You're my everything

390 35 41
                                    

Nou capitol, VLS. Sper sa va placa. Va pwp.

Enjoy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                             Julia POV

M-am trezit singura intr-o camera necunoscute mie,camera lui Max. O durere de cap idioata isi face simtita prezenta, dar ahh un miros destul de ademenitor care iesa din bucatarie, imi rasfata simturile.

Se pare ca azi dupa atata timp cineva are grija de mine,pentru ca sincera sa fiu m-am saturat sa fiu eu cea care are grija de toata lumea, iar apoi in pofida acestor lucruri, ei ma urasc.

Azi este randul meu sa fiu cea rasfatata, si daca nu ma rasfata Max atunci cine o poate face? M-am ridicat lenesa din pat, cu durerea oribila de cap, se pare ca noaptea trecuta am facut-o lata, dar totusi nu sunt ca celalte fete, care au facut dragoste cu persoana iubita pentru prima data bete, iar acum nu isi amintesc.

Nu, eu nu as putea sa uit un astfel de moment niciodata, deoarece in acea noapte superba , ne-am cunoscut mai bine. Mii de fiori imi traversau corpul cu fiecare atingere tandra de a lui si cu fiecare sarut.

Tremuram in bratele lui , sarutul sau ma facea sa vreau din ce in ce mai mult. Max pentru mine este totul nu as renunta la el niciodata, daca ar patii ceva rau nu as mai putea iubi pe cineva.

El este prima mea dragoste si poate si ultima. Visez sa ma casatoresc cu el candva, sa avem o fiica, sa semene cu el, sa aiba acei ochii albastri si mari care imi apar in fiecare noapte in vis, atunci cand el nu e langa mine.

Cand ma cuprinde in brate , inima mea bate din ce in ce mai tare ma ca-mi sare din piept, il iubesc enorm pe acest om , nu vad cum ar fii o zi din viata mea fara el. Sper ca nimeni si nimic nu o sa ne desparta.

Cand ajung in bucatarie nici-o urma de Max, ma uit peste tot si nimic. Oare unde o fii plecat? gandeam cand am gasit un biletel lipit de frigider pe care scria:

       I want be the wind that fills your sail

                    Be the hand that lifts your veil

                Be the moon that moves your tides

                   The sun coming up in your eyes

                  Be the spark that lights you up

                   All that you've been dreaming of

                    And more ... so much more

                      I want be your everything! When you wake up

I'll be the first thing you see.

I'll cherish your words

I'll finish your thoughts

I'll be your compass when you get lost.''

apoi am simtit doua brate puternice pe talie, si i-am simtit respiratia calda pe gat, simt cum imi traverseaza corpul fiori de placere, parfumul lui imi inunda narile, desfatandu-mi simturile. Imi da un sarut scurt pe obraz si imi sopteste:

 -Buna dimineata , iubito! As vrea sa fii prima persoana, pe care o vad in fiecare dimineata cand ma trezesc, pentru ca tu esti totul pentru mine.

-Hmm, foarte draguta poezia. ii zic in timp ce ma intorc cu fata la el si il imbratisez in timp ce ii soptesc: Acelasi sentiment il am si eu, vreau sa te vad acolo, langa mine, in acel pat langa mine, in fiecare dimineata cand ma trezesc, vreau ca tu sa-mi oferi un mic zambet care sa imi faca ziua mai buna. Nu as putea vedea, viata fara tine.

Imi zambi, apoi ma saruta scurt pe buze si imi spune: Haide in sufragerie, o sa se raceasca , cafeau si dupa noaptea trecuta cred ca ai nevoie de una.

                                                                       Max POV:

Ma trezesc buimac uitandu-ma in stanga mea, unde o vad pe Julia. Ah, arata ca un inger. Ma ridic usor, sa nu o trezesc si merg in bucatarie. Pregatesc micul de-jun si cafeaua, apoi merg in camera sa verific daca s-a trezit, nu o facuse inca, am avut destul timp sa-i scriu si o mica poezie. Ea este muza mea, raza mea mica de soare, ea reprezinta totul.

O zii fara ea este ca o zi in desert. Am nevoie de ea mai mult decat de propria mea viata, daca nu ar fi ea , viata mea nu ar avea nici un sens.

Julia, mi-a oferit totul de cand a aparut in viata mea, mi-a oferit toata fericirea din lume, zambetul ei imi lumineaza ziua. Azi ii voi oferi tot ce doreste, azi este ziua cea mare. Mi-am luat inima in dinti, si cum este Craciunul , iar ea a uitat, cadoul meu pentru ea va fii cererea in casatorie.

M-am hotarat ca viata mea fara ea nu are nici un sens, asa ca m-am hotarat o cer in casatorie, si nunta va avea loc cat mai repede posibil, evident cand va implini 20 de ani, nu am de gand sa o pierd.

Visez momentul in care ea, va aparea in fata altarului in rochie alba de mireasa, imi doresc sa avem un baietel care sa aiba zambetul mamei lui , si care sa ne lumineze ziua cu doar un gangurit.

El si mama lui vor fii cei mai importanti pentru mine. Multi ar alege cariera, insa nu si eu, eu o iubesc pe Julia mai mult decat orice pe lumea asta, viata mea fara ea este lipsita de fericire si iubire .

Cand Julie se trezeste in sfarsit, eu m-am ascuns in baie, inspre norocul meu aceasta a cautat peste tot numai in baie nu, ceea ce a fost foarte bine, pentru ca am putut sa o surprind cu acel biletel, sarut si imbratisarea.

Puteam citi in ochii ei, fericirea si iubirea pe care aceasta mi-o poarta, uneori cred ca iubire ca a noastra nu exista, nici unde pe glob, ca noi suntem cei care le dau altor oamenii un bun exemplu, despre cum ar trebui sa se poarte intr-o relatie.

Dupa ce am luat, micul dejun am legat-o la ochii cu o esarfa din satin , am luat-o in brate in stilul bride si am asezat-o in dreapta mea, in masina. Directia fiind munte, acolo avea sa aiba loc cea mai frumoasa intamplare din viata ei din viata ei.

                                                                       ***

Dupa 5 ore de mers cu masina , in sfarsit am ajuns la cabana , am deschis si am luat-o in brate, deschizand usa cabanei cu piciorul , deoarece prietenul a carui cabana era, a lasat usa deschisa datorita planului meu pe care il spusesem la telefon.

Am inchis usa apoi m-am indreptat spre printesa mea, i-am dat un sarut scurt si inainte de a-i da jos esarfa am bagat cutiuta in forma de inimioara rosie in buzunar, apoi i-am luat esarfa .

M-am asezat in genunchi in fata ei cu micuta cutie rosie si am intrebat-o:

-Julia, vrei sa fii sotia mea pentru tot restul vietii tale?

Aceasta cu lacrimi cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda , imi raspunde:

-Da ,Max vreau, asta este tot ce imi doresc. Sa fiu cu tine pentru tot restul vietii mele. zise in timp ce sari la mine in brate, iar eu ii pun inelul pe deget.

Am luat-o in brate, asezand-o pe patul plin cu petale de trandafiri, am inceput sa o sarut fiind din ce in ce mai infometat de ea. O iubesc cu toata fiinta mea, si stiu ca si ea pe mine. Simt cum tremura, sub atingerile mele, simt ca vrea mai mult si o sa ii ofer.

Ea ma saruta din ce in ce mai pasional, in timp ce imi da tricoul jos la fel facand si eu cu rochita ei, de un albastru marin.

Saruturile si atingerile pe care ea mi le ofera, erau tot mai multe si mai pasionale, fata asta este un mister, acum sunt sigur ca ea este femeia pe care o doresc pentru totdeauna, si iubirea mea pentru ea nu va pieri niciodata.

Virtual love storyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum