BONUSOVÁ ČÁST

1.4K 76 8
                                    

Pohled Christy


Dneska se vdávám. Dneska. Uběhlo to tak rychle. S Calumem jsme se zasnoubili před rokem. Připadá mi, že se to stalo včera a ne před rokem. Chtěli jsme se vzít už dřív, ale bylo toho moc. Já neměla čas kvůli škole a Cal kvůli turné. Nakonec jsme to ale všechno zvládli.


Upravím si své svatební šaty. Moje svatební šaty jsou dokonalé. S Rose a Gemmou jsme je vybírali asi tři hodiny. Natáhnu se pro závoj a dám si ho do vlasů. Otočím se a uvidím před sebou stát pět lidí. Mého bratra, tátu, Rose, Gemmu a sestru Caluma. Holky jdou pryč a já zůstanu sama s tátou a bráchou.


"Sluší ti to, ségra." usměje se brácha a já se zamračím. Nesnáším, když mi říká ségra.


"Děkuju." usměju se.


"Pomatuješ, co jsem řekl, když jste se zasnoubili." řekne Harry a já protočím očima.


"Jestli ublížíš mé malé sestřičce, tak je po tobě." zopakuju to, co mi řekl.


"Správně." usměje se a odejde. Pomatuju si, že když Harry zjistil, že chodím s Calumem, tak strašně zuřil. Vadilo mu to. Začal Caluma nenávidět a dokonce ani se mnou měsíc nepromluvil. Byl naštvaný, že jsme to před ním tajili a taky se o mně bál.


"Jsi připravená?" uslyším za sebou hlas táty. Otočím se a kývnu.


Vejdeme do obrovské místnosti se spoustou lidí. Pomalu jdeme k oltáři. Rozhlížím se po místnosti. Na pravé straně jsou Calmovo kamarádi a rodina a má je na druhé straně. Čím blíž jsme blíž k oltáři, tim víc jsem nervozní. Kouknu se na Caluma a nervozita mě přejde. Usmívá se. Celou dobu se na něj dívám.

Táta mě políbí na tvář a sedne si na židli. Otočím se k Calumovi. Usměju se a on taky. Muž, co nás oddává začne mluvit.

"Táži se vás, Calume Thomasi Hoode, zda vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomnou slečnou Christy Destiny Styles, budete jí oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" řekne muž.

"Ano." řekne Calum.

"Táži se vás, Christy Destiny Styles, zda vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomným panem Calumem Thomasem Hoodem, budete mu oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" řekne muž.

"Ano." usměju se.

"Prohlašuji váš sňatek za právoplatně uzavřený. Teď si vyměňte prstýnky a polibte nevěstu." řekne muž. Calum se otočí k Lukovi pro prstýnek. Nandá mi ho. Otočím se k Rose. Podá mi prstýnek, otočím se a nandám mu prstýnek. Odhrne mi závoj z obličeje, nakloní se ke mně a dlouze mě políbí.

"Miluju tě a nikdy nepřestanu." řekne Calum, když se ode mě odtáhne.

"Já taky." usměju se a znovu ho políbím.

 To byla bonusová část. Nevím jestli mám epilog přidat ještě dneska a nebo až zítra.

omlouvám se za chyby.


Right Now || 5 Seconds Of Summer ||Kde žijí příběhy. Začni objevovat