Imelik kiri

62 2 2
                                    

Kui olin suutnud uuesti magama jääda, hakkas mul öösel palav ja ma ärkasin üles. Mulle meenus, et tahtsin surra ja ennem Marleeni ja Roberti peale karjuda. Ma mõtlesin, et ma teen seda nädala pärast. Kell oli 12.00.Mu tädi tuli minu tuppa ja andis mulle ümbriku, kuhu peale oli suurelt kirjutatud minu nimi ja aadress kuhu kiri saata. Ma vaatasin kus kiri tuleb aga seda polnud kirjas. Avasin kirja ja seal seisis
Robert: Kallis Harley, miks sa ei vasta mu kirjadele. Sa meeldid mulle ausalt. Ma jätsin Marleeni maha, kuna ta hakkas dramatiseerima. See on tüütu.

Ma ootan sind homme kell 14.00 vabaduseväljakul, ole kohal palun!

Robert

Miks ta sellise kirja kirjutas nagu mida?? Ma olin šokis. Ma mõtlesin, et võin ju minna. Ma kammisin oma juuksed ära ja läksin alla korrusele sööma. Olin söönud siis otsustasin, et tahan endale looma. Ma armastan loomi aga mul pole ühtegi.

Mu tädi andis 1000€ kuna tema jaoks on see kommiraha. Nii ma siis läksin suurdekaubandus keskusesse kus oli suur loomapood. Astusin sisse ja kuulsin kohe loomade kisa ja nuttu. Mul oli kindel plaan keda ma tahan. Ma tahtsin merisiga, kuid mulle jäi silma ka üks armas kutsikas. Ma pidin arvestama oma rahaga.

Ma ostsin sealt ühe ilusa merisea, kes oli lühikarvaline ja üleni musta värvi. Ostsin talle puuri ja vajalikud asjad, kõik rihmad ja kõik mida vaja oli. Ostsin ka selle kutsika ära. Tema oli sammuti üleni must, kuid ta ühe kõrva ots oli natuke valge, ta tõug oli collie. Ostsin talle sammuti kõik asjad ära.

Helistasin oma tädile, et ta järgi tuleks, mind ja loomi peale võtaks. Kui olime koju jõudnud siis ma viisin merisea koos puuriga oma magamis tuppa ja panin suurele kapile. Mu tädi tegeles koeraga, kuna mina ei saanud kahe loomaga korraga tegeleda. Ma võtsin oma merisea puurist välja ja lasin ta jooksma, et ta jalad kangeks ei jääks. Ma puhastasin ta puuri ja panin süüa ja juua. Võtsin oma merisea viisin ta vannituppa. lasin vanni sooja vett ja panin merisea vanni ujuma. Senikaua mõtlesin talle nime. Tema nimeks sai Gru. Paari minuti pärast ma pesin oma Gru korralikumalt šhampooniga puhtaks ja föönitasin ta ära. Kammisin teda ja panin ta puuri sööma. 

Läksin alla korrusele, et nüüd oma koeraga tegeleda. Mul oli koerale nimi olemas. Roi, minu koera nimeks sai Roi. Ma lasin tal ennast nuusutada ja viisin ta sammuti vanni. Pesin ta puhtaks, föönitasin ja kammisin. Siis mõtlesin temaga mängida. Olin ostnud talle ilusa pehme jänese mänguasja. Me mängisime oma tund aega, kuniks ta ära väsis ja magama läks. Mina läksin raamatut lugema.

Kui meeldis pange vote, kui uut osa soovite siis kirjutage alla kommentaaridesse, siis tean et keegi loeb ültse mind, ja ei talle meeldib/
Olge muhedad! 🤗

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jun 22, 2018 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Armastus viha vastuTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon