Uus kool

134 4 0
                                    

Pärast ema surma on isa hakkanud jooma ja väljas käima. Teda ei huvita kuidas mul läheb. Teda pole peaaegu koduski, ainult siis, kui tal on mingi uus piff, kelle ta meie juurde tassib.

See ajab närvi, et mu isa ei oska enda eest hoolitseda, ta mängib ainult titte. Vahel on mul selline tunne nagu mina oleks lapsevanem ja tema laps. Me kolisime Tartust-Tallinna, kuna mu isa ei suutnud selles korteris olla(on alles titt). Ma pidin homme minema uude kooli, kust ma kindlasti ei leia sõpru kuna kõik vihkavad mind, Miks ma siin olen, ma tahaks ema juurde minna ja olla temaga koos

IGAVESTI!

Ema kas sul on seal tore olla?

Mu ema tegi enesetapu, kuna ta elu oli sama moodi pekkis nagu minu omagi. Ta.....hüppas rongi alla, ma tahaks sama teha, kuna mulle ei meeldi mu elu, isegi mu ex jättis mu maha kuna leidis endale "ilusama" tüdruku, tegelt nägi ta välja nagu paks lehm keda oli mudaga loobitud ja siis ahjust läbi lastud. Mulle ta ei meeldinud noh see on loogiline kellele meeldiks, kui tema poiss üle lüüakse, mitte mulle igatahes.

Ma vaatasin kella, kell oli saamas 3 öösel ja mul polnud ikka und, kuna mõtlesin emast. Mul tulid pisarad silma kui ma meenutasin seda hommikut kui mulle helistati politseist ja öeldi, et ema pole enam. Miks helistati mulle.......kuna mina helistasin emale viimasena, siis helistati just mulle. Ma ei suuda ikka mõista seda, et mu ema surnud on.

Lõpuks tuli mul uni.

Ärkasin järsult üles, kuna nägin unes ema. Mulle meenus lause mida ta  mulle unes ütles.

Ta ütles"Kallis Harley hoolitse oma isa ja väikse õe eest!" Ja siis tuli rong mis sõitis mu emale ligemale ja ligemale järsult polnud mu ema enam, ning siis ma ärkasin pisarad silma.

Läksin alla korrusele, isa polnud jälle kodus.Ma käisin pesemas ja hakkasin endale hommikusööki valmistama aga kuna ma pole hea kokk, siis tegin ma endale kaks võileiba ja kohvi. Tegin oma soengu korda ja pesin hambad. Ma läksin garderoobi, et otsida midagi selga ma võtsin maika,sinised teksad ja jalga tennised.

Hakkasin kooli minema, ning otsisin oma taskust kõrvaklappe, et tee peal muusikat kuulata. Panin oma rocki käima ja kõndisin muutkui kooli poole. Minu kooli polnud väga pikk maa, umbes 2km. Minu jaoks vähe.

Jõudsin kooli ja otsisin oma klassi garderoobi, et oma riided ära panna. Direktor ütles, et vajalikud õpikud leian ma kapist nr 56. Läksin enda kapi juurde ja vaatasin tunniplaani.

Esimene tund oli matemaatika, minu klassijuhatajaga. Võtsin siis vajalikud asjad ja läksin klassi. istusin suvalisele kohale, kus ei tundunud kedagi istuvat. See oli klassi viimane rida, akna poolne pink.

Kõik jõllitasid mind. Ma kuulsin kuidas keegi küsis kellegilt" Kes see eit veel on ja mida ta tahab siit?" Tundsin ennast ebamugavalt.

Kell helises ja klassi tuli palju õpilasi.

Nii see on siis minu teine raamat. Ma pole küll kõige parem kirjutaja aga loodan, et meeldis.

Palun pange vote kui meeldis ja kui ei meeldinud siis...... Pange ikka vote ja olge muidu muhedad.

Armastus viha vastuWhere stories live. Discover now