"Jag saknar gamla vänner så jag droppar tbt"

65 5 3
                                    

Nova

Selma har inte pratar med mig på veckor och jag förstår verkligen inte problemet. Jag saknar ju det vi hadde. Hon var min bästa vän efter Juni och Ludwig då.

Jag skickar iväg ett sms

                                               snälla prata med mig
Om vad?
                              varför pratar du inte med mig?

Jag får inget svar. Jag suckar tungt och börjar gå mot min klass. Jag hör hur någon stannar bakom mig. Jag vänder mig om och ser henne stå där.

"Var det något du ville eller?" säger Selma irriterat

"Ja varför beter du dig såhär? Varför sur? Vad har jag gjort dig?" säger jag medans jag ser Dante i ögonvrån.

"Hej!" hör jag en röst närma sig oss vilken tillhör Dante. Jag ger honom en kram men ser också hur Selma himlar med ögonen och går därifrån.

"Vad var det med henne?" frågar han

Jag nickar bara på axlarna och vi går mot våra klassrum.

När lektionen är slut och jag är påväg ut ur klassrummet möts jag av en kyss av Axel.
"hej älskling. Ska du me till stan eller?"

"aa visst" svarar jag och tar hans hand. Noel och Dante följer också med.


Vi kommer till stan och sätter oss på ett café. Jag tar en sallad då jag inte ätit sen skol lunchen. Jag och Axel sitter brevid varann på bänken och Noel och Dante på varsin stol. Jag lyssnar inte riktigt på vad de säger men de talar väl om sitt album som de ska släppa. Jag skrollar genom insta och Emil (gammal kompis) lagt upp en bild på sig i spegeln. Såklart kommenterar jag "huuur snygg?"
Axel harklar sig. Jag ser upp på honom och ler.

30 min senare

Vi sitter på ett berg och musik dunkar från högtalaren. Utsikten är vacker.
Det är kallt men i Axels famn är jag varm.

"Jag älskar dig Nova" säger han
"Och jag dig" svarar jag och kysser honom.

Nästa dag vaknar jag upp i Axels säng. Jag hör hur det skramlar i köket och hur en mobil ringer. Jag hoppas på frukost så jag klär mig i en av Axels skjortor som blir som en kortare klänning och traskar ner för trappan.

Axel hinner avsluta samtalet med ett snabbt irriterande "okej! klockan 5" och så lägger han på. Jag kramar om honom bakifrån.
"Godmorgon älskling"
"Godmorgon babe" svarar han och kysser mig. "Vem var det?" Ja jag är nyfiken.
" Va? nä ingen" säger han och skrapar sig i huvudet.
"Okej" säger jag och kysser honom och börjar genast ta åt mig frukost som om jag vore hemma.

Jag skrollar genom min mobil och bestämmer mig för att lägga upp en bild på Instagram. En bild på mig, Selma och Juni från sommaren när vi var på en Festival. Jag skriver inget under bilden.

Jag får en snap av Felicia. "ses?"
"hos dig om 10" svarar jag.


Klockan är halv 5 och vi har ändå inget att göra så jag och Felicia bestämmer oss för att gå ut. Vi är påväg mot bron. Den bron där jag och Axel träffades första gången. Vilket är både ett bra men också hemskt minne. Det är fin utsikt därifrån.

När vi närmar oss ser vi fyra skuggor. En blond lite längre kille och en mörkhårig kille. Två tjejer. Vi är påväg att gå förbi när jag ser hur killen med brunt hår tar en av tjejernas hand och kramar henne. Jag inte låta bli att tjuvkika för killen såg verkligen ut som Axel. När vi passerar deras kram ser jag rakt in i killens ögon och han i mina. Han släpper kramen och tjejen vänder sig också om. Det var Selma och killen var Axel. Axel ser förskräckt ut och jag drar i Felicias arm och börjar springa därifrån med gråten i halsen. Han skriker något efter oss och det gör Noel med. Felicia skriker tillbaka fast jag säger åt henne att inte göra det.
Vid en husvägg sätter jag mig ner. Halsduken är blöt av tårar.








Hoppas ni gillade dehär avsnittet (det gör inte jag haha) men sorry för dålig uppdatering. För det första slapp jag inte in på min wattpad haha (hade skrivit fel användarnamn) sen har jag inte haft tid och har heller inte mått så bra. Inte för att nån fråga.
Rösta och kommentera gärna vad ni tycker

Hur kan du säga saker - A.L.JWhere stories live. Discover now