Discoteca

4.5K 165 14
                                    

O tînãrã de 20 de ani, cuminticã de felul ei, a mers într-o searã într-un club din oras. S-a „combinat” (ce urît cuvînt!) cu un tip, s-au pupat, s-au cunoscut mai bine si la sfîrsit, bãrbatul, curãtel de felul lui, a chemat-o la el acasã.

Ea l-a refuzat, bineînteles, cã doar asa a povãtuit-o mama ei cînd a trimis-o la Cluj. Au schimbat doar numerele de telefon. A doua zi, pe cînd sã se îmbrace sã meargã la facultate, fata se sperie cînd îsi vãzu reflexia în oglindã: cîteva bube mari, urîte, îi acopereau fata. S-a agitat imediat si si-a sunat o prietenã, care a venit într-un suflu. Dupã multe google-uri fãrã rezultat, fetele s-au hotãrît sã meargã la doctor. Acesta a chestionat-o în legãturã cu seara precedentã. De fricã, tînãra recunoscut totul. „Domnisoarã, nu vreau sã vã sperii, dar astfel de bube apar dupã contactul cu un cadavru”, îi spuse medicul fetei, care aproape cã lesinã. Politia fu alertatã imediat si în cîteva ore doi ofițeri îi bãteau bãrbatului în usã. Cînd apãru în prag, un miros întepãtor nãpãdi culoarul, iar cei doi polițiști au pãtruns cu forța. În camera bãrbatului, nu mai putin de trei fete, violate, ucise si lãsate sã putrezeascã. Fata nu si-a revenit pînã în ziua de astãzi, iar cele care au auzit povestea nu au cãlcat de-atunci în vreun club.

_________________________________________

Considerat si in ziua de azi ca fiind unul dintre locurile cele mai bantuite din SUA,fostul sanatoriu TBC din Waverly Hills a devenit vestit la cativa ani de la inchiderea sa, in 1961.Abia atunci s-a aflat despre experimentele pe fiinte umane, care s-au facut timp de zeci de ani acolo. Redechisa in 1962, ca sanatoriu geriatric, insistutia medicala din Waverly Hills a fost inchisa, 20 de ani mai tarziu din cauza rezultatelor nesatisfacatoar a tratamentului batranilor.

Spital pe post de morga.

In anul 1910 isi deschidea portile spitalului TBC de langa LOuisville,statul american Kentucky.Dezvoltata din cauza necesitatii, unitatea medicala ajunge ca, pana in 1924, sa devina unul dintre cele mai mari sanatorii, cu peste 400 de saloane echipate ultramodern pentru perioada respectiva. In acelasi timp, insa, apar si foarte multe zvonuri cu privire la relele tratamente aplicate bolnavilor, care nu aveau nicio sansa de a iesi sau de a se plange cuiva din exterior, din cauza ca sanatoriul era intr-o permanenta stare de carantina. Informatiile au inceput, usor-usor, sa “transpire”. Potrivit unor statistici neoficiale, peste 63.000 de morti au fost inregistrati in cei 50 de ani de prima functionare a sanatoriului din Waverly Hills.

Coaste extrase pe banda rulanta Experimentele cele mai frecvente erau cele de toracoplastie.Practic, pacientilor-coibai li se extrageau coastele pentru ca personalul medical sa poate provoca dilatarea mai mare a plamanilor.Doar 5% dintre cobai au supravietui acestor experimente.

Tunelul mortii Mortii erau dusi la subsol doar noaptea si apoi transportati prin “tunelul mortii”-o galerie lunga de 150 de metri pe sub spital care ieseam la o cale ferata,unde cadavrele erau incarcate in tren si duse intr-o directie necunoscuta,au precizat mai multi dintre fostii angajati, la sezi de ani de la inchiderea sanatoriului. Printre tratamentele de TBC erau si baile de soare, copii fiind urcati pe acoperis pentru aceasta cura. Multi s-au prabusit de la inaltime, insa moartea lor a fost trecuta sub tacere. Deceniile de suferinta petrecute intre zidurile sanatoriului nu au marcat doar angajatii si pacientii, ci si sufletele celor decdati aici, in conditii misterioare. Fantome exista la toate etajele Dupa inchiderea, in 1961, au inceput sa se produca tot felul de intamplari misterioase. Umbre ciudate, lumini alergand pe pereti, gemete si cantece vechi au fost semnalate de majoritatea celor care au trecut pragul sanatoriului, atat dupa redechiderea sa, im 1962, ca institut geriatric, cat si dupa inchiderea definitiva, din 1982.

Batrana care plange si fetita fara ochi Spiritul unei batrane este foarte des remarcat chiar la intrarea principala. Cu mainile si picioarele inlantuite, ea plange dupa ajutor, dar dispare inainte de a-l putea primi de la cei din viata. La etajul 3 isi face regulat aparitia o fetita cu o minge viu colorata. Multi au spus ca au auzit zgomotele mingii ce sarea pe trepte. Un paznic care sustine ca a vazut-o pe fetita spune ca avea nu avea un ochi. De la intalnirea respectiva, omul n-a mai trecut pe la locul sau de munca.

Un etaj plin de fantome Etajul 4 este considerat ca fiind cel mai “activ” din punct de vedere supranatural. Aici, fantomele care se plimba pe hol sunt ceva obisnuit, susotind si trantind usile vechi si ruginite. Chiar si in prezent, Vizitatorii ajung sa fie marcati de aceste aparitii.

Sinucideri inexplicabile Salonul 502, aflat la etajul 5 al sanatoriului, are o istorie insangerata. Mai multe asistente si-au pus capat zilelor dupa ce au ingrijit bolnavi de aici. In 1992, infirmiera-sefa a fost gasita spanzuarata de tavanul salonului, iar in 1992, o asistenta a sarit in gol de la geam. In anii urmatori au fost inregistrare si alte tragedii in salonul 502, atat printre pacienti, cat si la personalul medical care lucra aici.Si in prezent, vizitatorii spun ca vad umbre care ii atentioneaza sa iasa cat mai repede din salon. Aparitiile fantomatice sunt dublate de o stare de depresie si de disperare la vizitatori, care spun ca, odata intrati aici, inteleg deznadejdea sinucigasilor Waverly hiils

Legende straniiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum