 

Riley sad allerede der oppe og lagde makeup. 

" Helloooo " Sagde hun da jeg trådte ind.

" Hilooo " Svarede jeg og gik igang med at kigge i skabet. Hvad mon jeg skulle tage på? 

Jeg fandt en mørkeblå stram kjole som passede mine former ret godt. jeg har næsten aldrig kjole på. 

" Kom lige her op " sagde Riley oppe fra skrivebordet. 

Jeg satte mig derop på en stol og hun begyndte at ligge makeup på mig.

" Oh god Riley, ikke så ekstremt barbie dukke makeup vel? " Sagde jeg. 

" Chill, det bliver flot " Sagde hun.

Hun krøllede også mit hår.

" 3,2,1 KIG! " sagde hun og drejede stolen mod spejlet. okay, hun er god til det der. Jeg hader at sige det, men jeg lignede en million. " Tak for looket " sagde jeg. " Intet problem, skal vi gå nedenunder? " spurgte Riley. " Yes, lad os. " Svarede jeg.

Vi gik nedenunder og alt jeg så var Blake der stirrede på mig. 

---

BLAKES SYNSPUNKT

---

Mig og drengene havde allerede det tøj på vi skulle have på og vi sad og kiggede efter Scarlet og Adina. Jeg tænkte på hvordan mon Hayley ser ud? Hun er så smuk. Vent, hvad tænkte jeg lige? Nej ikke noget..

" Dude, indrøm lige at du syntes hende Hayley er lidt sød. " Sagde Jared. Vent sagde jeg det så højt?

" Jaer, du crusher totalt på hende " sagde Jackson.

" Tja, hun er en sød pige, hvem ved altså jeg kunne hende godt. " sagde jeg. Jeg havde nok et crush på hende, selvom hun var så langt væk fra mig. Altså jeg går næsten ikke i skole, og hun knokler.

" Inviter hende ud, den måde hun kigger på dig bro. den er særlig, det er ikke bare en vennemåde " sagde Jared.

" Jeg vil bare ikke blive afvist " Svarede jeg. Jeg hørte høje hæle træde ned ad trapperne. Jeg fik straks øje på Hayley. Hun bliver smukkere og smukkere for vær gang jeg ser hende.

Mig og drengene rejste sig op og gjorde klar til at vi skulle gå. Hayley lagde Scarlet og Adina til at sove og vi gik ud til bilen. " Du ser smuk ud " Sagde jeg til hayley. Hun svarede med et smil. og jeg sværger, jeg så hende rødme!

Jeg vil gerne have Hayley. Fra nu af slut med rygning, alkohol, og andre dumme piger. jeg skal vise hende at jeg godt kan være good boy. I aften skal jeg være med hende hele tiden. 

Alle blev kørt i Jareds bil, men Hayley satte sig bag på min motorcykel. Hayleys hænder rystede, og jeg kunne fornemme at hun var lidt bange.

" Det er okay. Bare kryds dine hænder omkring mig og nyd turen " Sagde jeg. Hun nikkede og jeg rakte hende en hjelm. 

" Hvad med dig? Skal du ikke også have en hjelm på?"  spurgte hun.

" Jeg vil hellere have at jeg tager skade, end du gør. " Svarede jeg. Det lød måske lidt kliche, men jeg mente det.

" Okay fint, men til din fødelsdag køber jeg dig en hjelm! " Grinte hun. Fuck altså, hun er så sød når hun griner. Hun er altid sød. Det ligner mig slet ikke at falde for en pige så hurtigt.

Hun placerede sine hænder omkring min mave, og jeg kunne mærke sommerfuglerne i min mave.

Jeg begyndte at køre og vær gang jeg drejede klemte hun hendes arme omkring mig. Jeg holdte ind til siden. 

" Hey, er du okay? " Spurgte jeg.

" Det tror jeg? Jeg ved det ikke helt.. " det lignede at hun var ved at græde. Der er noget galt, Jeg ved det.

" Hvad er der galt? "  Spurgte jeg.

" Jeg ved det virkelig ikke " Sagde hun. Hun kiggede mig dybt i øjnene. Hendes øjne var helt våde af tåre. 

" Vi skal til festen " Afbrød hun. 

" Jaer " sagde jeg og vi kørte afsted.







LAD MIG VISE DIGWhere stories live. Discover now