Capitolul 4

116 3 4
                                    

După o săptămână de școală, mă simt obosită , dar ador școala aceasta așa că aștept să mă obișnuiesc. Pentru că e sâmbătă, am decis să explorez școala deoarece e gigantică și niciodată nu poți știi ce ascunde. Fetele dorm așa că am decis să merg singură, mai ales că este mult prea devreme, în special pentru Alice. M-am dat silențios jos din pat și am mers către cufărul meu de unde mi-am scos niște haine cu care m-am îmbrăcat rapid și am ieșit din cameră. Pe canapeaua din camera de zi stau și râd Sirius, James și Remus, probabil la ceva prostesc spus de James.

-Bună dimineața! le urez și mă pun pe canapea între Sirius și Remus, luându-i pe amândoi în brațe

-Neața, Bella! De ce ești trează așa devreme? mă întreabă Remus

-M-am decis să explorez castelul pentru că am auzit că sunt multe locuri și pasaje interesante pe aici . mi-am pus picioarele pe măsuța din fața canapelei și am luat o carte la întâmplare. Vreți să vă alăturați ? Mi-ar prinde bine niște companie .

-Eu zic să mergem . Sirius a zâmbit . Ne-ar prinde bine să cunoaștem castelul

-Sirius are dreptate . sare și James , un zâmbet șiret apărând pe fața sa

-Să mergem atunci ! am zis și m-am ridicat , pornind către ieșirea din turnul Cercetașilor

Am pornind pe coridorul castelului urmată de Sirius , James , Remus și Peter , fiecare dintre noi analizând cu atenție împrejurările . Am ajuns lângă statuia unei vrăjitoare cocoșate și James a insistat să o inspectăm  , așa că am trecut la treabă . Am atins-o peste tot , am rugat-o să se deschidă , ceea ce a fost puțin ciudat pentru că Sirius i-a promis un sărut. Apoi a urmat James care a îmbrățișat-o , Peter s-a rugat frumos de ea , iar Remus , aparent cel mai inteligent de aici , a atins-o cu bagheta , iar cocoașa ei s-a deschis .

-Remus , ești un geniu ! Îi spun și îl iau în brațe , fața lui devenind roșie

-Sunteți gata să vedem ce se află la celălalt capăt al tunelului ? Întreabă Sirius intrând în cocoașă

James m-a ajutat să urc și Sirius m-a prins , iar când au coborât și restul , am pornit spre capătul tunelului .

-Nu e puțin cam întuneric aici ? Peter întreabă cu vocea tremurândă

Mi-am scos bagheta și am rostit '' Lumos ,, , lumină apărând la capătul baghetei mele . Am mers pe coridorul lung până am ajuns la capăt unde pe tavan se afla o trapă .

-Vreți să aflăm unde ajungem ? James zâmbește și se uită cum să o deschidă

-Normal ! Sirius râde și i se alătură

-Nu credeți că ar fi mai ușor să mă ridicați pe umerii voștri și eu să deschid să văd ce e acolo ? Întreb în timp ce îi privesc cât de idioți sunt  în timp ce chinuie să se urce pe perete

-Ar fi mai ușor ... James dă din umeri și își împreunează mâinile cu Sirius

M-am urcat pe mâinile lor și ei m-au ridicat până am ajuns la trapă . Am deschis-o încet și m-am uitat în jur : dulciuri .

-Băieți , cred că suntem la ,,Ducii Mierii" ! Am spus fericită și m-am urcat în camera plină de dulciuri

-Tocmai am găsit locul din care ne vom aproviziona pentru următorii șapte ani . Sirius și-a frecat mâinile într-un mod ,, diabolic" și a zâmbit larg . Ia-mi niște broscuțe de ciocolată, te rog !

Am luat câte puțin din toate și mi-am umplut buzunarele apoi am coborât înapoi la băieți , asigurându-mă să închid trapa . Am ieșit cu grijă din cocoașa statuii și am plecat spre turnul Cercetașilor pentru a ne mânca dulciurile  , dar Doamna Grasă avea alte planuri deoarece nu era în portretul său și nu era nici pe aproape , așa că am pornit în jos pe coridor și ne-am oprit la capăt .

Pranksters (Sirius Black) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang