Hela

2.1K 146 173
                                    

Steve şaşkınca bir süre baktı yanındaki adama. Onun ise gayet sakince kendisine baktığını görünce tek kaşını havaya kaldırdı, ne demişti o?

"Ruh eşleri mi?"
"Evet."

Thor kendisine şaşkınlıkla bakan adamı gördüğünde hafifçe güldü. "Merak etme. Biz ruh eşi değiliz."

Sarışın adam iki kaşını kaldırarak baktı. Hiçbir şey anlamamıştı.
"Ama daha yeni dedin ki..."
"Efsane de olabilir bu son söz. Çünkü evli çiftler bile göremedi."
"Aklımı daha çok karıştırdın, Thor."
"Burası Asgard, Kaptan. Bir Dünyalı burayı anlayamaz."
"Bende egolu olanın Tony olduğunu sanıyordum." diye mırıldandı Steve onu da duyabileceği bir şekilde. Kaç gündür buradaydı ve emin olduğu bir şey vardı ki Asgarlılar fazla özgüvüne sahiplerdi.

Thor, Steve'in koluna hafifçe vurduktan sonra mağaranın dışına doğru yürümeye başladı. Steve son bir kez daha kan gölüne baktıktan sonra Thor'un peşinden adımlamaya başladı.

"Şimdi başka bir yere gideceğiz, Kaptan."
"Nereye?"
"Bana sarıl."

Steve hızla iki kaşını çatarak uzun saçlı adama baktı.
"Neden?"
"Denge için." dedi Thor, Steve'e yaklaşırken. Tek kolunu Steve'in beline doladı ve kendine çekti. Steve de iki kolunu Thor'un beline bağlayarak alnını Thor'un omuzuna koydu. Daha sonra yer ayaklarının altından çekildi.

"Geldik." Steve onun sesiyle gözlerini açıp kafasını geriye çevirdi. Farklı bir yere gelmişlerdi. Dağın üzerine kurulmuş bir kale vardı. Yüksekteydi ve biraz da soğuktu.

'Ürpertici.' diye geçirdi içinden asker.  Buraya bakmak bile insanın içine kötü bir his uyandırıyordu. Fazla büyüktü ve korku filmlerinden çıkmış gibi duruyordu.

Çığlık sesleri duyuyor gibi hissediyordu. Acı dolu çığlıklar. Yardım çığlıkları. Gözlerini kısıp etrafına bakındı. Bir yaşanmışlık vardı burada. Kötü anılar sığdırılmış gibi.

"Neden böyle hissediyorum?" diye sordu kısık bir sesle. Midesindeki tuhaf bulantıyı hissetmemeye çalışsada hissediyordu.

"Çünkü burada bir sürü insan kanı var." dedi Thor, Steve'in maviliklerine bakarken. Steve tek kaşını kaldırınca karşısındaki büyük kaleyi ona gösterdi.

"Eğer korkmuyorsan oraya girelim, Kaptan."

Steve duruşunu dikleştirerek karşısındaki kuleye baktı.

"Ne taraftan giriyoruz?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ne taraftan giriyoruz?"

°°°°°°

Steve kulenin içini,dışından daha ürpertici buldu. Duvarlarda kurumuş kan lekeleri ve kılıç darbeleri yüzünden oluşmuş çatlaklar vardı.

layık ✘ thundershieldWhere stories live. Discover now