The most beautiful moment

92 7 3
                                    

Nu imi vine sa cred....mai este o zi si voi absolvi liceul,voi merge la facultate cu prietenii mei si ne vom distra de minune.

Mi-a luat o ora sa aleg tinuta perfecta pentru ceremonia de absolvire dat am gasit-o.Am ales o rochie mulata,neagra,cu jumatate de palma deasupra genunchiului si o pereche de pantofi stiletto rosii.Mi-am indreptat parul cu multa grija...m-am machiat si gata...aratam de-a dreptul genial.

-Blair,vom intarzia daca nu iesim in zece minute.

Era mama...la fel de emotionata ca mine,obsolveam liceul....cei mai frumosi ani din viata mea.

Cobor scarile cu mare grija iar jos langa mama statea si Chuck cu un buchet mare de trandafiri.Ma saruta scurt,deoarece mama se uita fix la noi si plecam.

In fata scolii erau o gramada de oameni.

Toti stateau cuminti pe scaunul lor.Ceremonia incepe cu discursul domnului ditrector Chasterfield.

-Buna ziua dragi elevi si parinti,ne-am adunat in aceasta zi pentru a sarbatori sfarsitul unei noi generatii.Copii minunati,care au muncit si au reusit,au obtinut mereu ceea ce si-au dorit si pentru asta sunt nespus de mandru de ei.

Aplauzele au invadat in acel moment gradina scolii,care era foarte frumos aranjata pentru eveniment.

-Am onoarea de a invita pe scena pe domnisoara Blair Evans,care participat mereu la activitatile propuse de scala,si ii multumesc pentru pentru ajutorul ei...mai ales pentru balul Boboceilor orbanizat anul acesta.

Ma ridic de pe scaun imi asez cu mare griza rochia si ma indrept spre scana.Toata lumea ma privea cu mare atentie si ma aplauda asurzitor.Era un moment cu adevarat emotionant.

-Buna ziua dragii mei.Va multumesc fiecaruia pentru ca m-ati sustinut in fiecare moment.Imi va fi dor de toti,de aceasta scala minunate care m-a ajutat sa ma transform intr-o persoana mai buna.Ii multumesc domnului director care a avut mereu incredere in mine si asta inseamna foarte mult si de asemene le multumesc familiei si prietenilor care nu m-au lasat nici macar o data sa fiu suparat si mereu m-au facut sa zambesc.

Cobor emotionata de pe scena,mergand spre locul meu.Chuck ma ia de mana si ma felicita,ma simteam genial.

Dupa sfarsitul ceremoniei,toti prietenii meu au venit la mine....eram foarte fericiti.

-Ce ati zice sa sarbatorim acest eveniment de neuitat cu o excursie la Ibiza?

Toti prietenii meu au inceput sa aplaude si sa zambeasca.

-O idee geniala!spune Serena in numele tuturor.

-Maine dimineata la opt ne intalnim la aeroport,sa nu intarziati!

****

Alarma telefon ma trazeste brusc.Ma ridic repede din pat,fac un dus ,ma imbrac cu o pereche de blugi scurti,un tricou alb cu modele,un pulover roz si o pereche de Converse albi scurti.

Am coborat repede in bucatarie unde am baut un suc de portocale,duca m-am luat bagajele si masina si am plecat la aeroport.Acolo asteptau toti prietenii mei gata de plecare....va fi o vacanta geniala.

-Sunteti gata?

-Intrebi?rad toti prietenii meu.

Urcam in avion,unde ma asez langa Chuck sarutandi-l pasional.

In cinci ore am ajuns la destinatie.Ne-am cazat la un hotel in apropiere de plaja.Am aranjat toate bagajele si am iesit cu totii la piscina.

-Chelner....un cocktail te rog!

-Imediat domnisoara Evans.

In cinci minute bautura mea a fost adusa pe o tava foarte eleganta,iau langa pahar nu am putut sa nu observ o cutie neagra cu o funda rocie.O iau si o deschi.
In acel moment respiratia mea s-a oprit...era un inel de logodna,imi intorc capul si il vad pe Chuk care statea in genunchi langa mine.Nu cred...el tocmai ma cerea de sotie?
-Esti lumina ochilor mei,esti totul pentru mine....nu pot trai para tine,te iubesc neincatat.Blair Evans,vrei sa fii sotia mea,vrei sa traim restul vietii impreuna?

-Da...raspund eu printre multe lacrimi de fericire.

Il imbratisez puternic si il sarut salbatic.
Il iubesc atat de mult!

Hey,dragilor!Mai este doar un capitol plus epilogul si termin aceasta carte.Va multumesc pentru ca mi-ati citit cartea...si multumesc prietenei mele @thesweetsun01 pentru toate voturile si comentariile incurajatoare.
PS:treceti si la noua carte a lui @thesweetsun01 Guns & Love.

Love,Frenemies and OthersWhere stories live. Discover now