Tick Tack.Time Is Flowing.....

660 38 7
                                    

Г. Т. Н. Е.

Какво е това писмо? Кой го е писал? Отворих го и започнах да го чета. Това не може да е истина. И онази Лусинда. Да не би Райли да е повярвала,че писмото наистина е от мен? Какво в това писмо? Луси? Я стига,дори не бих написала такова нещо. А тази Лусинда. Красива е,да. Ако прекалено многото силикон ти харесва е хубава. Нищо,че прилича на една шибана курва

Скъпа,Райли.
Знам,че ти е трудно да повярваш,но съм жива,все още. Изтърпях твърде много болка,но ти пиша това писмо с цел. Ела да ми помогнеш. Намирам се в една барака. Но ела след сватбата на баща си. Нека той поне да бъде щастлив с Луси.

С много любов: Елинор Бекъм

Барака? Луси? Елинор Бекъм? Луси? Луси го казвам за втори път,но ми е и много странно. Как така някой ще лъже детето ми? А Майкъл? Как е могъл да се ожени за тази изкуствена пачавра. Дано не са се оженили,защото ще спукам силикона на тази мърша. Оф,не но трябвало да използвам такива думи,но това са моите мисли,никой не може да ме чуе.

-Какво правиш тук?

Обърнах се и видях Майкъл. Ах,как ще плаща за грешките си. Само дъщеря ми са се оправи.

-Аз ли какво правя тук? -попитах го и му връчих писмото-Какво е това?

Той взе писмото и го огледа. Няколко пъти го чете. Сигурна съм в това,понеже го познавам добре. Като чете очите му започват да се въртят. Седна на стола пред бюрото и зачете пак. Сериозно ли?

-Кажи ми какво е, Майкъл. Не ми го чети по сто пъти.

-Не знам какво е-каза накрая-Наистина нямам ни най малка представа какво е това писмо. Ти къде го намери?

-В документите за ток ,вода и така нататък. Виждал ли си това писмо преди?

Кимна отрицателно. Но....как? Кой го е писал? Не съм аз със сигурност. Но тогава кой мамка му.

-Майкъл. Занеси писмото на един от твоите хора. Ще го разчетат.

Майкъл ме погледна и се засмя. Идиот. Никога не е разбирал какво имам напредвид.

-Как ще го разпознаят? Нали е писано на компютър.

Продължи да се смее. Станах и му ударих един шамар.

-Точно,защото е писано на компютър,твоя човек ще може да разбере от кой компютър е писано. Така,ще хакнат компютъра и ще разберем кой го е писал? Схвана ли?

Само кимна. Усмихнах се победоносно и тръгнах да излизам от стаята.

-Същия си като преди Майкъл.

-Ти,също,любов моя.

Направих се,че не съм го чула. Продължих към стаята на Райли. Всяка майка иска добро за детето ѝ. Дори аз,въпреки че ме нямаше толкова години. Отворих вратата на стаята ѝ и я видях. Беше заспала. Възглавницата ѝ бе мокра. Дъщеря ми преживява много.

Любовта е сложно нещо. Особено за човек,като Райли. С буен характер,още като малка. Не вярвам да се е променила много. Боляло я е .......но какво мога да направя. Усещам,че тя го нарича продължаване в ума си. Че продължава да си живее живота,все едно това момче никога не се е появявало. Но не е така. Тя преживява,не продължава напред. Дори сега като я гледам със затворени очи,пак виждам о усещам болката ѝ. Майка съм ѝ. Знам кога дъщеря ми плаче,кога страда,когато се измъчва. Де винаги да знаех причината за всичката тази болка. Някой ѝ е причинил травма. Такава травма,която ще помни цял живот. И няма да го помни заради хубавите очи,хубавата усмивка или заради хубавото тяло. Ще го помни,защото първата любов не се забравя. Рано или късно тя ще продължи напред. Ще има семейство,деца,мъж,който да контролира. Да,ще продължи. Но я сърцето си винаги ще помни това момче,което и е разбило сърцето. Това е любовта. С или без разбито сърце,ти пак го помниш.

Станах и излязох. Не знам защо плача. Може би защото не съм добра майка? Или защото не бях до детето си толкова време и сега страда? Или защото ако бях до нея сега тя щеше да е продължила? Заради всичко това в момента се чувствам гузно. Защото дъщеря ми израсна без мен. Защо ли? Защото баща ѝ реши да се направи на господин "Аз мога да правя всичко,дори да убия майката на детето си" реши да се опита да ме убие. Но ще ви издам една тайна. Елинор Бекъм никога не умира!.....

Н. Г. Т.

М

акензи,Натаниел,Райли. Коя заслужава да бъде обичана? Тази,която носи детето на Натанаел или тази,която страда три години по него. Честно казано и аз не знам. Натаниел обича Райли,но е с Макензи заради детето. Труден избор,а? Живота им тепърва ще става все по-странен и по-странен. Райли още не знае за Макензи. Врагове от деца. И двете в гимназията искаха Натаниел,но Макензи го получи. Заради слуховете......колко любов е изпусната заради тези шибани слухове. Колко хора е подминала, заради слухове. Жалко,че Натаниел чак сега разбра ,че греши. Три години му отне. По-добре късно,от колкото никога. Но това беше. Натаниел трябва да направи избор съвсем скоро. Да бъде с жена си и а детето или да бъде с жената,която обича. Тик так. Времето тече.

Hate Changes EverythingWhere stories live. Discover now