- 124 -

717 43 32
                                    

Deel 123:
Mijn grote, angstige ogen boren zich in de zijne vast en zie ik hem vol met spijt naar mij opkijken voordat ik buiten mijn lichaam en geest word gesloten.

'M-Myra!?

Niet doen!

Je, je ruikt te te-

Te sterk!

Nee!'

----------------------------------------------------------------------------------------

P.O.V. Myra - Ruim een uur later -


Met een zachte kreun ontwaak ik, ook mede doordat ik een vlaag frisse wind over mijn huid voel glijden waardoor ik in een reflex mijn schouders optrek en ik mijn armen vlug over elkaar heen sla. Maar dan springen mijn ogen meteen wild open en kom ik slordig, in een ruk overeind tot een zit doordat ik besef dat ik in de buitenlucht ben.

Om precies te zijn, in het bos.

Hevig happend naar adem kijk ik vlug,  geschokt om mij heen en grijp ik ondertussen met mijn hand naar mijn onderbuik, doordat ik er een zeurende pijnprikkel doorheen voelde schieten. Abrupt houd ik op met het schichtig rondkijken en kijk ik fronsend in een ruk omlaag en verstijf ik meteen terwijl mijn ogen zich wagenwijd opensperren bij het zien dat ik he-le-maal naakt ben!

Bezorgd en onderzoekend speur ik vlug de binnedijen van mijn benen af en zie ik een heel fijn spoortje van opgedroogd helderrood bloed. Bij het aanschouwen ervan voel ik meteen de totale paniek naar het hoofd stijgen waardoor ik direct naar voren buig om alles beter te kunnen inspecteren. Ineens slaak ik een verschrikte kreet doordat ik ineens een warme hand op mijn blote onderrug voel en draai ik me geschrokken, in een ruk om. 

Geschokt kijk ik recht in een warm glimlachende Kai die op zijn zij, op grond ligt en op zijn elleboog steunt. Zijn warme, verliefde blik kruist zich met de mijne en merk ik op dat hij er ook bloot bij ligt. Een hevig vuur laait er op naar mijn wangen bij het aanschouwen ervan. Toch kan ik het niet laten om niet naar zijn naakte lichaam te kijken en worden mijn ogen langzaamaan naar zijn gespierde borstkas getrokken. Vanaf zijn brede schouders kijk ik omlaag naar zijn geblokte buik tot heel kort tussen zijn benen. Naar adem happend draai ik me vliegensvlug weer om terwijl ik mijn wangen opnieuw ineens behoorlijk hard voel gloeien en ik mijn tepels hard voel worden.

Mijn lichaam reageert meteen bij het zien dat mijn naakte zielsverwant vlak achter mij ligt en sluit ik beschaamd mijn ogen. Onbewust trek ik mijn benen stevig tegen me aan waarna ik mijn armen er stevig omheen sluit, want ik voel me nu toch wel heel erg bloot. Té bloot.

Wat is er nou gebeurd dat wij nu allebei naakt en alleen met zijn tweetjes in het bos zitten!? En dat we allebei onder andere ook onder de roetvegen zitten!? Mijn ogen flitsen over de aarde rondom mijn benen en merk ik pas op, dat de aarde in een straal van anderhalve meter rondom ons volledig is verkoold. Waarom is dat!?

Angstvallig probeer ik meteen in mijn gedachten te graven en probeer ik de laatste flarden van de vorige herinnering op te pikken. Zodra ik kleine flarden ervan kan terughalen besef ik ineens met een schok, dat Althea toen de controle uit mijn handen had gerukt. Zonder mijn toestemming!

'A-althea!' Stamel ik geschokt waarbij mijn ogen zich vergroten en ik vervolgens helemaal blank voor me uit staar. Beelden van het afgelopen uur speelt er zich af in mijn hoofd en voel ik mijn onderbuik, opnieuw reageren terwijl mijn wangen zich dieprood kleuren. Terwijl de herinneringen zich afspelen, merk ik een andere soort energie op in mijn lichaam waardoor ik mijn wenkbrauwen frons. Alsof er een tweede wolf in mijn lichaam huist. Of eigenlijk, een derde.

The Mystery of the Moongoddess - Dutch - LopendTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon