Capitolul III

504 46 57
                                    

Mda... si ca de obicei la insistentele cuiva , nu spun cine (GabySomerhalder) am scris si capitolul 3 care zic eu ca este putin cam prea romantic pentru mine dar la asta la aprecierea voastra.

Astept pareri. Sper sa va placa

------------------------------------------------------------------------------------------

Julia Statea in fata computerului plictisita cand vazu ca Max ii trimise un mesaj privat, in care scria:

''-Hey Sweety , stiu ca te cunosc doar de cateva zile dar credca m-am indragostit de tine...defapt nu cred ci asta simt.   Sper ca si tu simti acelasi lucru pentru mine.

Cum mi-am dat seama ca te iubesc? Daca inchideam ochii vedeam doar chipul tau. In noptile senine de vara cand privesc  cerul instelat vad zambetul tau pur si fara cusur . Simt ca nimeni din aceasta lume nu mai este ca tine, tu esti raza de lumina care alunga intunericul din inima mea.

Cand zaream pe cer stele cazatoare singura dorinta pe care mi-o puneam era aceea de a te putea avea langa mine, de a te putea saruta si imbratisa in noptile reci.

Dorinta care sper ca se va implini acum cand ne mai despart doar 7 ore. Da ai citit bine intr-o ora avionul va decola, destinatia fiind ''Gasirea iubirii pe care ne-o dorim cu totii.''  ii scrisese el

Julia citi mesajul mainile aproape tremurandu-i pe mouse, si ii raspunse la randul ei:

''-Ai dreptate asta inseamna sa iubesti cu adevarat. Si da este ciudat ca desi au trecut doar 4 zile de cand ne cunoastem am ajuns sa ne indragostim unul de celalalt.

Si eu am aceleasi dorinte ca si ale tale. Visez ca intunericul noptii sa ne invalui iar tu sa ma tii in bratele tale puternice.

Sa-mi soptesi ca nu ma vei parasi niciodata si indiferent ce se va intampla nu ma vei lasa singura. Ca nici macar moartea nu ne va desparti deoarece iubirea noastra e mai puternica decat ea.

Max...si eu te iubesc.                                                            

Ochii tai sunt cerul in care vreau sa ma pierd pentru totdeauna. Nu ma pot gandi la nimic altceva doar la ei... Viata mea s-a schimbat odata cu gasirea ta, ea a prins culoare si nu te voi lasa niciodata sa pleci.

Ai devenit totul pentru mine: aerul pe care il respir, lumea mea. Totul!

Visez la ziua de maine. Ziua care te va aduce aici cu mine pentru totdeauna.''

Max ii raspunse la mesaj Juliei cand auzi ca trebuie sa-si ocupe locurile in avion. Dupa ce-i raspunse inchise telefonul gandindu-se la ea.

                                                      ***

Intunericul se lasase.  Max adormise in avion la fel facand si Julia.

''Julia rase melodios ridicandu-si rochia alba de mireasa care ii scotea formele in evidenta si zise:

-Vom vorbi in fata altarului Mr. Max pana atunci poti sa-ti pui pofta-n cui. 

Max nu o lua in seama. Se apropie de ea luand-o de mijloc, apoi isi plimba degetele pe gatul ei, pe buze. Ea isi deschise buzele sub ale lui. Emotiile le alergau prin vene, iubirea devenise lumea lor...''

-Julia, Julia trezeste-te!zise mama ei

Julia se trezi brusc dandu-si seama ca visase la fel patind si Max.

Virtual love storyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum