Uus algus

48 2 1
                                    

Olin jõudnud oma tädi maja juurde, ta elab luksuslikult. Ma astusin tema ukse juurde ja koputasin ta suurele klaasist uksele. Tädi tuli tegi ukse lahti ja kallistas mind.

Tädi: Kullake, kuidas sa siia said? (küsis ta ja vaatas mulle otsa)

Mina: Taksoga.

Tädi: Miks, mis juhtus, kas isa joob jälle?

Mina: Jah, nagu ikka, ta karjus mu peale ja kutsus mind väänikuks.

Tädi: Tule aga sisse ja paki oma asjad lahti võid olla siin nii kaua kuni tahad.

Ma astusin sisse ja tädi näitas, kus minu magamis tuba on. Ma pakkisin asjad lahti ja viskasin voodisse pikali. Homme pidi olema koolipäev aga mul polnud mingitki soovi kooli minna. Ma ei läinud ka.Mu tädil oli armas kass kes mulle meeldis ta oli siiami kass ja tema nimi on Shira. Ma jäin magama, kuna kell oli 00.45. Hommikul ärkasin pannkoogi lõhna peale üles. tädi oli teinud pannkooke, mmm kuidas ma neid armastan eriti maasika moosiga.

Ma tõusin püsti ja panin riide, kammisin juuksed ja läksin alla korrusele sööma. Kuulsin kuidas mulle tuli sõnum. Ma avasin selle ja sõnum oli tundmatult numbrilt.

Tundmatu: Kus sa värdjas oled, ma tahaks kellegile peksa anda. KOBI KOOLI SA PAKS!! Sinu Marleen.

Mina: Jäta mind rahule, peksa enda poissi või enda teenijaid. Ma ei tule kooli. Kao mu elust sa mõttetu inimene!

Kirjutasin ma talle ja panin telefoni lauale. Ma olen Robertist üle saanud, sisendasin ma endale. Kuid ei ta meeldis mulle ikka, tema ilusad silmad ma ei suuda. Ta kirjutas mulle veel midagi aga ma ei tahtnud seda näha. Ma olin oma söögi lõpetanud ja ma läksin oma tuppa ja viskasin voodisse pikali. Peagi ma jäin magama, kuna olin väsinud. Ma nägin unes kuidas Roberti pehmed huuled puudutasid minu omi kuidas ta mind kallistas aga kui ma üles ärkasin oli mu käte vahel ainult padi.

Ma nutsin, kuna lootsin, et see oli päriselt, kuid see oli ainult uni.

Mdea, kas mul on mõtet kirjutada ültse?
Olge muhedad!

Armastus viha vastuWhere stories live. Discover now