24

177 12 4
                                    

Pov Levensverzieker / Stalker / Ontvoerder

Ik ben best goed bezig. Eerst dioni gekidnapt, toen Luna gechanteerd en nu is Ellemyn ook op ons gezellige feestje. Maar wat ik wel jammer vind, is dat Isha en Sam niet uit elkaar zijn, dat Britt en Kaj elkaar niet haten en dat dat drankje van gisteren toch niet zo heeft gewerkt als ik had gehoopt.

'Jongens, ik ben moe. Ik ga slapen,' zegt Sam. Er klinkt wat instemmend gemompel en dan hoor ik voetstappen richting de slaapkamer. Snel ga ik in een hoekje van de kamer staan, zodat sam me niet ziet. Evenlater staat de jongen in de slaapkamer, kleed zich om en gaat in bed liggen. Ik wacht net zo lang tot hij slaapt en loop naar het bed. Naast het bed staat een nachtkastje met een glaasje water er op. Uit mijn jaszak haal ik de drugs. Ik verkruimel het pilletje en strooi de kruimels in het glas water. Daarna haal ik de injectiespuit uit mijn andere jaszak. 'Tot over een paar minuten, Sam,' grinnik ik. Ik druk de spuit in Sams arm en sluip naar de keuken, waar ik mijn volgende plan uit ga voeren.

Alles ging precies volgens plan.

Nu is Britt aan de beurt. Ik sta inmiddels in de keuken, met mijn jas vol verrassingen. 'Ewaa mensen, wie heeft er zin in vreten? Ik ga naar de keuken voor me dagelijkse chocoladereep dus wie ook iets wil, moet 't zeggen,' hoor ik de stem van Britt zeggen. Ze krijgt geen antwoord. 'Dan niet,' zegt Britt. Ik hoor haar naar hier lopen. Ik leg de chocoladereep met hetzelfde spul erin als bij Sam in zijn glas water op het aanrecht en ga zachtjes achter de keukenkast staan. Ik zie Britt de chocoladereep pakken, de verpakking openmaken en de eerste hap nemen. Vervolgens loopt ze naar de woonkamer. 'Iemand ook een stukje?' Vraagt ze. 'No thanks,' zeggen verschillende stemmen. Dit is helemaal top. Maar om mijn plan even uit te leggen: Sam heeft drugs in zijn water met een beetje van Britt's dna er in, zodat als hij Britt ziet hij helemaal gek wordt. Britt heeft drugs in haar chocoladereep met een beetje dna van Sam, zodat als ze Sam ziet ze helemaal gek wordt. Sam en Britt worden dus gek van elkaar zodat ze helemaal verliefd worden en alles. Top plan. En het begint al goed..

Britt en Sam waren elkaar bijna aan het inslikken, maar toen moest Britt plassen en kwam Isha binnen toen Britt net weg was. Ze nam Sam mee en de Britt&Sambetovering was verbroken.

Helaas.

Ik had ze graag zo gezien dat iedereen ze zou haten.

Pov Ellemyn

Wat doet zij nou weer hier?

'Ell, ik hou van je, maar ik zie geen toekomst in ons,' zegt Dioni.

'WHHHTT?? MMR!' roep ik. Zonder tape op mijn mond had ik 'Wat?! Maar..?' geroepen.

'Het is beter voor ons allebei. En er is iemand anders,' gaat Dioni verder.

Ik doe één wenkbrauw omhoog.

'En doe niet de doe-rustig-blik, want jij en Austin hebben geneukt,' zegt Dioni.

Toen liepen de tranen over mijn wangen. Hoe kan Dioni dit van me denken? Ik heb nooit het bed gedeeld met Austin, we zijn gewoon vrienden.

'Ga maar lekker huilen ja. Schat, Dioni houdt van mij. Jullie zijn klaar,' zegt Luna.

Ik snap al helemaal niet waarom zíj hier is. Focking verraadster. Ze wilde met mij naar die club. Ze liet me alleen in die club. En nu.. Nu komt ze mijn vriendje afpakken. Bitch. Ik haat haar. Ze loopt naar me toe en rukt de tape van mijn mond.

'Ellemyn, het is uit,' zegt Dioni.

'Dioni, wat is dit?' Vraag ik.

'Mijn gevoelens. Accepteer h-het,' aan het einde trilt zijn stem.

'Ik zie je zo, schatje, ' zegt Luna tegen Dioni. Ze doet iets waar ik van walg; ze kust hem en loopt weg.

Als Luna weg is komt er een ander binnen.

Een dude die ik ergens vaag herken, maar toch weer niet.

'Jij,' zegt de man.

'Ik,' zeg ik.

Ik ben boos. Die dude heeft mijn leven verpest.

'Niet zo bijdehand, meisje,' zegt de man.

'Bijdehand is beter dan bijdevoet. Anders moet je zo bukken. Het punt is dat ik niet kan bukken, omdat ik vastgeweetikveeld zit. Sorry man,' zeg ik.

'Ell, stop,' zegt Dioni.

'Nee jij bent leuk. Beetje mijn beste vriendin zoenen, dan weglopen en niks meer van je laten horen. Ik ben je gaan zoeken. Ik was zo bezorgd,' zeg ik half boos, half huilend.

'Het is genoeg, Dioni,' zegt de man. Hij kijkt Dioni aan. Dioni kijkt terug. Er gaat een rilling over mijn rug, 'Doe het. Nu.'

Nadat de man dat zegt haalt Dioni een pistool achter zijn rug vandaan en richt het op mij.

Ik ben bang.

Zo bang.

De jongen waarvan ik hou gaat me zometeen neerschieten. Doodmaken. Vermoorden.

Hij drukt de pistoolknop in.

Ik doe mijn ogen dicht.

Ik heb me zo vergist.

------------------------------

CLIFFHANGER :)

IK KIJK HGT , SOO MAN SOMMIGE MENSEN ZIJN ZO GOED EH

MAARJA IK KAN NIET DANSEN

BAD IS UIT

LOVE

LOVE

LOVE

LOVE

LOVE

VIJF KEER LOVE

VOOR ALLE VIJF DE DUDES

IK HOU VAN BAD

IK WAS OP SCHOOL TOEN IK MERKTE DAT DE VIDEOCLIP UIT WAS

DUS IK HELEMAAL GILLEN EN TRIPPEN

DIE HELE KANTINE ME FOCKING RAAR EN GESCHROKKEN AANKIJKEN

AHAHAHAA

X VOOR DIONI

X VOOR CASSIUS

X VOOR JAI

X VOOR KAJ

X VOOR SAMUEL

LIEFDUUUHH

X X X X X

ELLEMYN

All Around The WorldWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu