9

266 11 16
                                    

DIT WORDT EEN LANG HOOFDSTUK WANT DAAR HEB IK ZIN IN EN IK HOEF TOCH PAS 2 UUR OP SCHOOL TE ZIJN VOOR BOEKEN ENSO DUS BEREID JE VOOR OP DRAMAAAAAAAAA DAMDAMDAAAMMM MAAR IK MOET ALEEN NOG FF BEDENKEN HOE DE FUCK ER BLOED OP DION ZE SHIRT KOM WANT IK KAN GEEN VERKLARING BEDENKEN. :(

pov Dioni

Met zn allen staan we buiten te kijken hoe de brandweer het gebouw blust. Er is niet veel van over, ze komen met wat laatste spullen naar buiten, ik zie een jas voor Sabine die nog heel is, Jai z'n oplader waar hij heel blij mee is, en Sabine ook want ze hebben dezelfde phone. Ellemyn haar make-up tasje komt naar buiten en mijn balenciaga's komen naar buiten. Even een binnefeestje vieren hoor *fissa fissa *.

Nog wat spullen komen naar buiten, maar dat zie ik allemaal niet meer, want Ellemyn vraagt ineens 'hoe komt dat bloed nou op je shirt?'

Eerlijk, ik heb geen idee.

'ik zou het niet weten.' is alles wat ik zeg.

'ik weet het wel.' zegt Sam ineens.

'hoe dan?' vragen Ell en Sab tegelijk.

'je botste toch tegen de muur aan daarnet? waarschijnlijk is het gewoon daarvan.' zegt hij.

'oo.' is alles wat ik kan uitbrengen.

Ik dacht helemaal iemand zat achter me en heeft me gesneden ofzo, nee gewoon dom van mezelf.

Blijkbaar dachten Ellemyn en Sabine er hetzelfde over want ze beginnen ineens keihard te lachen. Terwijl hun over de grond rollen, zegt Kaj iets wat ik ook had gedacht. 'Wat gaan we nu doen?'

'laten we naar ergens anders gaan. weet ik het Turkije ofzo?' zegt Cassius.

'eigenlijk geen slecht idee, hier hebben we toch niks meer te zoeken.' zegt Britt.

'ik zeg doen.' zegt Sabine.

'let's do it.' zegt Luna.

'jupp' zegt Isha.

Zo gaan we dus met zijn allen de spullen die we nog hebben meegegritst of net gekregen onderweg naar het vliegveld.

pov Isha

Ugh waarom is iedereen zo verliefd. We lopen in tweetallen naast elkaar en natuurlijk houdt iedereen handjes vast enzo. Ik loop naast Sam en we zijn allebei een beetje awkward naar de grond aan het kijken terwijl we lopen.

Opeens pakt hij mijn hand. Ik wil hem wegtrekken maar eigenlijk voelt het wel fijn.

Ik kijk opzij en hij ook, hij lacht heel cute en opeens vergeet ik alles waarom ik die verliefde stelletjes haat. Ik snap wat ze voelen. Het is fijn. Het voelt goed.

We glimlachen allebei en lopen verder naar het vliegveld.

Pov Sabine

We zitten in het vliegtuig onderweg naar Turkije. We hebben alles geregeld en nu zitten we in het vliegtuig. Totaal verspreid over het hele vliegtuig. Ik zit naast Jai *bigsmile*. Twee rijen voor ons zitten Ell en Dion. Ergens naast ons zitten Britt en Kaj. Volgens mij zitten achter ons Luna en Cassius en ook nog ergens daarachter Isha en Sam.

Ik zit een beetje te dromen als iemand ineens heel hard roept ' SELFIE '. Ik kijk om wie dat zei en... O... My... God... FREAKING IAN THOMAS zit daar met zijn telefoon een selfie te maken. Ik lach een beetje dood en van binnen trip ik helemaal. Ell draait zich om en we begrijpen elkaar met 1 blik. Die ene blik die zegt *niet trippen want dan zijn Dion en Jai niet blij maar toch trip ik want ja ian thomas is lekker *.

Ik trip nog even van binnen en dan val ik in slaap op Jai's schoot. En ja ik ben gaan liggen. Ik lig altijd overal, en van trippen wordt je moe, weltrusten iedereen. (a/n hier ging ik zelf slapen dus vandaar het slappe gelul over dingen en ik zat ian thomas te luisteren en hij moest er even in voorkomen, als je m nie kent zoek je m nu op want hij is lekker , hij komt verder in het boek niet voor denk ik, we'll see ...)

pov Cas

Luna slaapt op mijn schoot en ze slaapt zo schattig. Ik denk dat ik verliefd ben. Op haar. Maar ik weet niet of ze ook op mij is, dus ik durf niks te doen verder dan handjes vasthouden.

Weet je wat, in Turkije ga ik actie ondernemen. Want ik wil haar als mijn meisje.

pov Ellemyn

Ik zit met Dioni een beetje te kloten. We zijn net aangekomen op het vliegveld en moeten met zo'n bus vol oude stinkmensen naar het hotel.

Jai kietelt Sabine de hele tijd dus die gilt als een malloot. Isha en Sam maken selfies. Britt en Kaj praten en dollen een beetje en Cassius en Luna slapen allebei, hand in hand.

Als we eindelijk bij het hotel aankomen, lopen we naar binnen en checken we in.

We gaan naar onze kamers, 5 kamers van 2 personen, de koppels kan je wel raden.

Iedereen gaat chill naar zijn kamer en pakt zijn spullen uit.

Dan horen we 2 mensen gillen. Sabine en Jai. Sabine gilt altijd kapot hoog en Jai gilt als een meisje.

We rennen naar hun kamer en ook de anderen komen eraan. Sabine verstopt zich in Jai's nek *je begrijpt wel wat ik bedoel*.

Dan begint Isha ook te gillen. Ze wijst naar de muur. Daar staat met rode letters 'Jullie zijn nog niet van me af '.

Ik begin ook te gillen en uiteindelijk gillen we met zijn allen. Wist je dat die guys echt als meisjes gillen?

OKEE MISSCHIEN NIET ZO'N LANG HOOFDSTUK.
MAAR IK WIST NIET IETS MEER OM HET VERDER BEERTJE DRAMA TE MAKEN DUS DAT LAAT IK AAN ELLEMYN OVER

OEEE BLOED OP DE MUUR OF NIET?
OEEE STALKER ACHTER HUN AAN.
OEEE JONGENS GILLEN ALS MEISJES.
OEEE CASSIUS IS VERLIEFD
OEEE ISHA IS VERLIEFD
OEEE KAJ IS VERLIEFD
OEEE IK GA NIET NAAR TINADAG :(
OEEE WEL NAAR RELEASEPARTY
OEEE DOEI
OEEE XOXO SABBB

All Around The WorldWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu