Joaca sau paraseste jocul.!

15 0 0
                                    


"toate nenorocirile se datoreaza literaturii proase, scrisa sau spusa" zicea MINUNATUL(subiectiva aici, desigur!)poet simbolist ROMAN Ion Minulescu.

Bine, nu lua aceasta introducere asa de rigid, pentru ca nu asta vreau sa ramana in capusorul tau. Este doar o fraza pe care am citit-o zilele trecute, si partial am crezut-o. Nu total deoarece nu prea pot intelege cum o fiinta ar reduce o asa arta minunata la a instiga spre rautate.

Spuneti-mi sa tac acum:))acestea sunt doar tainele mele, nu va incarc cu asa ceva, promit!

Ceea ce vreau sa va transmit mai exact este :

WATTPAD NU ESTE DE GLUMA! SAU O GLUMA!

Wattpad este o aplicatie frumoasa, didactica (daca-mi permiteti sa spun) si trebuie luata doar asa, nu transformata, uratita sau considerata o distractie in timpul nostru liber.

Deci da, nu mai publica TOT ce te taie capul, decat daca ai minim 11 capitole finalizate.

Da, sustin scrierea, eliberarea prin cuvinte, scrise sau vorbite (ihm, cum am mai afirmat).

Nu, nu tot ce scrii trebuie impartasit. Strecoara obiectiv informatia care i-ar ajuta sau i-ar armoniza, sau i-ar amuza pe ceilalti fata de cea care te ajuta doar pe tine.

Consider ca in astfel de decizii cel mai eficient este rationalul si obiectivitatea, nu subiectivismul si tinderea spre autoapreciere.

Haide sa dezvoltam calitate, nu cantitate.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

**aceasta este strict parerea mea. Nu vreau sa ma afirm contra cuiva, ci doar sa mentionez ca in primul rand intentia de a publica ceva trebuie bine analizata inainte de a trece la fapte.


Acest capitol va fi cu siguranta prelungit prin editari viitoare, dar momentan sper ca mesajul sa fi ajuns in stare buna la tine.

Pace!

Tribunalul scriitorilorWhere stories live. Discover now