14

2K 99 7
                                    

Rose

Hned po konzerte jsme se dmluvili, že půjdeme ven. Měla jsem jít já, Gemma, Luke, Ashton, Michael a Calum.

Převlékla jsem se do šatů. Šla jsem do koupelny kde se namalovala a navoněla. V recepci už čeli Luke s Michaelem a Calem.

"Vypadáš dokonale." špitl mi Luke do ucha a políbil mě na tvář.

"Děkuju." usmála jsem se. Chvíli  po mně přišli  Ashton a Gemma.

"Tak jdeme." řekla Gemma. Šli jsme do klubu. Podle Ashtona je to jeden z nejlepších klubů. Šli jsme pěšky. Bylo to jen kousek.

V klubu hrála hlasitá hudba a bylo tady hodně lidí. Michael šel objednat pití a my si sedli.

"Chceš si se mnou zatančit?" usmál se Luke. Kývla jsem. Chytil mě za ruku a táhl mě do prostřed davu lidí. Chvíli jsme tancovali.

"V těch šatech vypadáš vážné dokonale, ale víc by ti to slušelo kdyby jsi na sobě neměla nic." řekl a přitáhl si mě k sobě. Začervenala jsem se. Dala jsem mu ruce do vlasů. Přitáhla si ho k sobě a dlouze ho políbila.

"Nechceš se vytratit?" špitla jsem. Kývl. Chytla jsem ho za ruku a vyšli  z klubu. Procházeli jsme se po městě a došli až k moři. Musela jsem si sundat boty, protože se v nich nedalo chodit.

"Chci tě." špitl.

"Nejdřív si mě, ale musíš chytit." zasmála jsem a začala utíkat pryč. Ptočila jsem hlavu a viděla Luka jak běží za mnou. Ucítila jsem kolem svého pasu Lukovo ruce. Začala jsem se hlasité smát a Luke taky. Začala jsem sebou třást. Luke zakopnul a se mnou spadl na zem. Začal mě líbat na krku. Odstrčila jsem ho od sebe.

"Nechceš jít do hotelu." mrkl. Usmála jsem se. Chytil mě za ruce a pomohl mi vstát.

Luke odemkl dveře od svého pokoje. Hned mě začal líbat. Nohou kopl do dveří a přitlačil mě na ně. Vzdychla jsem do polibku. Začal mi sundavat košili. Sundal ji a odhodil ji pryč. Usmál se a já mu úsměv oplatila. Naklonil se ke mně a zase mě začal líbat. Začala jsem mu rozepínat knoflíky u jeho košile. Když jsem je konečně všechny , hned jsem ji sundala. Přitáhl si mě k sobě. Chytil zip u šatů a rozepnul je. Protože šaty neměla ramínka, tak spadly na zem. Vydechl. Byla jsem před ním jenom ve spodním prádle. Začala jsem ho vášnivě líbat. Posadil se na postel a já si na něj sedla obkročmo. Přesunula jsem se na jeho krk.

"Luku, jsem z...SAKRA." vyjekl Calum a utekl pryč. Zasmála jsem se.

"Idiot." řekl naštvaně Luke.

"Já raději půjdu." řekla jsem. Rychle ho políbila na rty a oblékla si své šaty.

"Někdy jiný." řekla jsem. Luke pořád seděl na posteli. Vyšla jsem ven h pokoje.

"Moc se omlouvám." řekl červenající se Calum.

"To je v pohodě." usmála jsem se. Rozloučila  jsem se s nim a šla na svůj pokoj.


Dneska je díl krátký.

Right Now || 5 Seconds Of Summer ||Kde žijí příběhy. Začni objevovat