Capitolul 11.

20.9K 735 39
                                    

Daria's POV.....

Am intrat din nou in sala, iar privirile tuturor s-au pozitionat catre mine. Am trecut inapoi in banca mea asezandu-mi capul pe banca. Domnul Josh nu era in clasa deoarece a fost chemat la biroul directorului. Tremuram, chiar faceam asta, iar mintea mea era plina de imagini si amintiri care imi umezesc ochii.

-Poftim. -a spus baiatul de langa mine intinzandu-mi un servetel.-

-Multumesc!

Mi-am sters lacrimile sperand ca pana la pauza sa nu se observe ca am plans. Era asa de ciudat sa imi pot vedea iubitul doar in mintea mea si sa nu il simt aici langa mine. Uneori urasc atunci cand divinitatea decide sa ne ia de langa noi persoanele pe care le iubim cel mai mult.

-Esti bine? -a spus baiatul de langa mine-

-Poftim? -am spus derutata-

-Te-am intrebat daca esti bine.

-Sunt ok.

-Nu prea pari. -a spus cu o voce ingrijorata-

-O sa fiu bine.

-Daca nu te-ar deranja sau nu ai planuri ne putem intalni la cafenea dupa ora asta. -a spus aceasta zambind-

-Desigur, am sa fiu acolo.

Am zambit amandoi aceasta dezvelindu-si dintii de un alb imaculat. Nu am observatt asta dar acest baiat este chiar foarte frumos. Are ochi asa de frumosi, trasaturile fetei sunt foarte bine definite, iar zambetul lui cald este minunat. Are un corp lucrat, asta insemnand ca face sala. 

-Liam. -a spus aceasta intinzand mana-

-Daria. -am spus prinzandu-i mana-

-Incantat de cunostinta.

-La fel.

Am auzit un zgomot ingrozitor ce imi zgaria urechile, semn ca s-a sunat. Am asteptat ca toti sa iasa din clasa, dupa mi-am luat geanta si am plecat impreuna cu Liam catre cafenea. 

-Daca nu te deranjeaza intrebarea mea. -a spus acesta timid-

-Huh? -am spus confuza-

-Chiar esti de la orfelinat?

M-am oprit si il privea. Acesta se uita la mine confuz si oprindu-se in loc. Am dat aprobator din cap, iar acesta si-a lasat privirea in pamant. Ma simteam cam ciudat sa spun ca sunt de acolo, dar nu imi este rusine cu trecutul meu, dar uneori sunt privita doar ca o simpla orfana care nu stie ce este aceea fericire si primeste tratament special pentru ca a ramas fara familie.

Sex 302 [A Harry Styles Fan Fic]Where stories live. Discover now