28. Bölüm : ALEV

73.6K 1.2K 721
                                    

Alev

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alev

Bu tehlikeli, aksiyonlu ve belalı günün ardından mis gibi bir duş almış, üzerime bej bir şort ve beyaz tişört giymiştim. Kahvemi de yanıma almış, kalçam yastığının üzerinde salonun köşesinde yanan şömine'nin önünde oturuyordum. Omuzlarıma bir baddaniye örtmüş dişarı da hafifçe atıştıran yağmur tanelerin cama isabet eden huzurlu sesi ve şömineden gelen ateşin kavrulma sesi beni farklı hissin kollarına bıraktı.

Çok huzurlu ve büyüleyici bir andı.

Sessizlik, sadece doğanın getirdiği yağmur ve ateşin sesi vardı kulaklarımda. Bir tebessüm yerleşti dudaklarıma. Olmadığım kadar huzurluydum şuan.

Arkamdan, merdivenden gelen adım sesleri ile ela gözlü adamın bu atmosfere katıldığını anladım.

Kafamı hafifçe şömineden çektim ve omuzlarımın arkasına çevirdim. Ona baktım.

Çıplak ayakları, beli düşük gri eşofmanı ve ona dar gelen siyah tişörtü ile fazlası ile etkileyici gözüküyordu. Siyah tişörtü kol ve karın kaslarını belli ediyordu.

Nefes kesiciydi.

O da bana bakıyordu. Saçları hafif nemli ve dağınıktı. Ah o asi saç tutamları... Beni benden alan güzel gözleri ve yüz hatları.

Mükemmel bir adamdı.

Yanıma doğru geldiğinde ben başımı tekrar yanan şömineye çevirdim. Hem şöminenin hem de ela gözlü adamın sıcaklığını hissediyordum...

„Küçüğüm." Büyüleyici ses tonu gözlerimi kısa süre yummama sebep oldu.

„Alihan." dedim karşılık olarak.

„Yorgun musun?"

„Hayır, çok huzurluyum." dedim saf bir sevinçle. Çok saf...

Dibime kadar geldiğinde aynı benim gibi kalçasını yere koydu. Ona bakmıyordum sadece hissediyordum.

İki yanımdan da geçen bacaklara kaydı gözlerim. Kafamı arkama attığımda onun sert göğüsü ile çarpıştım. Ben onun bacaklarının arasındaydım. Kucağımdaki ellerimi tuttu ve kolları ile beni arkaya yasladı. Sırtım onun vücuduna uzanmıştı. Kafam onun göğüsünde, çenesini ise kafamın üstünde hissediyordum varla yok arasında.

Şimdi daha da huzurluydum. Onun koynunda...

Saçlarımda hafif bir baskı hissettim. Dudaklarını bastırmış, nefesini saç diplerimde hissediyordum. Saçlarımı kokluyor ve ara sıra öpüyordu. Gözlerimi yumdum.

„Ne düşünüyorsun?" diye sordu boğuk bir ses ile.

„Hayatımızı." dedim.

„Neden?"

Omuzumu silktim ve şömineyi izlemeye başladım. „Bilmem. Bugün fazla aksiyon yaşadık ondandır."

„Hmm." diye mırıldandı ve kafamı öptü. „Takma kafana küçüğüm. Atlattık."

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now