Nikto to nevie tak ako ja

305 21 0
                                    

Ani netušíte aká som rada, že aj naďalej čítate tento príbeh. Milujem vás. A skúste si vypočuť tento remix https://www.youtube.com/watch?v=behtsGEfnHE 

Spokojná som odišla na záhradu ku ostatným. Predsa keď sa mi už konečne podarilo vyprovokovať ho tak si zato zaslúžim odmenu. Zvyšok dňa som strávila chytaním bronzu a miestami topenia Zaynovej hlavy keď ma ostriekal (napadlo vás to čo mňa?) vodnou pištolou. Na večer chalani vyhlásili,že by sme si mohli ešte opekať. Prečo nie. Vybrala som sa teda hore obliecť. 

Olalá, asi neberie nie ako odpoveď! .,,Louis, povedz mi prosím,že nesedíš nahý na mojej postele" odložil knihu na nočný stolík a postavil sa. Rýchlo som si priložila ruku na oči a otočila sa aby sa mohol obliecť. 

Vážne to nechceš vidieť? ,,Už si oblečený?".....,,Ako sa to vezme" brala som to ako áno a otočila sa naň ho. Stál len pár centimetrov za mnou a škeril. A áno stále nahý. Nie som z kameňa a tak som rýchlo pozrela tam dole. Asi som marne dúfala,že si to nevšimne lebo sa hneď na mňa nalepil a začal ma bozkávať. Najprv len na perách ale neskôr sa presunul ku krku,ktorý začal jemne sať. Od slasti som privrela oči a potichu vzdychla. Odtiahol sa a odišiel preč. Predtým než zavrel dvere skríkol ,, Keby niečo dole je opekačka." Bleskovo som  na seba hodila legíny a rozťahané tričko ktoré mi padalo z pleca dole. Zbehla som dole ale tesne pred dverami zastala. Pár krát sa zhlboka nadýchla aby som sa aspoň ako tak upokojila a vošla na záhradu. To čo som uvidela bolo nádherné. Nad hlavou som mala vyvešané lampiny a v strede bol veľký stôl a ešte grill ktorého sa ujal Liam. Bolo to ako z rozprávky ale kedy to stihli prichystať? Nemohla som byť s Louisom predsa tak dlho? Rýchlo som si sadla ku stolu vedľa Iggy a Louisa. Nikto nezaznamenal moju neprítomnosť, čo bolo len dobre. 

Len dobre? Neviem ako ty ale mňa ranilo,že si nevšimli, že tu nie som JA! Ty si mi jedno ale JA?

Nehovorila si nedávno,že sme jedna a tá istá osoba? 

Neži v minulosti preboha.  Fajn. Keď som zasa začala vnímať okolie všimla som si špekačky a mäso čo ležalo na taniery predo mnou. No čo. IDE SA ŽRAŤ!!!!! Akonáhle všetci dojedli každý začal debatovať o niečom inom. Trochu som sa priblížila k Louisovy ale našťastie si to nikto nevšimol. Ruku som mu položila na koleno ani sa nepohol. Divné čakala som aspoň nejakú reakciu. Začala som teda ruku posúvať pomaly vyšie a vyšie až sa ocitla na jeho kamarátovy.  Okamžite napol všetky svaly a stuhol. Jemne som ho stačila a on vzdychol. Niall naň ho prevapene pozrel ale nič nepovedal. Začala som teda jemne hladiť jeho zväčšujúcu sa bouly (zabudla som ako to je po slovensky :P). Slastne privrel oči a vydal ďalší vzdych. ,,Hej bro, si v pohode?" Prekvapene otvoril oči a pozrel na Nialla ktorý mal blízko k tomu aby vybuchol od smiechu. ,,Som len sa musím zbaviť jednej otravy." Následne sa postavil a mňa ťahal za sebou až do jeho izby. Bola som v nej prvý krát ale nemala som ani chvíľu na obhliadku keď ma oprel o stenu a začal ma vášnivo bozkávať. ,,Tak ti takto?" Ruky premiestnil na môj zadok načo som vzdychla. Iba sa uškrnul do bozku a vzal ma do náručia pričom ma odniesol na posteľ. Sklonil sa nado mňa a stiahol mi každú časť oblečenia. ,,Nikto to nevie tak ako ja" a následne prirazil. 

Please,change UsWhere stories live. Discover now