Mereana Mordegard Glesgorv

4.2K 198 30
                                    

Pe Youtube este un video numit Mereana Mordegard Glesgorv. Daca il vei cauta, nu il vei gasi intreg. Tot ceea ce vei gasi, va fi un om care se holbeaza la tine cu atentie, si va ranji in ultimele 2 secunde. Fundalul este nedefinit.

Video-ul complet dureaza 2 minute. Acesta a fost eliminat de pe YouTube, dupa ce 153 de oameni care l-au vazut si-au scos ochii, si i-au trimis prin posta la sediul principal de YouTube din San Bruno. Altii deasemenea s-au sinucis prin diferite moduri. Nu se stie inca modul in care acestia au reusit sa trimita prin posta ochii lor, dupa ce si i-au scos. De asemenea, acestia au mai dobandit o inscriptie criptica pe antibratele lor, unde nici in ziua de astazi n-au fost descifrate. 

In momentul cand acest video a fost sters, el a fost vizualizat doar de un membru al personalului YouTube, care a inceput sa tipe dupa 45 de secunde. Acest om este acum sub sedare constanta si este aparent incapabil sa-si aminteasca ceea ce a vazut. Alte persoane care erau in aceasi camera cu el, spunea ca la un momendat au auzit un sunet ascutit de foraj, care venea din acel video. Nici unul dintre ei n-au indraznit sa se uite la ecran. 

Persoana care a incarcat videoclipul, nu a fost niciodata gasita, adresa sa IP fiind inexistenta. De asemenea, nici omul din videoclip n-a fost identificat.

---------------------------

Multumesc pentru toate voturile si vizualizarile. Am inceput o noua carte in care spun despre desenele copilariei noastre si unele ciudatenii din ele. Va rog sa va uitati putin si peste ea.

Legende straniiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum