Academia Dark Blue Raven's Rose

249 16 10
                                    

La ora 4 dimineata soarele nu rasarise inca, dar eu eram treaza...si complet confuza.Stateam si priveam un corb care ma privea si el insistent, parca dorind sa imi spuna ceva...Privind adanc in ochii lui, culcata pe spatele lupului ce dormea, ma simteam asa diferit...De parca viata mea de pana atunci fusese falsa...

In mintea mea au navalit imagini, trairi, sentimente, toate amestecate, si dezolante...oameni, tipete, colti ,trandafiri, dragoste, si sange. Stropi de sange pe trandafiri rosii si lacrimi inocente, daa....Si un baiat! Un baiat inalt, slabut cu parul lung,de un rosu intunecat...sau mov...cu ochii verzi stralucitori, emanand atata blandete, puritate si inocenta...nu! acum erau rosii,dar lafel de fermecatori...Si zambetul lui trist, nostalgic...Purta un costum alb- gri cu decoratii asemeni petalelor de trandafir, a florilor si a frunzelor...de culoare rosu-sangeriu...

Si o fata intr-o rochie lunga rosie sangerie...eram eu! Baiatul mi-a intins mana, m-a ademenit si m-a prins suav,am inceput sa dansam, ma invartea, dar brusc m-a tras langa el si m-a imbratisat.Ii simteam melancolia, usoara tristete...Parca il stiam parca ma cunostea de o viata si acum dupa ani de suferinta ma gasise...Mi-a oferit un trandafir rosu, dar un ghimpe mi-a intepat degetul...el m-a privit intelegator...S-a indepartat de mine si mi-a intins o mana. Mi-a zambit cu tristete, apoi m-a chemat, am vrut sa il urmez, dar am ezitat...

-Te astept...Vino la mine, Amy! spuse si se retrase pana ce am zarit in spatele lui o poarta imensa, neagra cu gratii...Pe ea scria Dark Blue Raven;s Rose Academy...iar baiatul a intrat, a urcat treptele si a impins usa masiva a cladirii...Mi-a aruncat o ultima privire, apoi a intrat...

M-am trezit brusc din acea transa!Atunci lupul s-a desteptat si el si ma privit intrebator.L-am mangaiat pe cap ca sa il linistesc, dar am observat ca degetul imi sangera.Mi-am retras mana, and am vazut ca aveam la picioare o rochie rosie noua, impoaturita si pe ea un trandafir...Rosu!

Ce se intamplase defapt? Fusese un vis, inchipuire sau a fost aievea?

Cand mi-pam ridicat ochii am zarit in fata mea o cladire masiva, asemeni unui conac vechi,, dar mai mare! Avea 7 nivele, forma de U a un ei scoli, si era construita in stil gothic.

Trebuia sa merg acolo, mai ales ca pe poarta era aceeasi inscriptie ca in vis: Dark Blue Raven's Rose Academy. Mai mult ca sigur acolo se afla si baiatul din vis!

-Aici locuiesti tu? l-a intrebat pe lup, care a inclinat din cap aprobator.

M-a urmat pana ce am intrat in cladire...Tutul era pustiu, dar parea ca suntem urmariti! O singura lumina era aprinsa, pe latura din stanga la etajul doi, in rest bezna.

Am urcat un etaj, apoi lupul mi-a facut semn sa intru intr-una dintre sutele de camere de pe coridor.Am intrat, am aprins lumina si am privit in jur:era o incapere frumoasa, avea o fereastra mare de vreo 2 metrii,un pat comod, baie , masuta de cafea, sifonier, totul!

Dar pe cand eu priveam fascinata am auzit pasi,iar in cateva secunde un tip inalt, cu parul pana la umeri, saten, cu breton lung, rebel, in costum alb, asemanator baiatului din visul meu, isi facu aparitia.

_david, margi in camera ta, ma ocup eu de aici! ii spuse lupului care se retrase fara prea mare tragere de inima...

Tipul se intoarse spre mine, facu o plecaciune si zise:

-Va urez bun venit, dimnisoara Rosalinda!

Rosalinda era cel de al doilea nume al meu, dar de unde stia el???

-Eu sunt Angel, gardianul tau!Cred ca vrei sa te odihnesti acum, dar iti promit ca maine vei primi toate detaliile.De acum esti eleva in academie,la ora 10 voi veni sa va conduc la micul dejun,tot atunci vei vorbi cu directorul, care iti va spune mai multe.

-Dar lupul, David si corbul si...cel care m-a urmarit??De ce m-ati adus aici? am intrebat bulversata.

Mda, avea multe expicatii de dat, si totul era negru pentru mine, negru si necunoscut.Eram o straina intr-o lume straina...si poate in pericol...ce avea sa mi se intample de acum???

O.H(The Order of the Hybrids)- Vampire Werewolf GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum