kapitel 7

426 5 0
                                    

jag vaknar i soffa med tv på, undra vad klockan är? jag tittar upp på väggen där klockan sitter och den visar 6:47 undra varför jag vakna så här tidigt. ja kliver upp och går till köket å gör frukost. till frukost blir det te och en ost macka.

när jag har gjort klart frukosten och ska sätta mig å äta ser jag att dom har en ute servering så jag går ditt å sätter mig å äter.

mitt när jag sitter och äter frukost kommer en tjej ut.

- hej, säger jag

- hej, svarar hon

- vad heter du? frågar jag

- sara och du heter emma, svarar hon

- mm det är jag, svara jag

- varför är du här? frågar jag

- jag är eriks lilla syster så jag bor här med han, svarar hon

- okej, säger jag

hon sätter sig brevid mig och börjar äta på sin frukost. jag tittar ut på gården och den är stor och då menar jag STOR. vid ett av hörnen står det ett träd och aa jag älskar att sitta i träd och rita. så jag går in lämnar min disk i köket och går till vardagsrummet där det ligger vita papper och pennor, jag tar med mig lite papper och några pennor går ut till trädet och börjar klättra upp i trädet.

- det där är nog inte så smart av dig, ropar sara

- jag bryr mig inte jag gör vad jag vill, ropar jag

ja sätter mig på en av grenarna och dörjar rita av huset, jag vet inte om jag kommer få med hela huset för det är verkligen stort (bild där uppe) men jag ska försöka.

2 timme senare

nu är jag klar med bilden den ska bara finslipas. under tiden jag har ritat har jag undrat om jag kan klättra högre upp och sen upp på muren som är runt huset. och nej jag tänker inte rymma jag vill gå balansgång på den. hehe jag gör det.

ja klättrar högre upp i trädet och upp på muren, om jag ska varar helt ärlig är det lite läskigt för jag vill ju inte ramla men men. jag börjar gå på muren och det går ganska bra tills....

- va fan gör du emma, skriker erik

- vad ser det ut som att jag gör? lagar mat?, svarar jag

- gå ner från muren nu, svarar erik

- nej, svarar jag

erik börjar gå mot mig men jag fortsätter barar.

- gå ner nu, säger erik

- nepp, svarar jag

jag sätter mig på muren och bara tittar på han

- nu, säger han

- jaja jag kommer, svarar jag

ja ställer mig upp och gör en framåt volt å landar snyggt på fötterna, jag går till trädet och tar mina papper och pennor å sen in i huset.

- emma vänta, ropar erik

- vad, frågar jag

- du ska på uppdrag, kläder finns på din säng gå och byt om, säger han

- okej, svarar jag

okej hade jag haft en telefon nu hade jag tagit ett kort på hans ansikte. asså han ser helt chokad ut. han trodde nog inte att jag skulle svarar som jag gjorde, men det är en del av min plan. om dom börjar lita på mig kan jag rymma för då tror do inte att jag ska göra det.

ja går upp till mitt rum och ser en kort klänning som knappt kommer täcka mina bröst och röv. ALDRIG att jag tar på mig det där. det kommer inte att hända.

- ERIK DIN IDIOT KOM HITT NU INNAN JAG HUGER HUVUDET AV DIG!!, skriker jag

efter ett litet tag hör jag teg i trappan och Erik kommer in i ''mitt'' rum.

- vad skriker du för? frågar erik

- jag tänker inte ha på mig de där! svarar jag

- men du har inget val. säger erik

han vänder sig om och går ut ur rummet. FAN det värkar inte som om jag har något val..

jag går in i garderoben å tar fram nya underkläder och en morgonrock sen går jag till badrummet. ja tar av mig mina kläder å hoppar in i duschen.

mitt när jag står i duschen så knakar det på dörren.

- vem är det?

- sara

- vad vill du?

- jag ska sminka och fixa ditt hår så jag undrar när du har duschat klart?!

- är klar om 5 minuter

5 minuter senare

ja kliver ur duschen, sätter upp mitt hår i handuken å sätter morgonrocken runt kroppen å går ut. när jag kommer ut får jag en chock! sara springer runt i rummet å det är fullproppat med smink och hårprudukter.

- emma sätt dig på stolen! säger sara

- okej. svarar jag

jag sätter mig på stolen å sara börjar på en gång att sminka mig. efter 1 timme å har hon sminkat mig klart och har bara håret kvar. efter yterligare 1 timme är hon klar å jag ska ta på mg klänningen.

efter att jag tagit påklänigen tar jag på mig ett par skor och börjar gå ner för trappan. alla blickar riktas mot mig och jag känner mig genast obekväm. när jag kommer ner för trappan börjar alla gå ut och jag följer efter. vi säter oss i en svart Lamborghini och far mot klubben.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

hai hai, det var ganska länge sen

jaja kommer nog ett kapitel till snart

///en tjej

kidnappadWhere stories live. Discover now