Capitolul 28.

13.7K 580 29
                                    

Harry POV...





Am fost intrerupt din visat, acum cateva secunde. Un bazait enervant se aude de minute bune si nu ma lasa sa dorm langa ea. Mana mea era contopita cu a ei, si asta imi ingreuna situatia de a ma intinde dupa telefonul ei, care este langa dulapul de langa pat.
Am reusit sa il prind, iar pe ecranul luminat era scris numele jegosului ce a venit sa o viziteze pe Daria acum ceva saptamani, alaturi de o inimioara. Am lasat ca telefonul sa sune, pana ce numele infectului a disparut de pe ecran. Odata ce telefonul s-a stis, am bolborosit cateva injuraturi pentru acel nemernic, dar am fost intrerupt din injuratul mintal, din nou de telefonul ei, care o anunta ca a primit un mesaj.


"Scuze ca te-am stresat cu telefonul, si imi pare rau. Dar eu si cu Derek doar ce am ajuns la tine si am vrea sa te scoatem la o inghetata, apoi sa ne prezinti putin imprejurimile. Daca te hotarasti sa te alaturi noua, ne gasesti la cofetaria Piti's pana la ora 16:00. Te iubesc!

send 14:47" - Stefan.


Mii de injuraturi mi-au invadat mintea. Mi-am tras nervos mana din mana ei,i-am lasat telefonul la locul initial si am iesit din camera. Mii de injuraturi imi umblau in minte, si am de gand sa ii spun acestui baiat, sa o lase dracu odata pe Daria.

-Styles! -o voce masculina cunoscuta mi-a strigat numele-

-Ce dracu este? -am tipat nervos la persoana din spatele meu.-

-Usor frate. -zise Zayn ridicand mainile-

-Spune ce este. - i-am zis maraind-

-Frate, ce este cu tine?

Am marait la multiplele sale intrebari, iar apoi mi-am amintit ca el ma poate duce la acel jegos, pentru ca eu nu am idee unde este aceasta cofetarie. M-am calmat, incercand sa imi eliberez mintea de modurile in care ii voi zdrobi fata acelui nimic.

-Stii unde este cofetaria Piti's?

-Da. Ti s-a facut pofta de inghetata? -zise razand-

-Nu. Dar tu ai chef de bataie?

-Frate, eu nu ti-am gresit cu nimic. -zise ridicand mainile in semn de nevinovat.-

-Nu tu idiotule. - i-am zis tragamdu-mi o palma mintal-.

-Normal ca am chef de circ. -zise dandu-si seama la ce ma refer.-

-Grozav! Deci, stii unde este cofetaria?

-Mai bine decat imi stiu propria casa. -zise mergand in fata mea catre masina.-

Eram imediat in spatele lui, iar nervii mei se inmulteau. Cred ca a uitat ultima bataie pe ccare a primit-o si doreste sa mai primeasca inca una, pentru ca atunci cand era mic nu a primit destul. Am urcat in dreapta, in timp ce Zayn ma astepta deja in masina, pe locul soferului.

A bagat in viteaza si imediat am parasit parcarea faculatatii. Eram gata sa ii ofer o bataie mai ceva ca in filmele cu Jakie Chan. Eram vizibil nervos, iar Zayn a observat asta.

-Pe cine omoram? -a intrebat atent la drum-

-Tu taci dracu si doar condu. -am zis maraind la el-

Nu imi pot potoli nervozitatea, iar el nu ma ajuta cu nimic in momentul asta. Eram gata sa sar din masina cand este in mers, doar ca sa ajung mai repede la ala.

Am zarit semnul imens unde scria "Cofetaria Piti's" si nici nu am asteptat mult timp si am iesit din masina ca fulgerul. Zayn ma striga din spate ca sunt un nebun, dar nu ma interesa chestia asta. Am intrat nervos in cofetarie si il cautam pe jegos cu privirea. Statea la o masa impreuna cu un alt  baiat.

M-am indreptat catre el, iar cand m-a obervat ca doar cativa pasi ma despart de masa lor, si-a marit ochii. I-am prins tricoul si l-am ridicat de pe scaun, facandu-l sa ajunga la acelasi nivel cu mine.

-Ce-i cu tine? -zise incercand sa scape-

-Ti-am zis sa o lasi in pace. -am zis maraind-

-Nu imi poti spune ce sa fac.

-Asculta nemernicule, o lasi in pace sau..

-Sau ce? Iar o sa ma lovesti? -zise intrerupandu-ma-

L-am strans mai tare de tricou, deja depasise cu mult limitele mele. Pumnul meu a facut contact cu obrazul sau, facandu-l sa se dezechilibreze. Odata ce am vazut ca corpul lui este jos, m-am napustit asupra lui, oferindu-i multiple lovituri de pumni in fata.
Imi observam mainile de sange, dar nu conta pentru mine. Loviturile mele se inmulteau spre fata lui, pana ce cealalta mana a inceput sa loveasca si abdomenul lui. Voci imi spuneau sa ma opresc pentru ca il omor, dar ei nu stiu ca imi doresc asta al dracu de mult.

-Styles in omori. -striga Zayn catre mine.-

Mi-am oprit loviturile catre fata lui, observandu-l plin de sange. Mainile imi erau pline de sangele lui infect, iar asta mi-a descoperit un zabet diabolic pe fata. Mi-am ridicat corpul de pe al sau, urmarindu-l cum incearca sa se ridice de jos.

-Sa o lasi in pace. -am zis maraind catre el, aruncandu-i o privire ucigatoare inainte sa ies din cofetarie.-

Am urcat din nou in masina, scotand un servetel pentru a-mi sterge sangele. Ma simteam extraordinar de bine din cauza ca am reusit aproape sa il desfigurez pe nemernic. Zayn intra in masina si porneste calcand acceleratia.

-Esti nebun? Aproape l-ai omorat. -tipa la mine-

-Asta era si scopul meu.

Si-a dat ochii peste cap conducand mai departe. Eram mai linistit acum , dupa ce s-a intampalat. Sunt mult mai linistit acum.




Daria POV...






Am fost trezita de telefonul meu, care suna incontrolabil. Imi era imposibil sa mai dor, asa ca mi-am intins mana lenesa catre el. Deschizand incet ochii, pentru ca lumina puternica a ecranului imi incomoda pupila, am reusit sa observ numele lui Derek pe ecran.

-Alo? -am spus cu o voce somnoroasa.-

Mult zgomot se auzea de pe partea cealalta si aproape ca mi-a zgariat auzul. Am oftat adanc inainte sa imi dreg vocea.

-Derek! -am tipat in telefon-

-Unde naiba ai telefonul? -zise disperat-

-Aaa, langa mine.

-Ai face bine sa vii la Spitalul din centru.

-Asta este o alta gluma?

-Sunt mai serios decat am fost in toata viata mea.

-Derek daca asta este o gluma proasta, te rog sa incetezi, ma sperie starea ta.

-Te asteptam!

Cu propozitia asta mi-a inchis telefonul in nas, lasandu-ma cu ochii in soare. Stai! A zis cumva "Te asteptam!"? Ce naiba s-a intamplat cat am dormit. Acum m-ai trebuie sa aflu ca extraterestrii au invadat pamantul si ca eu sunt singura care mai este normala.

Eram pe marginea patului si ma gandeam ce sa fac. Derek nu a fost atat de serios nici cand a primit pedeapsa timp de o luna. Eram total sigura ca nu avea sa ma minta  in momente din astea, dar daca o va face, ma jur ca nu o sa iasa bine pentru masculinitatea lui.
Mi-am luat pe mine geaca care era pe patul Adei si am iesit din camera alergand de nebuna pe holuripe, acum goale ale facultatii. Am iesit rapid, cautand cu privirea un taxi, si am rasuflat usurata cand am vazut unul, nu departde de facultate.

I-am facut semn cu mana, iar acesta a venit catre mine. I-am oferit informatiile de care are nevoie, si a pornit de pe loc. Mii de ganduri imi treceau prin mine, si nu imi imaginam de ce am fost chemata la Spitalul din centru. Este ceva necurat la mijloc si ard de nerabdare sa stiu ce este. Este mult prea multa presiune pe mine, iar asta nu ma ajuta.

Vocea taximetristului m-a trezit la realitate, spunandu-mi ca am ajuns la destinatie. I-am multumit politicos, dupa ce i-am oferit banii, spunandu-i sa pastreze restul si am iesit val vartej din masina. L-am observat pe Derek in fata spitalului fumand o tigata. De cand fumeaza el?

-In sfarsit! -zise-

M-a prins de mana rapid, tragandu-ma dupa el. Eram confuza iar privirea mea era incruntata. Mi-am smuls mana din mana lui si doar il priveam incruntata.

-Imi spune naiba cineva ce se  intampla? -am tipat la el-

-Crezi ca e momentul sa faci show? A facut deja iubitul tau. -zise cu o voce joasa-

-Ce show Derek? Si despre ce tot vorbesti?

Mi-a prins din nou incheietura, strangandu-ma mai tare. Ma tragea dupa el de parca eram un catel de companie. Am intrat intr-o camera de spital, iar mirosul pur si simplu mi-a facut ochii sa lacrimeze.
Derek s-a dat din fata mea, iar ochii mei s-au marit intantaneu. Stefan statea intins pe un pat, legat la cateva aparate, iar fata lui, fata lui era toata bandajata, si puteam observa foarte usor cateva vanatai.

Am fugit catre patul lui, prinzandu-l de mana, incercand sa imi stapanesc lacrimile. Derek se aseaza langa mine si doaar ne priveste.

-Ce s-a intamplat cu el?

-Iubitul tau s-a intamplat.

-Ce tot bolborosesti acolo Derek? -am tipat la el ridicandu-ma-

-Cretul a venit si l-a batut.

-Harry?

-Exact.

-Pentru ce dracu a facut asta?

Derek a  dat din cap dezaprobator, in semn ca nu stie. Clar daca pana acum nu aveam motive suficiente sa il omor pe Harry, acum am destule sa il las chel. Am iesit din cladire, alergand mai  mult. Respiram greu, alergamm si incercam sa gasesc un taxi. Atunci cand am nevoie urgenta nu gasesc, iar atunci cand nu imi trebuie, vad la fiecare cold.
Intr-un sfarsit am reusit sa dau de unul si am urcat spunandu-i adresa unde trebuie sa ajung. Fierbeam de nervi si nu imi puteam stapani furia. Cum a putut nemernicul sa ii faca asa ceva lui Stefan? Prima oara a scapat usor, dar de data asta , sa il fereasca cel de sus de furia mea.

Am observat ca am ajuns imediat, am platit drumul, sarind din masina, aproape impiedicandu-ma in propriile mele picioare, dar am reusit sa imi restabiles echilibrul. Am intrat imedit in curte, iar toata lumea era acolo. Harry era la vesnicul lui colt impreuna cu gasca lui de ratati. Am inceput sa inaintez cu pasi repezi catre el, iar un tip i-a facut semn sa se intoarca.
Odata ce ochii mei i-a observat fata, mi-am ridicat palma si l-am pleznit atat de tare incat un mic ecou s-a auzit dupa lovitura mea. El si-a dus mana peste locul cu pricina si si-a intors din nou privirea care mine.

-Pentru ce dracu ai facut asta? -zise iritat, maraind in fata mea-

-Este un nenorocit. Cum ai putut sa ii faci asta lui Stefan?

-Si-o merita. -am zis fara nici macar o urma de frustrare-

-Aproape l-ai omorat. - i-am tipat in fata-

-Pana la urma ce te intereseaza?

-Normal ca ma intereseaza! Il iubesc si imi pasa  de el.

Fata lui a devenit rosie in momentul in care am spus ca il iubesc, iar pumnii erau incordati la maxim.

-Ce ai spus? -zise maraind apropiindu-se de mine.-

-Am spus ca il iubesc.

Roseata de pe fata lui era inexistenta, luandu-i locul culoare mov. Pot sa ma jur ca acum arata ca o vanata. Respira greu, mainile lui mari m-au impins in perete, iar corpul lui masiv l-a zdrobit pe al meu.

-Il iubesti? -tipa maraind la mine.-

Vocea lui groasa m-a facut sa tremut din toate incheieturile, si cred ca acum am atras atentia tuturor asupra noastra.

-Raspunde-mi!

-Da! -am spus incet, doar el sa ma poata auzi-

-La dracu! -tipa lovind zidul ce era in spatele meu-

Imi elibereaza corpul si iese din curtea facultatii nervos. Il priveam pana ce imaginea lui a disparut dupa zidurile imense. Am rasuflat usurata ca nu am patit nimic, dar in continuare imi era frica pentru Stefan. O sa ma razbun pentru asta, promit.
















Deci, am scris ieri pana la 6 dimineata, iar astazi m-am trezit cu gandul sa termin aceasta parte. Am fost in pana de idei pana acum, iar acum am reusit sa o termin.
Sper sa fie pe placul vostru si nu stiu de voi, dar eu chiar vreau sa stiu ce o sa se mai intample. Cred ca in seara asta am sa ma apuc din nou de next.
Vreau sa va mai multumesc pentru faptul ca am ajuns asa de departe si ca voi sunteti niste persoane atat de geniale si de minunate. Va iubesc pe toti, chiar va iubesc.
Va multumesc din suflet pentru toate astea si vreau sa va ofer cea mai mare imbratisare, dar nu se poate. Promit ca atunci cand voi aveam ocazia sa mai vizitez Romania,o sa va anunt ca sa va pot intalni si sa va imbratisez.
Va iubesc sa nu uitati asta.
Marii's OUT!

Sex 302 [A Harry Styles Fan Fic]Where stories live. Discover now