Soul of the party

185 28 0
                                    

Azi la scoala toata lunea statea in jurul lui Chuck,incercand sa il consoleze.

Maine este ziua mea,planuiam cea mai mare petrecere a anului.Gasisem cea mai geniala rochie,era scurta,rosie,cu trandafiri in jos.Mama angajase personal sa decoreze sala si sa cumpere cel mai frumos tort si rezervase cea mai mare sala din hotului tatalui meu.

Ziua cea mare sosise,Dimineata langa patul meu era Chuck cu cel mai minunat mic-de-jun.M-a sarutat si mi-a urat "La multi ani".Era cea mai perfecta dimineata,iar petrecerea urma sa inceapa.

In fata hotelului am iesit dintr-o limuzina alba impreuna cu Chuck si am intrat in sala pe un covor rosu.Toti invitatii au inceput sa aplaude.Serena,Chloe,Maya si Layla au sarit pe mine si m-au imbratisat.In coltul stang al salii era o masa mare plina cu cadouri.

A doua zi la scoala toata lumea vorbea despre cat de geniala a fost petrecerea mea.Prima ora era engleza cu doamna Garcia,cea mai rea profesoara din scoala.

-Blair Evans,prezinta-mi te rog proiectul!

-Doamna imi pare rau,nu il am,aseara a fost petrecerea de ziua mea!

-Nota d...

-Aaa...era sa uit,am un cadou pentru dumneavoastra.

Am scos dintr-o sacosa o poseta Chanel,pe care i-am asezato pe catedra si i-am spus ca este un cadou din partea mea.

-Du-te in banca si sa nu se mai intample!

Tot restul orei doamna Garcia a stat cu poseta in brate,dar nimeni nu a avut curaj sa rada.

Seara am mers cu fetele si cu baietii in club.Ivy s-a imbatat pana i s-a facut rau.Eu si Chuck am dansat iar cand m-am intors la bar Ivy plecase.Luis a venit ingrijorat la mine.

-Ai vazut-o pe Ivy?

-Era aici la bar acum un sfert de ora.

El a inceput sa o caute inebunit.Dupa zece minute il vad cum iese din bar,iar Ivy alerga dupa el incercand sa il prinda.Ea a venit la bar plangand si am intrebat-o ce a patit.

-Nu stiu cum s-a intamplat dar Liam m-a prins in timp ce baiatul care m-a invitase la dans incerca sa ma sarute.Am incercat sa ii spun ca nu s-a intamplat nimic deoarece eu nu i-as fi permis.

Love,Frenemies and OthersWhere stories live. Discover now