Prolog

6.1K 192 2
                                    

''Pohni." křičel na mě bratr. Zapla jsem svoji tašku a mohlajsem konečne jít. Vzala jsem si batoh na záda a druhou tašku jsem vzala do ruky. Sešla jsem po schodech do obývaku.

"Konečně." řekl naštvaně Loui. Loui vzal moji tašku a mohli jsme vyrazit. Hodil ji do kufru od auta. Sedla jsem si do zadu, protože jsme měli ještě nabrat Eleanor. Nemohla jsem se dočkat. Před pár dny mi Louis nabídl, že s ním můžu jet na jeho turné po Evropě. Hned jsem řekla ano. Můj bratr je ve známe skupině One Direction.

Když k nám přistoupila El mohli jsme vyrazit na letiště. Chvíli nám to trvalo, protože v Londýně byla nějaká autonehoda a my  museli půl hodiny čekat. Konečně jsme dorazli na letiště. Paul nás pěkně seřval,protože jsme měli odlítat už před hodinou.

"Loui,Eleanor a Rose, jděte do prvního letadla. Tam je ještě místo." řekl Paul a při tom ukazova na letadlo. Vešli jsme do letadla. Seděl tam Niall a za ním seděla Lou s malou Lux a čtyři kluci.

'Nialle.' usmála jsem se na bloňďateho kluka. Hned vstal a obejmul mě.

Koukla jsem se znova na ty čtyři kluky, kteří si právě hráli s Lux. První měl černé vlasy a jako jediný měl tmavší pleť. Druhý měl delší světle hnědě vlasy a jeho smích by slyšet po celém letadle. Třetí měl zase vlasy obarvené na zeleno a nakonec ten čtvrtý. Byl bloňďatý a měl krásné modré oči. Podíval se na mě. Viděla jsem ho poprvé, a hned  se do něj zamilovala.

Doufám že se vám povídka bude líbit. A omlouvám se za chyby. Čeština mi nešla, nejde a nikdy nepude. :) ;)

Right Now || 5 Seconds Of Summer ||Kde žijí příběhy. Začni objevovat