Day 3-rd

710 40 2
                                    

Неутрална гледна точка

Всеки иска да има своята свобода. Под свобода всеки разбира различно. Едни да излязат,други да могат да правят каквото си наумят......но не и Елинор. Тя отново бе пребита от Люк. В мислите и бе само едно име. Райли! Дъщеря ѝ,Люк не веднъж и е казвал какво става с Райли,че тя самата вече започна да се притеснява двойно повече. От къде той знаеше толкова много за живота им? За живота на дъщеря ѝ,а онази,която дойде при нея. Лусинда Даксън. Да,до някъде се досетихте защо е там,но е рано все още да ви кажа,но както и да е. Елинор сега вече бе изцяло в синки. Едвам говореше,да не говорим да си отваря очите или да се движи. Тя бе сигурна,че някой ще я намери? Не,тя вече изгуби надеждата си. Всеки път си казва,че или Майкъл или баща ѝ ще дойде и ще я спаси. Но нищо..... петнадесет години едно голямо нищо. Тя вече бе започнала да си мисли,че наистина всички са я забравили както казва Люк. Но дали е така,или просто попива всяка една дума,чута от Люк. Когато има начин тя да се измъкне,започва да бяга,но за жалост всеки път не ѝ се получава. Първия път Люк я хвана,втория път един от неговите хора,а третия.....третия път тя бе толкова близо до свободата си,а сега ли? Много скоро на Елинор ще и се предостави нова възможност да избяга! А този път ще успее ли? За това единствено и само можем да чакаме и да видим този път дали Дъщерята на мафията ще се измъкне....

Докато Елинор се опитваше да спи,в другия край на страната Райли си бе в стаята. Тя се чудеше дали баща ѝ наистина ще я прати на поправително училище за деца в мафията. Тя не бе предполагала,че съдбата отново ще я срещне с нейния бивш,а именно любовта на живота ѝ: Натаниел. И много скоро ще научи една истина....истина,която ще преобърне живота ѝ изцяло.

Г. Т. Н. Р.

Чудех се дали след смъртта на мама ще се случат още неща,за които не съм и предполагала. И ето,вече мога и сама да си отговоря на този въпрос. Още не знам какво става с досието на Лусинда. Знам,че тя е не е тази,за която се представя,но татко ще ми повярва ли? Има два варианта,да ми повярва и да я изгони,този вариант е най-малко съществуващ въобще,втория е да ме изгони и да остане с нея. Изключвам и двата варианта. Татко не би ме изгонил,нали? Изведнъж на вратата ми се почука. Знаех,че е татко.

-Татко,не ми се говори.

-Не е баща ти мила.

-М-м-мамо.

Hate Changes EverythingWhere stories live. Discover now