Capitolul IV

475 37 28
                                    

Capitol nou facut in colaborare cu @GabySomerhalder, so...va asteptam cu pareri. Acest cap. este unul special pe care sper sa nu-l uitati prea repede pt k nu stiu ce a fost cu mine si Gaby de am fost atat de romantice:)). Btw in acest cap. Julie nu--i singura kre plange de fericire ci si eu in timp ce scriu coplesita de ...nu stiu ce:)))???

                                   Enjoy!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 O jumatate de ora ii mai despartea pe Max si Julia, asa ca Max ii trimite un mesaj cu ora si locul intalnirii celor doi:

,, Hey, scumpo te astept la cafeneaua ''Lounge Caffe'' de langa hotelul Plazza in jumatate de ora, la prima masa de langa fereastra. In sfarsit a sosit momentul mult asteptat, inca nu-mi vine sa cred ca vom fii fata in fata .

Visez in continuu la momentul in care te voi saruta. ''

Imediat dupa ce citi mesajul Julia ii raspunse :''Scumpule, voi fi acolo in jumatate de ora. Bab' si eu visez la acel moment din clipa in care te-am cunoscut'' .

Dupa ce ii raspunse la mesaj primul lucru pe care il facu Julia fu sa se duca la sifonier de unde isi alese o rochita   de culoare verde pe care a asortat-o cu o pereche de botine negre cu tocuri de 10 centimentri, apoi isi aplica un machiaj smokey eyes, care-i scotea in evidenta foarte bine ochii caprui.

Apoi aceasta iesi cu pasi alerti din casa luand primul taxi care-i sari in ochi din fata blocului.  Julia era atat de nerabdatoare sa-l vada pe iubitul ei Max , care i-a schimbat total viata.

Din viata monotona pe care aceasta o avea inainte sa-l cunoasca pe Max, a devenit una plina de culoare si de iubire de cand acesta a intrat in ea, dar nu doar el ii aducea fericire ci si cele 4 nebune aka Danny, Georgy , Gaby si Donya.

Julia era atat de fericita incat nu avea cuvinte sa exprime ceea ce simtea. Cu toate astea era si putin nelinistita gandindu-se cum va reactiona cand il va avea in fata ochilor pe barbatul mult iubit. Pe Max al ei.

Mii de sentimente pe care nu le mai avusese inca ii strabateau inima facand-o astfel sa tresalte si sa respire din ce in ce mai sacadat.  Insa sunetul telefonului o scoase din transa. Inca un mesaj de la Max:

''Ne mai despart 20 de minute, scumpo. Cand vei ajunge aici vei avea parte de o seara minunata. O seara cum nu ai mai avut niciodata in viata ta pana acum. Iti promit''

 Julia citi mesajul si ii raspunse: ''Mai sunt 5 minute pana voi ajunge la Lounge Caffe, sper ca esti deja acolo. Sunt convinsa ca alaturi de tine seara mea va fi una minunata indiferent unde ne vom afla. Sunt gata sa merg alaturi de tine chiar si pe luna, nu conteaza atata timp cat tu ma vei tine mereu de mana.''

                                                           *** 

In sfarsit Julia ajunse in fata cafenelei ''Lounge Caffe'', ii plati soferului si cobora din masina cu pasi alerti nerabdatoare sa-l cunoasca pe mult iubitul ei Max, baiatul care a facut sa simta cu adevarat ce inseamna iubirea adevarata. Baiatul alaturi de care stia ca niciodata nu va fi trista.

Intra in cafenea, zarind un baiat brunet cu ochii albastri stand la prima masa de langa fereastra exact asa cum ii zisese. Inainta emotionata spre masa la care se afla :

-Max...zise Julia cu o voce tremuranda. Auzindu-i vocea tremuranda acesta se ridica de la masa punandu-i scaunul in timp ce ii spune cu voce suava:

-I-a loc, scumpo! Asteapta-ma aici, am o surpriza pentru tine. dupa ce ii spuse superbei Julia sa astepte acesta se indrepta spre formatia care canta la acest restaurant.

-Hey, guys cand voi ajunge inapoi langa ea cu buchetul de flori puteti incepe sa cantati acea melodie, vreau ca aceasta noapte sa fie una magica pe care sa n-o uite niciodata in viata ei. zise , Max apoi se indrepta spre bar unde lasase trandafirii rosi pe care ii cumparase pentru scumpa si adorata lui Julia.

Atunci cand Max ajunse in spatele Juliei formatia incepu sa cante melodia''Tears of an angel'' , melodia fiind preferata Juliei.  Max ii dadu florile si o invita la dans pe Julia, care era intr-atat de emotionata ca tremura de-a binelea. Isi puse cu un gest elegant si trandu pe umarul lui Max, acesta punandu-si mana pe talia de viespe a Juliei.

Julia se lasa purtata de val, deoarece mereu a visat sa danseze alaturi de baiatul iubit pe aceasta melodie pe care o adora din tot sufletul.

Julia coplesita de emotii incepu sa planga. Max o vazu si cu un gest tandru ii ridica barbia cu mana dreapta apoi ii sterse lacrimile spunandu-i:

-De azi inainte, nu voi mai lasa sa cada nici-o lacrima din ochii tai superbi. Nu meriti sa plangi. Se zice ca D-zeu numara lacrimile unei fete. De azi pana si vantul va avea nevoie de permisiunea mea inainte sa te atinga.

Julia ii zambi cu foarte multa afectiune. Ea ridica mana si ii atinse buzele fine si rozalii, sarutandu-l apoi. Mii de fluturasii ii zburau prin stomac, nu crezuse vreodata ca ea avea sa faca primul pas catre un sarut, insa niciodata sa nu spui niciodata.

Desi melodia se terminase si cei din formatie au spus ca aceasta melodie ii era dedicata de Max, Juliei cei doi nu parea ca vor sa se deslipeasca unul de celalalt continuand astfel sa se tina strans in brate, uitandu-se unul in ochii celuilal, asta pana cand ii scoase din transa ropotul de aplauze al persoanelor care se aflau la cafenea si fusesera placut surprinsi de faptul ca inca mai exista tineri care se iubesc cu adevarat.

Acestia fura putin surprinsi la inceput, insa le oferira persoanelor din cafenea un zambet plin de iubire si adevarat. Apoi plecara spre un parc din apropiere tinandu-se de mana.

Cei doi se asezara pe prima banca ce le iesi in fata, Max punandu-si mana dupa gatul Juliei, ea punandu-si capul pe umarul lui privind stelele care pareau atat de fericite pentru ca cei doi se iubeau cu adevarat.

Acestia vazura ceva stralucitor care parea sa alunece pe bolta cereasca, era o stea cazatoare. Amandoi isi pusera o dorinta, nici unul dintre ei nu stia insa ca dorinta lor era aceesi :

''Iubirea noastra nu v-a muri niciodata. Ea v-a dainui si dincolo de moarte . Nimeni si nimic nu ne v-a desparti.''

Virtual love storyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum