There even when she's not

60 11 2
                                    

Blair POV:

Alarma tefonului ma trezeste brusc si imi dau seama ca e luni si trebuie sa o iau e Serena si  sa ne ducem la scoala.

Ma scol din pat si ma duc sa fac un dus.Dupa jumatate de ora ies si ma duc in dressing sa imi caut ceva de imbracat.Aleg un tricou alb larg pe cate il bag intr-o fusta neagra mulata.Imi iau o pereche de pantofi de pantofi Stiletto albi si o poseta neagra si ma duc sa ma machiez.Ma dau cu putin fond de ten, rimel, blush si tus.Aratam perfect.

Cobor in bucatarie de unde iau un mar si merg in sufragerie sa imi iau cheile de la masina.O scot din parcarea mea privata ,unde imi tin toate cele cincisprezece masini,si plec sa o iau pe Serena si sa mergem la scoala.

Ea ma astepta in fata casei.

-Salut,Serena!

-Salut,Blair!

Tot drumul mi-a povestit despre ea si Albert,iubitul ei.
De cand e cu Albert petrecem foarte putin timp impreuna si daca se mai intampla sa mai iesim mereu imi vorbeste de el,ajunge sa fie foarte enervanta.Trebuie sa ii spun sa inceteze,sunt prietena ei cea mai buna si trebuie sa ma asculte.

In jumatate de ora am ajuns in fata scolii,dar mai era destul timp pana la inceperea orelor asa ca am decis ca e momentul potrivit sa vorbesc cu Serena.

-Blair,eu plec la biologie...ne vedem in pauza.

-Serena nu,trebuie sa iti spun ceva si e foarte important.

Ea se uita ciudat si se aseaza pe banca.

-Ascult...

-Pai e vorba de...tine si Albert.De cand esti cu el nu mai stai cu mine si cand apucam si noi sa vorbim mereu incepi sa imi povestesti de el.Imi pare rau dar cred ca ar fi mai bine sa...te desparti de el!

-Nu cred ca ai spus asta...am crezut ca suntem prietene.

Se ridica de pe banca si intra in scoala nervoasa.
Era doar un sfat,nu am crezut ca va reactiona asa,nu ma astepta la asta!

Am intrat in scala si toate privirile intorcanduse spre mine.Baietii ma mancau din priviri.M-am obisnuit cu asts,sunt cea mai frumoasa si populara fata din scala...toti ma adora, dar pana la urma m-am asezat la locul meu normal, langa Chuck, care ma apuca de talie si ma saruta.

Am mers spre laboratorul de biologie,unde am vazut-o pe Serena in ultima banca,parea chiar suparata.Ma asez langa ea si incep sa ii vorbesc.

-Imi pare rau...a fost doar un sfat prostesc,gelozia a vorbit in numele meu,esti prietena mea si am nevoie de incurajarile tale.

-Blair...ce ai spus nu poate fi iestat!

Vocea profesoarei m-a trezit din gandurile mele....ce as fi putut face sa o impac pe Serena,e pruetena mea cea mai buna si singura care ma asculta si ma intelege.

-Buna,copii!

-Buna ziua!

Toata ora m-am gandit cum sa procedez,nu stiam ce pot sa fac.

Statea si priveam in gol cand un zbomot ciudat ma trezesce.Ma uit in clasa si o vad pe Serena cazuta pe podea.Nu mai stau pe ganduri si alerg spre ea de unde chem o ambulanta...lesinase.Sper ca nu era din cauza mea.

Nu am mai stat la scoala si am plecat la spital cu Serena.Dupa ce doctorul i-a facut toate analizele a iesit din salon indreptandu-se spre mine.

-Serena este acum bine...a lesinat din cauza unei caderi de calciu,probabil nu a mancat toata ziua.

-As putea sa o vizitez?

-Desigur si am o rugaminte,ai mare grija de ea,acum o poti duce acasa.

Merg in salon unde Serena statea intinsa pe pat,cand ma vede se ridica si ma imbratiseaja.

-Te iurt si stiu ce sinti,si eu am fost geloasa atunci cand tu ai inceput sa te vezi cu Chuck.

O ajut sa se imbrace si o duc acasa unde ma asigur ca ii spune totul tatalui iei tit ce s-a intamplat,el fiind foarte ingrijorat.

Cand am ajuns acasa oboseala si-a facut simtita prezenta si am abormit imediat dupa o zi lunga si stresanta.

Love,Frenemies and OthersWhere stories live. Discover now