KAPITEL 2

15 0 0
                                    


Det er spisetid i skolen. Mig og Riley sidder ved et bord. Jeg hader spisetid i skolen, for jeg vil altid have Riley skal gå hen og spise med hendes andre venner, men hun nægter fordi jeg sidder alene.

" Riley, gå nu hen og spis med de andre! Jeg kan sagtens side alene jeg er ikke en eller anden 5 årig? " sagde jeg

" Fiinttt, hvis du er 10000% okay med det! " sagde hun og begyndte at gå. Jeg trak min telefon op, og begyndte at skrive med moren til Adina jeg skal babysitte. Hun fortæller mig detaljer om hende, Hun er genert, elsker alle blå ting, elsker heste ( ligesom mig ) og hun kan godt lide at lege udenfor. Hun lyder sjov!  Jeg glæder mig til at møde hende.

------------------------------------

klokken : 18.50

.........

Så der er 10 minutter til at Adina og hendes mor kommer hjem til mig. Hun skal babysittes hjemme hos mig denne gang. Jeg ved ikke hvad jeg skal lave ind til da. Jeg sætter " Blå Himmel " af Kesi på, min abslout yndlings danse-nummer. jeg danser rundt i stuen. Jeg er ikke dårlig til at danse, jeg kan bare ikke lide at danse foran andre.

Sangen slutter, og det passer med at det ringer på døren. Jeg går hen til døren og åbner. " Hejsa, jeg er Hayley. Du må være moren marie, og det er adina? " spurgte jeg. Adina gemmer sig bag hendes mor. Hun er virkelig genert.

" Adina skat, det er okay! Hun skal bare babysitte dig. Og ja jeg er marie, jeg har hørt så mange gode ting om dig! Men ja anyways, Jeg skal skynde mig til middag på mit arbejde. Men Adinas storebror vil hente hende omkring 9 tiden? " 

" Perfekt, Hej Adina jeg er Hayley. Du behøver ikke at være genert overfor mig, alt er okay! " sagde jeg og åbnede mine arme. hun løb hen i mine arme og jeg bar hende op. vi vinkede farvel til hendes mor. " Hejhej Mama " sagde Adina og vinkede.

" Så,  Adina hvad har du lyst til at lave? Jeg har film, spil og min telefon har mange spil? " spurgte jeg.
" Kan du skrive til min bror, at han skal være her klokken 9. Bare så han ikke glemmer det, han er en meget glemsom person. " griner hun. " Ja selvfølig, kan du hans nummer? " sagde jeg og rakte min telefon til hende. hun nikkede og tastede hans nummer ind. Hun er da godt nok klog af en 5 årig!

Mig og Adina havde det rigtig sjovt, og legede og så film indtil hun faldt i søvn. En bil gassede op udenforan, jeg åbnede hoveddøren og så Blake Evans stod udeforan. Fuck! er det virkelig hendes storebror!!

Hans ansigt så meget chokeret ud, og han så nærmest forskrækket ud. " HVAD FANDEN LAVER DU HER? " råbte han.  " Babysitter din søster, shh hun sover! " sagde jeg og tyssede på ham. 

" øhm, jamen okay! jeg går op og vækker hende.. " sagde han flovt. han går ovenpå. 

lidt efter kommer han ned med Adina i hans arme. han nærmer sig og ligger en 1000 kroners sedl i min hånd. Det er 500 kroners drikkepenge. Han ligger hende i bilen og lukker døren og går mod mig igen. Hun er åbenbart vågnet, for hun løber ud af bilen og krammer mig. 

" Det ser ud til hun ret godt kan lide dig " sagde han.

" Hun er sikkert bare afslappet med mig " sagde jeg og trak på skuldrene

" Sikkert.Anyways, vi ses imorgen i skolen Hayley " Sagde han og gik ud til bilen. Han snakker aldrig til mig i skolen, og går rundt i skolen som en gangster. Hvorfor er han sød overfor mig nu? Var det fordi hans søster var omkring? Jeg smed mig ned i sengen. Mine lektier var lavet, så dem behøvede jeg mig ikke at bekymre om. Jeg tænkte lidt på hans opførelse og så faldte jeg i søvn.


LAD MIG VISE DIGWhere stories live. Discover now