"Varför studera när jag lär mig av livet"

89 0 1
                                    


Jag kollar på klockan. "kvart i två". Frågor som ställs i mitt huvud under skoldagen är bl.a "varför behöver vi ens lära oss det här?" "Vad ska jag äta till lunch?" och "slutar aldrig kärringen bara babbla någon gång?".

Jag har varit hos Axel varje dag nu. Jag liksom bara dras till honom. Fast han är fast i sin sjukhussäng dagarna långa så har vi ändå jättekul tillsammans. Jag vet inte kanske börjar det komma fram några känslor för honom. Känner att jag bryr mig för mycket om honom för att han bara skulle vara en vän jag nyss träffat. Jag tycker såå synd om honom, sitter fast på sjukhus dagarna långa. En så fin person ska inte behöva gå igenom något sånt, eller det ska ingen. Axel pratar inte så mycket om krocken. Antingen vill han bara glömma det eller så kommer han inte ihåg. Men vi pratar mest om allt mellan himmel och jord och han får mig att glömma det hemska att jag just har förlorat min bästa vän. Vi liksom bara "hänger" där på sjukhuset.

I dag när jag kom till Axel sov han. Jag satte mig då på en stol i rummet och vänta på att han skulle vakna. Jag ser att jag har fått ett sms från Selma, "fest på fredag o. du måste med". Jag vill inte, jag vill vara med Axel men det var ett tag sen man var på fest. "Visst" svarar jag och suckar sedan. Jag kollar bort mot Axel som börjar vakna. "Godmorgon". "Godmorgon. Vad är klockan?" frågade han. Jag kollar på klockan i mobilen "kvart i fyra" svarar jag. "Trött?". "Mm" svarar han bara. "Du det är fest på fredag och Selma typ "tvingar" mig med så är de lungt eller?". "Såklart det är ju ingen som tvingat dig stanna här.", svarar han och med ett litet stelt skratt. Och det är ju fanktiskt sant men det känns bara så synd att lämna honom ensam. Fast jag är ju inte den enda som är här med honom hela tiden. Såklart kommer ju också Ludwig, Noel och Dante ibland också men för det mesta håller dom till i studion. "Så mycket stress", säger de.

'Fredag eftermiddag'

Vi är hemma hos Selma. Jag sitter på hennes säng och Selma springer fram och tillbaka för att försöka hitta något att ha på sig. Hon är ute i sista minuten (som vanligt). "Är den här bra?" hon håller upp ett vitt plagg ser ja i ögonvrån men jag är mitt uppe i en sms konversation med Axel så ja svarar bara "mm". Sådär fortsätter det om och om. Tillslut blir Selma bara irriterad,sur och ledsen på mig så jag går fram till hennes garderob. Ett par blåa bootcut jeans och en röd croptop drar jag ut från några lådor. Selma himlar med ögonen och sen drar hon plaggen ifrån mig. Jag skakar bara på huvudet och sätter mig tillbaka på sängen. Med musik från högtalaren sitter jag på golvet framför en spegel och sminkar mig och Selma sitter vid sitt sminkbord. Hela min outfit blev ganska enkel idag. Ögonbryn, lite concealer och foudation, puder, contour och så lite mascara. Ett par svarta lite pösigare byxor och en vit topp. En titt på Selma och jag började genast hitta fel på min kropp och ansikte. Jag stiger upp därifrån golvet. "Shiiieet va snygg du är asså!" säger Selma. "Meeeh har du sett dig elleh"

Fem minuter har gått sen vi kom och Selma var redan försvunnen. Jag försöker hitta någon som man kanske kände igen lite i alla fall. Jag ser Noel hångla med någon tjej i ett hörn så dem ville ja inte störa. Borta vid köksön ser ja Dante. Visst vi har inte pratat så mycket men han verkar både trevlig och snygg så varför inte snacka med han lite.
Efter någon öl och några shots är hjärnan helt upp och ner. Har ganska lätt att bli snabbt påverkad men man dör väl inte av lite fest. Och tanken om att Dante var snygg växte för nu är han mer än så.





Asså förlåt för dålig uppdatering men har en massa prov nu men ska försöka skriva mera.

Hur kan du säga saker - A.L.JWhere stories live. Discover now