,Dúfam,že nečakáš,že sa vzdám

327 21 1
                                    

Nová časť....teraz sa nebudú pridávať už tak pravidelne pretože musím poriadne zabrať v škole. 

Nemo som hľadela na jeho vzdialujúci sa chrbát. Skĺzla som sa po kachličách až na zem. Nechápem tomu. Prečo cítim to prázdno? Prečo sa práve dotýkam bruškami prstov svojich pier a rozmýšľam aké by to bolo mať ich tam znova? Nie, Lucy prestaň...snažila som sa svoje nepredvídateľné ja okríknuť než bude neskoro. Mám predsa Stevena. 

Jasné máš Stevena a prečo teda myslíš na Louisa?

 Drž hubu ak si ktokoľvek!!! 

Debil, som tvoje podvedomie. Tvoja neposlušná časť a obe vieme čo teraz chceš.  

Ty nesklapneš!?

Až povieš čo chceme ? 

Fajn obe chceme aby som išla zavolať Stevenovy. Pokrútila som nad svojou debilitou hlavu a išla spať. Ojebem seba a zavolám mu zajtra.

 Halo vieš,že ja som ty a mňa nemožeš ojebať?!

***********************

Ráno keď som došla dole všetci už dojedali raňajky. Aspoň,že už sú praceschopný a vedia si urobiť jesť. Vlastne až na Nialla a Harryho ostatný nemajú také problémy. Liam sa musí vysporiadať zo smútkom, Zayn s Perrie a ja s Louisom.  ,,Ó takže sme tu všetci"....spozornela som keď som započula Liamov hlas.....,,dneska sa ideme kúpať do bazéna, bez výnimky Zayn"musela som sa pousmiať nad Zaynovym prekvapeným pohľadom. ,,Som pohoršený Liam."  Radšej som odišla hore obliecť si plavky. Po ceste dole som ešte rýchlo vytočila Stevovo číslo a čakala. 

,,Ahoj lásk....

,,Dokelu to nevieš zavolať skôr, už ani zato ti nestojím!!!!" prekvapene som pozerala na telefón.

,,Zlato ja mám teraz dosť práce."

,,Za prácu berieš staranie sa o piatich buzikov alebo jebanie s jedným z nich!?"

,,Jebe ti o čom to kecáš?!"

,,Myslíš že to neviem? Dobre viem,že sa jebeš s tým drbkom čo mu zdrhla baba z kostola!!"

,,Toto si prehnal, nevolaj mi" hovor som zrušila a mobil hodila o stenu. Roztrieštil sa na milión kúskov. ,,Problémy v raji?" strhla som sa keď som započula jeho hlas. Stál oprený o rám dvier a sledoval ma. ,,Do toho ťa nič!"  Priznaj sa,že mu kukáš na tie bombové svaly? Kokos zasa si tu? Ja som s tebou vždy ti debilka. Pekne si ho obzri oo a vidíš tú jeho prdel?? ,,Ja sa mu nekukám na prdel!!!" prekvapene som si zakryla ústa rukou keď mi došlo,že som to vyslovila nahlas. ,,No čo povieš na môj zadok?" Jebavý, povedz jebavý. ,,Jebavý...teda chcem povedať normálny." zodvihol jedno obočie a začal sa približovať. Znova tá tesná blízkosť. Bol na mneprilepený a jemne mi hladil ruku. Tam kde sa pokožky dotkla jeho ruka som pocítila teplo a neskutočný pocit vzrušenia. Naklonil sa a zašepkal mi do ucha. ,,Si pri mne nervózna?" nasucho som preglgla a rýchlo zakrútila hlavou. Pozbierala som trochu odvahy a pozrela mu do očí. ,,Nemám byť z koho nervózna" Rýchlo ma pobozkal. Bol to krátky bozk no zato plný citov a vášne. ,,Dúfam,že nečakáš,že sa vzdám."žmurkol a odišiel. Od vrzušenia sa mi triasli nohy a ja som si musela sadnúť inak by sa mi podlomili. Zhlboka som dýchala a snažila sa predýchať to čo sa práve stalo.

 Prosím Louis nevzdávaj sa lebo táto trupka je pozadu.

Cítiš to?

 Čo?

Práve ťa dusím. Obmotávam ruky okolo tvojho krku a zabíjam ťa. 

Zlato sme jedna a tá istá osoba. Takže netrapoš. Zdvihni svoju veľkú prdel a choď na záhradu.

Ty si práve povedala,že mám veľkú prdel?

Please,change UsWhere stories live. Discover now