kapitel 2

619 7 2
                                    

(1 månad senare)

(emmas pov)

idag är det min födelsedag... fast alla låsas som om det är en vanlig dag, jag tror inte ens att dom kommer ihåg att jag fyller år och om dom nu vet om det så förväntar jag mig inte att dom säger grattis.

nu är klockan 10:09 de är lördag och jag ska gå ner å äta frukost. men först måste jag klä på mig, idag tar jag på mig ett par svarta byxor med hål på knäna, en svart Nike magtröja och ett par vitta skor.(bild där uppe)

som vanligt går jag ner för trapporna och in i köket sätter mig vid bordet och äter min frukost. efter ett tag kommer min bror in i köket och sätter sig vid bordet.

- god morgon sis, vad ska du göra idag?

- jag hade tänkt gå in till stan och köpa lite kläder å sånt.

- okej, ha så kul.

-mm.

efter frukosten tar jag bort mina frukost grejer och går till mitt rum tar min mobil och väska å går mot stan. nånting känns inte bra, det känns som om någon följer efter mig. jag har känt det i ca 1 veka men nu känns det som om nånting kommer att hända..

men men nu är klockan 12:23 och jag är i stan och ska bara gå runt i affärer.

(4 timmar senare)

nu har jag handlat lite kläder och några smycken och är på väg hem. om jag ska vara ärlig är det super läskigt att gå här helt själv i mörkret med känslan att nån följer efter dig.

jag hade tänkt att ta en genväg men då måste jag gå igenom en liten skog som det inte finns nå lampor i.. men jag vill komma hem så fort som möjligt.

okej jag ångra mig, jag ser typ ingenting och det låter som om någon går bakom mig, jag vänder mig om och ser fyra människor följer efter mig.. jag ökar takten å då gör dom det med så jag börjar springa men då springer dom bara efter mig. ja tar upp mobilen å tar fram Williams numer och ringer han.

(w=William och j= jag)

j- hej, William det är några som jagar mig!

w- vart är ni!

j- den där vägen som leder till vårat hus genom skogen!

w- håll ut å spring jag är på väg!!

plötsligt känner jag att jag springer in i nånting och ramlar baklänges.

- vart har du så bråttom? hör jag en mans röst säga

- ee ingen stans hem, kan du akta på dig??

med det sagt tar jag satts och springer förbi han men hinner inte långt innan jag känner ett slag mot back huvudet och allt blir svart...

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

hej hej ett till kapitel, ganska kort men ett kapitel är ett kapitel..... heheheh

kanske kommer ut ett till kapitel idag, vi får se.

rösta och kommentera gärna!!

//en tjej

kidnappadWhere stories live. Discover now