Capitolul 8. [Passion and danger]

5K 290 19
                                    

Nu am apucat sa ii vad chipul trei zile. Plecarile lui sunt deranjante pentru mine, iar comportamentul sau neglijent este de neinteles. Da pe acasa doar seara cand are nevoie de odihna, iar dimineata pleaca din nou. Nu imi spune nimic, pentru ca ii este frica sa nu ne certam.

In seara de anul nou nu a fost acasa, asa ca am fost nevoita sa petrec cu Gemma si sotul ei. Il urasc atat de mult pentru ce face. Ma lasa singura si pleaca sa se distreze cu prietenii sai.

Gemma m-a anuntat ca astazi va fi plecata toata ziua impreuna cu Marisa si sotul ei. Trebuie sa ii faca celei mici controlul lunar, sau ceva de genul acesta. Eram extrem de fericita ca voi ramane singura in toata casa. La fel de fericita ca la o inmormantare.

Era ora 06:25, iar eu nu am dormit deloc, stand langa fereastra si asteptand ca el sa apara, iar eu sa cobor scarile in graba si sa il strang in brate. Puteam ignora faptul ca a fost plecat trei zile, puteam ignora mirosul de bautura pe care il are, vroiam doar sa il strang in brate. Lacrimile sunt uscate pe obraji si gandul meu se tot invarte in jurul numelui sau. Imi fac atatea griji pentru el.

Trei zile de suferinta, in care venea doar cand eu dormeam si pleca inainte ca eu sa ma trezesc. Stiam ca mai avem doar acest weekend pana vom incepe din nou facultatea si speram sa il petrec impreuna cu el. Insa, planurile lui sunt altele.

Mi-am sters restul lacrimilor ce le aveam pe fata, danadu-ma jos din pat si mergand la baie pentru a-mi putea curata fata. Reflexia mea a provocat o usoara sperietura pentru mine. Aratam ingrozitor! Ochii incercanati si atat de rosii, fata palida si usor umflata, nasul rosu de parca as fi renul lui Mos Craciun. Am dat drumul robinetului si mi-am clatit fata mizerabila. Am tamponat usor cu prosopul si am inceput sa imi imblanzesc parul pentru ca si el arata ingrozitor.

Dupa zece minute in care m-am batut cu podoaba mea capilara, m-am dat batuta prinzandu-l intr-un coc dezordonat si am iesit din baie. Ma plimbam prin camera si nu stiam ce sa fac ca sa pot trece si peste aceasta zi fara sa ma gandesc la Harry. Lipsa Gemmei si a sotului ei o sa fie oribila. Macar aveam cu cine sa vorbesc, iar asa trecea timpul. Era 06:35 iar eu eram deja plictisita de rutina mea zilnica.

Toata noaptea am incercat sa imi iau gandul de la el citit diverse carti si reviste pe care Gemma mi le-a lasat pe noptiera. Pur si simplu ma supara ca el pleaca, ca nu imi spune nimic, ca nu ne vedem. Incepe sa se schimbe in ce era inainte, iar mie nu imi place acest lucru. Mi-am promis ca nu am sa il las sa cada, dar el ma traste inconstient in prapastia lui, si asa vom cadea amandoi.

Mi-am scuturat capul, eliberandu-l de ganduri si ma uitam in jur. Aceiasi camera curata, acelasi miros. Pana si parfumul lui si-a pierdut din persistenta de cand nu mai este acasa.

“Inceteaza sa te mai gandesti la el!” tipa vocea mea interioara.

O ignoram si pe ea in acest moment pentru ca mintea mea era plina de el, de persoana lui, de momentele cu el, de numele lui.

Gemma impreuna cu Scott au iesit acum cateva minute pe usa si se indreptau catre masina. Am ramas singura, din nou. Am inceput din nou sa dau ture prin camera si eram mai nervoasa ca oricand. Gandurile mele nu imi dadeau pace, iar grijile nu ma lasau sa respir normal. Atat de multe imagini cu lucruri ingrozitoare care ar fi putut sa le pateasca imi umpleau capul. Am lovit cu piciorul dulapul unde isi tine imbracamintea, bolborosind cateva injuraturi doar pentru mine.

Mi-am luat hainele pe care le aveam la el si le-am indesat in geanta pe care am avut-o. Nu puteam sta in casa, mai ales ca peste doua zile incepem din nou facultatea. El trebuie sa inteleaga ca prapastia lui nu este destul de mare pentru amandoi. Daca vrea, ma va lasa sa il ajut, daca nu, va cadea singur.

Am aruncat o ultima privire catre aspectul meu, dar pot spune ca aratam mai putin groaznic. Inainte sa ii parasesc camera am deschis geamul, ca mirosul parfumului meu sa se evapore. Camera lui era atat de goala fara mine si fara el. Lucrurile mele nu se mai aflau pe dulapurile lui si nici in baie. Manusile de box oferite cadou de craciun sunt asezate pe perna mea, iar vantul lasa o adiere de vand rece in camera.

Sex 302 [A Harry Styles Fan Fic]Where stories live. Discover now