4.Actriţă peste noapte

323 24 10
                                    

**Din capitolul anterior**

În timp ce vorbea, mâna lui s-a apropiat din nou de a mea, prinzând-o. Când i-am simţit atingerea mi-am revenit instant.

-Scuză-mă, dar ce faci? am întrebat trăgându-mi mâna înapoi.

-Păi... te invitam la "o ceaşcă de vorbe". Am greşit cu ceva?

-Da. Nu crezi că ai întrecut măsura? Îmi cer iertare, dar nu se poate aşa. Ce fel de comportament este asta?

*

Nu mi-am terminat părerea despre noul cunoscut că o senzaţie de greaţă m-a cuprins şi m-a obligat să mă ridic şi să alerg spre... nu aveam unde şi simţeam că cina de seara trecută nu mai avea răbdare să rămână în stomacul meu !

*

-De cine ai fost întreruptă? Ţi-a stricat toată ziua? Să nu-mi spui că era Bryan ! Că dacă da, merg şi-i dau eu o lecţie de să mă ţină minte toată viaţa.

-Nu, nu de el. De un alt tip. Unul mai bun, ca să zic aşa.

-Phew. M-am liniştit. Uhh... "Alt tip". Cine e acest "tip"? E drăguţ?

*

-Albert al tău seamănă cu...el ? mi-a spus întorcând laptopul spre mine şi indicând spre o poză cu acelaşi Albert pe care îl cunoşteam.

-Da, el e. Stai, ce caută pe internet ?

-Doamne... nu îl ştii pe Albert Harris ? Glumeşti, corect? E celebru !

*

-Aysun... S-a întâmplat ceva şi nu o să-ţi vină să crezi !

-Ce este? Mă sperii !

-Asta, mi-a spus şi a întors laptopul spre mine. Era o imagine cu Albert şi... cu mine. Era o poză făcută cu noi doi stând pe bancă. Titlul era: "ALBERT HARRIS, O NOUĂ CUCERIRE? Cine e tânăra care pare să-i fi cucerit inima playboy-ului?"

***


-Ce vei rezolva dacă te duci la el? mă întreba Sophie în timp ce mă urmarea pe scări până în cameră.

-Ce voi rezolva? Am să-i dau o lecţie şi am să-l oblig să scoată pozele alea de pe internet ! i-am replicat nervoasă, apoi am deschis dulapul şi am luat la întâmplare câteva haine, aruncându-le pe pat. Doar nu am să cred că a fost o simplă coincidenţă ca la o zi după ce ne cunoaştem să apară în acelaşi loc unde eram, iar apoi să apar în presă. A făcut asta pentru publicitate, Sophie. E clar ca bună ziua că s-a folosit de mine pentru a-şi readuce imaginea pe prima pagină.

-Şi de ce să facă asta?

-Poate nu l-au mai băgat de mult timp în seamă televiziunile şi avea nevoie de ceva... sau de cineva... am spus oftând şi făcând o pauză de câteva secunde, de cineva pe care să folosească ca să mai facă nişte bani. Şi m-a nimerit pe mine.

-Mmbine. Te las să te pregăteşti. Mă întorc să-ţi fac rost de adresă.

Am intrat în baie şi mi-am făcut un duş rapid. Am ales o ţinută formată dintr-o rochie navy, sandale albe cu toc înalt şi o geantă împrumutată de la Sophie. Părul cu nişte bucle uşoare l-am lăsat liber şi am folosit puţin machiaj. Am coborât apoi la parter.

-Ai reuşit? am întrebat-o intrând în living.

-Da. Ţi-am scris-o aici, pe foaia asta. Poftim... Dar tot cred că e o idee proastă.

Sophie mi-a înmânat foaia pe care scria adresa firmei lui Albert şi am băgat-o în geantă. I-am lăsat un pupic pe obraz Sophiei şi ne-am îmbrăţişat, apoi am păşit spre uşa principală.

Cum am supravietuit fara el [PAUZA]Where stories live. Discover now