Capitolul IX

21 3 2
                                    

Cand am ajuns acasa, m-am dus direc la mine in camera si mi-am aprins leptopul. Voiam sa ascult muzica, cat timp faceam putina curatenie la mine in camera. Era un dezastru natural. Toate hoainele mele erau pe jos si o gramada de pungi de cipsuri erau intinse prin camera. Dupa ce s-a deschis leptopul, mi-am pus un playlist si am intrat pe mess, ca sa le trimit fetelor mesaj, sa vina la mine in jumate de ora. Acestea erau incantate de ceea ce spusesem.

Dupa jumatate de ora, am terminat cu curatenia si acuma le asteptam pe fete in sufragerie. Voiam atunci cand ajung fetele, sa le propun sa facem niste clatite. Am dat drumul la televizor, uitandu-ma la desene.

-Elliot am ajuns. Acestea au inceput sa urle la mine in casa, ceea ce ma bucura ca ai mei erau plecati de acasa. Au spus ca vor sa merga la matusa mea si o sa dorma la ea pentru ca nu s-au mai vazut de mult. M-am ridicat lenes de pe fotoliu si m-am dus la intrare ca sa vad ce fac nebunele.

-Fetelor, vreti sa facem niste clatite inainte sa ne punem la un film?

Acestea au fost super incantate de ceea ce spusesem, mai ales ca stiu ca eu nu o sa le pun sa faca nimic. Ultima data cand au facut ele ceva la mine in bucatarie, a trebuit sa sterg fumul de pe pereti 2 zile ca sa nu se mai vada. Am inceput sa fac aluatul, cat timp fetele au deschis geamul si s-au pus la masa ca sa fumeze o tigara si sa inceapa sa barfeasca. Fetelor astora le place asa de mult sa barfeasca, incat ma sperie uneori. Ele mereu stiu totul si de fiecare data au ceva de dezbatut.

-Deci am aflat ca o colega de-a mea este insarcinata si nu o sa mai vina la scoala. Va vine sa credeti ca este a 12 si e insarcinata? Ce este in capul ei? Cum o sa poata sa aiba grija de copilul ala daca nu are nici macar 12 clase?

-Bai deci nu stiu ce este in capul lor. Sunt asa de ciudate. De ce sa nu ai grija de tineretea ta?

-Poate ea si-a dorit copilul ala. Si eu am avut o colega anul trecut care a ramas insarcinata si totusi ea si-a dorit copilul ala foarte mult. De ce mereu judecati fara sa stiti? Acesta am fost eu, care nu imi place sa ma iau de nimeni. Nu vreau sa judec pe nimeni din cauza actiunilor sale si totusi este ciudat sa faci mai multe greseli in viata decat alt cineva.

-Da Elliot, ai dreptate dar totusi. Cum poti sa iti doresti un copil cat timp esti si tu copil? Nu o sa inteleg niciodata. A da si vreau sa va anunt ca Irina nu o sa vina astazi, ca cica are antrenament si nici nu se simte prea bine. Stiti si voi cum este ea. Sigur nu ii este rau si totusi nu mai am chef sa vorbesc despre asta.

-Logic ca ii este rau daca face antrenament ca sa intre la politie si totusi nu mananca, pentru a se putea tine pe picioare, nu ma mira. Nici nu cred ca o sa ia proba sportiva.

Si uite asa, prietena nostra Irina este mai departata de noi. Nu mai stam asa de mult impreuna si totusi nu ma deranjeaza. Ea a ales sa se departeze de noi. Ea a ales sa ne lase pentru nebunia ei. Ea este cea nebuna, care nu poate sa faca nimic fara sa creada ca ea este cea mai importanta si tot ce i se intampla ei, este cel mai grav lucru. Sincer sa fiu, nici nu voiam sa vina astazi la mine. Nu aveam nici un chef de fitele si figurile ei de diva. Nu mai vreau sa aud de problemele ei. I-am dat de prea multe ori sfaturi pe care ea nu le-a bagat in seama, facand ca ea.

Dupa ce am terminat sa fac aluatul, am incins tigaia de clatite si am inceput sa le prajesc. Imi place sa fac clatite, mai ales ca pot sa mai stau si sa vorbesc cu fetele. Mi-am aprins si eu o tigara, pentru ca simteam nevoia de una. De fiecare data cand vin fetele la mine, simt ca vreau sa fumez mai mult si totusi nu este bine. Bani mei se duc asa de repede din cauza lor dar sunt salvatoarele mele. Ele macar ma asculta de fiecare dacata si sunt langa mine cand vreau pe cineva. Ma relaxeaza de fiecare data, iar acuma ca am aflat cate ceva despre Irina, tanjeam dupa fumul toxic. Cat timp puneam in tigaie aluatul pentru o noua clatita, am auzit soneria.

Este prima noastră viațăWhere stories live. Discover now