TPL / Bölüm 16: "Sevgilim.."

848 37 6
                                    

JUSTIN'İN AĞZINDAN:

Dudaklarımın altında dudaklarını hissettiğimde, bugün yaşadığım tüm gerginlikleri üzerimden tek bir saniyede attığımı hissetmem çok uzun sürmedi.

Onu seviyordum, ne pahasına olursa olsun.

O benim olmalıydı, sadece benim. Bunun da farkındaydım.

Ben onu seviyordum. Hemde ben, Justin Bieber. Bu, gerçekten inanılmaz bir şey. Kim düşünebilirdi ki benim tekrar aşık olabileceğimi? HİÇKİMSE.

O herkesten farklıydı. Ona karşı fazla özel hislerim vardı. Anlatamayacağım hisler. Ve bu beni ona daha da çok bağlamakla kalmayıp, onun benim için en iyisi olduğu gerçeğine de daha çok inandırıyordu.

Alice şaşırmıştı ve birkaç saniye sonra dudakları benim dudaklarımla uyum içinde dans etmeye başlamıştı. Belini kavradım. Boynumun arkasında ellerini birleştirdi.

Bana hala çok sinirli olduğunu biliyordum fakat bana karşı koyamıyordu.

Bu düşünceler aklımdan geçerken dayanamayıp öpücüğümüzde sırıttım.

Geri çekildi. Ellerini boynumdan omuzlarıma indirdi ve omuzlarımdan tutup derin bir nefes aldı. İkimiz de nefes düzenimizi kontrol etmeye çalışıyorduk.

Üzerinde göbeğinin biraz açık olduğu askılı tişört, altında da mini ve spor, bacaklarını seksi gösteren şort vardı. Saçları yarı açık, yarı toplu bir topuzdu.

"Neden geldin?" Bana baktı.

"Mhm, seni özledim?" Tatlı bir şekilde ona baktım.

"Hadi ama Justin, neden geldin?" Kollarını göğsünde birleştirip ağırlığını sol kalçasına verdi.

"Sana gerçeği anlatmak için." Yere baktım.

Anında gözleri parladı. "Gerçekten mi?"

Başımı salladım. "Mhm."

Yatağını gösterdi ve ceketimi çıkardıktan sonra birlikte gidip yatağına uzandık.

Ona doğru döndüm. O da bana döndü. Bana iyice sokuldu ve tişörtümün üzerine yine hayali bir şeyler çizmeye başladı. Ardından bana bakmadan konuşmaya başladı. "Dinliyorum?"

Elimi beline koydum ve dudaklarımı yaladıktan sonra konuşmaya başladım.

"Ashley, yani bugün kapımıza gelen o kadın, benim eski sevgilimdi. Ashley'den sonra aşka inanmamaya başlamıştım. O tam bir sürtüktü. Yaklaşık bir buçuk yıl önce onunla çok güzel giden bir ilişkimiz vardı. Onu çok seviyordum, bağlanmıştım. İki yıldır birlikteydik. Fakat son günlerde beni çok boşlamaya başlamıştı. Her yanıma çağırdığımda işim var diyordu, benden uzaktı. İşim var dedikten sonra çıkıp sürekli bir yere gidiyordu. Ona güveniyordum fakat.. İçimde bir kuşku, bir rahatsızlık vardı." Alice beni dikkatle dinliyordu. "Sonunda her ne kadar ona güvendiğimi düşünsem de onu takip etme kararı aldım. Bir gün onu aradım, her zamanki gibi bir yerde bir işi olduğu açıklamasını yaptı. Evinin önüne gittim ve çıkmasını bekledim. Çıktığında hemen saklandım beni görmemesi için. Gizlice onu takip etmeye başladım. Bir taksi çevirdi ve içine atladı. Bende arkasından bir taksiye binip arkasına takıldım. Uzun bir yoldan sonra ormanın biraz içinde lüks bir evin önünde durdu. Taksiciye evden biraz uzak bir yerde durmasını emrettim. Ashley arabadan inip eve girdikten sonra taksiciye beni burda beklemesini söyledim ve arabadan inip eve doğru yürümeye başladım. Eve iyice yaklaştım ve gizlice içeriyi gözetlemeye başladım. Ve gördüklerim karşısında.." Duraksadım, o an aklıma geldikçe öfkeleniyordum. Anlatmaya devam ettim. "Şok oldum." Alice meraklı gözlerle bakıp "Neden?" diye sordu. Anlatmaya devam ettim. "Onları gördüğümde.. Öpüşüyorlardı. Öpücüklerini derinleştirdiler ve gitgide ilerliyorlardı. Soyunmaya başladıkları anda içeriye dalıp çocuğu yumruklamaya başladım. Hayatımda hiç kimseyi bu kadar dövdüğümü hatırlamıyorum." diyip sırıttım. Alice de sırıttı ve "Sonra?" dedi. "Sonra Ashley'le ayrıldık. Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığını o gün yaşadım. İçimdeki üzüntü zamanla nefrete dönüştü ve beni bambaşka bir insan yaptı." Alice'e baktım. "Ama sonra sen geldin. Beni karanlıktan tekrar aydınlığa çıkardın. Beni kendinle aydınlattın, kendi ışığınla. Kendine aşık ettin. Aşka tekrar inanmam gerektiğini hatırlattın bana. Ve aşka tekrar bir şans verdim." Alice'in gözlerinin dolduğunu fark ettiğimde ona sıkıca sarıldım ve kulağında doğru "Seni seviyorum" diye fısıldadım. "Ben de seni." dedikten sonra ellerini sıkıca belime kenetledi.

The Passionate LoveWhere stories live. Discover now