× 9

717 29 0
                                    

nadat ik het hele zakje toch maar heb opgerookt pak ik m'n mobiel en bel kaj. ''hey Sam'' ''hey bro, zeg vertel jij mij eens waar je deze shit hebt gekocht'' ''haha goed spul eh'' ''ja werkt prima'' ''je weet toch die koffieshop bij het marktpleintje?'' ''ja'' ''nou daar je moet dan naar Jai vragen en die dealt dan met je'' ''oke bedankt bro'' zeg ik en hang op. ik trek m'n schoenen aan, pak wat geld en m'n telefoon en loop naar het pleintje toe. het begint al donker te worden als ik aankom maar daar trek ik me niks van aan. ik stap de koffieshop binnen en loop naar de balie. ''hallo kan ik u ergens mee helpen?'' vraagt de man achter de balie. '' ja ik zoek een ene Jai'' zeg ik. de man knikt en gebaart naar een deur. ''daar kan je hem vinden''. ''bedankt'' zeg ik en loop er heen. ik doe de deur open en zie een jongen op een bankzitten achter de ps3. ik doe de der dicht en hij draait zich om. hij heeft zwart kort haar, is aziatisch en ik gok hem 16 jaar. ''hoi ik ben Jai'' zegt hij. ''ik ben Samuel''. ''oke wat wil je hebben?'' zegt hij en loopt naar een kastje. ik loop achter hem aan en kijk naar het kastje wat hij opendoet. er zit vanalles in wiet, hasj, naalden, xtc etc. ''hasj, wiet of lsd of iets anders''. ''um hasj en wiet''. ''voor gedraait? los? allebei?'' vraagt hij en kijkt me aan. ''allebei'' antwoord ik en hij knikt. ''hoeveel van wat?'' vraagt hij en pakt een zakje. '' um 4voor gedraaid en 10 klontjes'' antwoord ik en ga op de bankleuning zitten. hij knikt en stopt het in het zakje. ''dat is dan €40,-'' zegt Jai en geeft het zakje. ik pak het geld en geeft het aan hem. ''dankje en hier heb je m'n kaartje gaat wat sneller'' zegt hij en gaat weer verder met z'n spelletje. ik knik, stop het zakje weg en ga weer naar huis. onderweg ga ik nog even langs de supermarkt omdat ik nog moet avondeten dus besluit ik om iets simpels te maken. als ik thuis kom leg ik alles op de achtertafel neer en begin met koken.

×××

na een halfuur is het eten klaar en schep ik op. ik gooi een dvd in de tv en ga op de bank zitten. de dvd springt aan en na een tijdje wordt hij saai dus zet ik hem af. ik ruim alle spullen op en besluit om te gaan douche en dan te gaan slapen.

a/n

sorry dat ik kleine hoofdstukken schrijf maar ik ben nog ze beetje aan het verzinnen over hoe ik dit verhaal wat leuker kan maken

It's my own fault { B brave fanfiction }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu