Capitolul I

97 5 2
                                    

As fi vrut sa iti spun cand ai plecat multe lucruri, totusi nu am spus nimic. Nu am putut sa fac nimic, inafara sa iti spun ca te uras chiar daca voiam sa spun ca as vrea sa ramanem macar prieteni, chiar daca ma durea. Nu voiam sa luam sfarsit asa. Nu voiam sa renunt la noi. Totusi te-am lasat sa pleci asa, fara sa imi spun si eu sentimentele.

De ce numai tu ai fost in stare sa spui ce simti? De ce sunt asa de fricos in preajma ta? De ce voiam sa ma vezi perfect, chiar daca eram asa de diferit cand nu eram cu tine? De ce ma straduiam sa ma vezi alt fel decat ma vedeau ceilalti? De ce nu ma mai iubeam pe mine din cauza ta? De ce nu mai pot sa ma regasesc pe mine de cand ai plecat? Oare nu mai stiu cum sa fiu eu insumi pentru ca m-am straduit prea mult sa fiu perfect? Am obosit sa alerg si totusi nu ma mai pot opri.

Mi-am oprit orice sentiment si totusi zambesc. Sunt trist si totusi inca zambesc. De ce nu pot sa imi arat adevaratele sentimente? De ce nu pot sa fiu trist, cand simt ca tot ce am facut a fost in zadar? Oare chiar atat de tare ma afectat relatia cu tine, incat nu mai pot sa fiu fostul eu pe care il adoram?

Nu ma mai suport pe mine. Totusi sunt multumit deoarece asa ma vazusei tu. Nu ai stiut niciodata cine sunt dar ai putut sa spui ca nu mai iubit. Ai spus ca nu ai putut sa te indragostesti de mine, tu nici nu ai incercat sa ma cunosti cu adevarat. Nu ai vrut sa ma gasesti pentru ca iti era mult mai usor sa ma iei asa cum sunt.

Oare daca mai ramaneai langa mine aveam curaj sa iti spun cine sunt eu cu adevarat? Oare as fi putut sa indepartez masca asta de fata cu tine? Oare il acceptai pe adevaratul eu?

-Scumpule, poti sa ma ajuti cu cumparaturile? Aceasta este mama, care a venit de la cumparaturi. Mama este o femeie de 40 de ani, scunda de inaltime, cu parul destul de lung si blond. Este o femeie frumoasa chiar daca varsta si-a lasat amprenta asupra ei. Mama este cea mai schibatoare persoama din lumea asta, o data ma iubeste din tot sufletul si a doua oara zici ca suntem rivali.

Ma ridic de pe canapeaua din sufragerie unde citeam o carte. Ma duc in bucatatrie sa o ajut sa puna in frigider alimentele pe care le-a cumparat. Mereu cand merge la cumparaturi exagereaza chiar daca mereu avem destula mancare. Mama este o femeie care pune pret pe mancare si pe fericirea stomacului meu si a lui tata. Ea se bucura mereu cand eu si cu tata suntem fericiti, mancand din festinele pe care ea le face.

- Elliot, maine incepi ultimul an de liceu. Sunt asa de mandra de tine. Sper ca o sa inveti la fel de mult ca pana acuma. Mama mereu a tinut cont de notele mele de la scoala, totusi eu mereu am avut note destul de mari, chiar daca nu am invatat foarte putin. Am memorie auditiva asa ca majoritatea lucrurilor le invat din timpul orei. Dupa ce am linistit-o pe mama pentru notele de la scoala, am ajutat-o cu cumparaturile. M-am dus la mine in camera si mi-am verificat mesajele, ca sa vad ce au mai spus cei din clasa mea.

Nu pot sa spun ca sunt popular si nici nu pot spune ca sunt un antisocial. Am invatat ca nu trebuie sa judeci pe nimeni, asa ca vorbesc cu orice persoana care ma baga in seama. Imi este foarte greu ca eu sa bag pe cineva in seama. Nu mi-a placut niciodata sa ma bag in seama cu cineva, totusi am mai incercat si m-am simtit foarte prost

Am aflat ca deschiderea este la ora 10. M-am bucurat pentru ca inca pot sa dorm suficient, incat sa nu arat ca un zombii, chiar daca nu imi pasa prea mult. Mi-a pasat in primul an de liceu dar acuma cand sunt cel mai mare, nu ma mai intereseaza faptul ca trebuie sa ma pregatesc. Nu este de parca m-ar interesa bobocele pentru ca sunt gay.

Singura persoana care stie ca sunt gay este colega mea de banca. Ea stiind si de relatia mea esuata cu fostul meu iubit, care ma inselat cu o fata. Nu ma asteptam sa faca asta, totusi prea multa incredere in unele persoane strica. Din acesta relatie am invatat ca nu trebuie sa ma mai schimb pentru nimeni, daca vrea sa ma accepte cineva, poate sa o faca asa cum sunt. M-am saturat sa ma cred perfect, cand eu sunt atat de gresit din multe puncte de vedere. Vorbesc foarte tare, mananc mult, chiar daca sunt slab, extrem de slab. Imi plac foarte mult anime-urile, sunt obsedat de ele, sunt foarte lipicios cu toate persoanele, asa ca cine vrea sa stea pe langa mine, sa stea.

Este prima noastră viațăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum