8.-Doar noi-FMA: B --BloodySarra

47 5 6
                                    


Back in bussines! <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Back in bussines! <3


Inainte de toate, vreau sa va spun ca mi-a fost tare dor sa scriu aici, pentru voi. Ii multumesc acestei dragalase wattpad-iene ca mi-a oferit ocazia asteptata. BloodySarra, randurile urmatoare sunt impachetate intr-o cutie rosie, cu fundita deasupra special pentru tine:)

Let's do this!

Coperta: Imi place colajul(cred ca asta e), insa pentru cineva care nu stie anime-ul din care te-ai inspirat (de exemplu, eu) nu transmite prea mult. Ar fi de preferat sa lasi poza din partea de jos, cea cu doua personaje, iar in locul ramas gol sa apara titlul DOAR NOI. Pentru ca desi aceste cuvinte indica cele doua personaje principale, sus apar altele(sau tot ele?NU stiu sigur!) care pun "infatisarea" povestii in neclaritate.

Titlul: Hm...aici trebuie sa ma gandesc mai mult timp. "Doar noi"este un grup de cuvinte atat de utilizat, cunoscut (chiar prea comun). La titluri mereu,personal, caut o figura de stil, un cuvant sau mai multe, care sa nu ofere atatea indicii despre carte. Acest titlu imi sugereaza imediat dupa ce l-am citit ca este o carte de dragoste, ca firul narativ se va roti doar asupra iubirii dintre cei doi. Iar intentia de a citi va fi diminuata. Sunt multe cuvinte care excita curiozitatea, interesul cititorilor, si acestea trebuie maximizate in titlu. Te sfatuiesc sa "infloresti" partea aceasta.

De asemenea, mi s-ar parea mai in regula sa inlaturi acele litere: "FMA: B". Te sfatuiesc sa le scrii la inceputul descrierii:) your choice.

Descrierea: Atentie, apar doua ghilimele la inceput.

"Te iubesc! "- cred ca ar arata mai bine daca pui aceasta "formula de inceput"...la inceput:))singura. Adica celelalte fraze aseaza-le pe randul de jos:)

Am observat ca ai scris "Ea"si "ea". Poate ti-a scapat, insa greselile exista pentru a fi corectate. Si pentru a ne oferi lectii, dar asta-i alta filosofie:)))deci sa te hotarasti pentru E sau e:))

In aceste fraze, de la inceput pana la sfarsit, exista o indecizie greu de perceput, dar exista. In prima faza, personajul pare decis in legatura cu sentimentele proprii si cu viitoarele actiuni in aceasta directie. Insa ultima propozitie se contrazice cu celelalte, prin faptul ca este o intrebare/exclamatie retorica( I do not know), oferind cititorului neclaritate din plin. Asadar, exista siguranta sau nu in sentimente? Asta este intrebarea la care trebuie sa raspunzi, si sa procedezi ca atare.:)

Te sfatuiesc sa stergi una dintre "iubire"si "love"din etichete. Motivul este evident|:)


Capitolul 1.

Imi place idee cu hashtag-ul de la inceput,apropo:)) <3 este un adevarat "colac de salvare" numerotarea capitolelor, in lipsa posibila a inspiratiei si pentru asta:)

"strazile intunecate, luminate usor de felinare". Aici ma deranjeaza antiteza realizata cu "intunecate" si "luminate". Mai bine ar fi "strazile intunecate, luminate usor DOAR de felinare":)

Ah, foamea scriitorului pentru litere:) des intalnita:)) "vazad" trebuie "vazand" si "aseasta"este "aceasta", "ne voi intoarce"este, fie "ma voi intoarce", fie"ne vom", o combinatie nu face bine:)

"ca si cum nu as avea cale de scapare. Oarecum asa era.". Aici..nu stiu cum sa dezvolt, dar sigur "cum"ma deranjeaza atunci cand citesc. Poti sa inlocuiesti cu "ca si cand"sau pe "oarecum" cu "partial". Sau sa elimini partea "oarecum asa era" si sa scrii doar "Insa eu am fost dintotdeauna incapatanat, n-o sa le dau satisfactie acum in niciun caz, vazandu-ma "la pamant" " :)

"esti ca si invins" venind din partea inamicilor nu-mi pare realistic. In tonul inamicilor ar trebui sa existe dispret profund, si mai ales niciun dubiu in legatura cu sfarsitul eroului. Deci scrie pur si simplu "esti invins!" sau "In sfarsit ai ce meriti pe deplin. Esec!".

Te sfatuiesc sa inlocuiesti cuvantul "Pauza"dintre paranteze deoarece oferi clar  cititorului ideea ca nu stiai ce sa scrii, ceea ce, din cate am apucat sa te cunosc, nu este adevarat:)):* Poti sterge de tot cuvantul si sa nu faci vreo modificare, sau poti scrie in locul liber "Priveam direct ochii celui care a dat glas ideilor nascute in capul acestor fiinte mizere." Doar o mica sugestie, alegerea finala este mereu a ta! :)

Bloody, draguta mea, "desii"nu exista:) Am cazut si eu odata in capcana "dubla-vocala", iar situatia a fost mai grava:))dar scriu aici pentru tine;) nu-ti voi da palme peste ceafa vreodata:)))

Gata, l-am citit! :))

Inainte de a trece la itemii de final obisnuiti, vreau sa-ti mai scriu mici "stelute de ajutor" pe viitor:

*Atentie la modul in care formulezi "pauzele" intre propozitii. Evita cuvintele ingrosate. Nu scrie nimic, sau scrie altceva:)

*Citeste capitolul cu voce tare inainte de a-l considera finalizat. Crede-ma, este de ajutor!:)

*Atentie la timpul verbelor ales.:)

End:)

Draga mea BloodySarra, as minti daca as spune ca nu mi-am aruncat ochii si prin titlurile celorlalte carti ale tale. Nimic "de sfatuit", stay chill:)) doar te felicit pentru trecerea la un alt si nou nivel, cel al cartilor romance:)) multa inspiratie, timp, si "taieturi" iti vor trebui, dar pentru tine n-am niciun dubiu :) Asa cum sperai, cartea ta este buna, cu putine greseli si originala:)mai multa graba in publicarea viitoarelor capitole:)) <3

...............O,da, era sa uit! MUltumesc pentru increderea acordata prin completarea formularului si rabdarea indelungata. Imi cer scuze daca nu ma ridic la nivelul asteptarilor. In cazul inc are exista neclaritati, te rog sa mi le comunici. Sper ca randurile de mai sus sa-ti fie un adevarat sprijin! <3

............................................................................................................................................

Nota cartii: 7, 83

Nivelul autorului: gimnazial(sunt convinsa ca vei duce aceasta carte pe culmile "nivelului"meu:)) )

Intrebarea capitolului: Top trei aspecte preferate la anime. Plus, care este prima carte citita pe Wattpad?(curizitate mare!)

Imi pare rau si pentru lipsa diacriticelor in acest capitol. Sa-ti spun drept, mi-a disparut acel buton de pe ecran :(

Tribunalul scriitorilorWhere stories live. Discover now