lämna dig kapitel 1

21 0 0
                                    

jag stod naken i duschen och lät vattnet rinna över min bara kropp. Jag tittade ner på mina armar fulla med mörka blåmärken och skrapsår. Det var hans blåmärken sår. Det var hans kropp. Jag ägde inte längre min egna kropp, det var hans ägodel.

Jag är en 22 årig kvinna som heter Elise, Elise Bäck. Jag är gift med 27 åriga Ralph Bäck. Vi har varit gifta i 2 år, men jag var 18 när vi träffades första gången. Jag var så förälskad när jag träffade den äldre charmiga mannen. Vår relation gick rättså fort fram och det skadade inte heller att Ralph hade en del pengar på kontot och en lägenhet.

Vi träffades på en cocktail fest, som min moster tvingat mig med på. Jag bar en lång rödklänning med matchande läppstift och höll en martini i handen. Han steg fram mot mig och vi började småprata. Han var 23, hade lägenhet och jobb. Vad hade jag, jag gick ju fortfarande i skolan.Men han var så snygg och fick mig att skratta.  Vi bytte nummer och han smsade mig samma kväll när vi båda lämnat festen. några veckor senare spenderade vi mer tid tillsammans och vi gav oss titlarna "flickvän" och "pojkvän"

Jag märkte svärtan i hans ögon när jag pratade med andra killar,  även kompisar. Han kunde ta mig hårt i armen och dra iväg mig och och börja fräsa åt mig att inte tala med dem och svära åt mig. Sedan avslutade han alltid det hela med att ge mig en puss på kinden och säga " jag älskar dig och jag vill inte att du ska bli skadad" sedan harklar han sig drar håret bakåt med hjälp av fingrarna och leder mig tillbaka till personerna vi pratat med och säger "ursäkta men Elise är hemskt trött och jag tror att vi måste gå, men det var trevligt att träffas" Eller någon helt annan ursäkt som inte stämmde.

Han kunde bli arg för det minsta lilla och börja kasta med saker omkring sig, välta ner saker, ibland även slå mig, men fem minuter senare ångrade han sig djup bad om ursäkt och berättade för mig hur mycket han älskar mig och kom hem med tulpaner eller rosor. Jag förlät honom alltid. Jag älskade trots allt honom och jag var kär.

Han friade den 12 oktober. När vi var på en resa i Kanarieöarna. Vi satt på en strand och det började skymma, han hade ritat ett hjärta i sanden och vi höll varanndras händer. Han drog ur en ask ur skjortfickan och gick ner på knä, han sa "Elise jag älskar dig, vill du bli min fru" Jag grät och viskade "ja" Han satte på mig guldringen.

Jag var bara 18 och allt detta var så spännande för mig. Bröllopet ägde rum året därpå, samma år som jag skulle ta studenten.  Jag väldigt ung när jag gifte mig, men det var sann kärlek.  Vi hade ett stort sommarbröllop den 10 juli och jag bar en stor vit fluffig klänning med lockat hår. Jag hade stort leende på mina läppar den dagen.

Vi gifte oss i en kyrka. Båda sa "ja" och möttes i en lång kyss. Vi tog sedan häst och vagn till en pampig herrgård. Där vi åt och dansade. Det var verkligen det lyckligaste dagen i mitt liv. Även pappa verkade glad den dagen, han hade varit emot detta bröllopet hela tiden.  Han tyckte att jag var alldeles för ung och han hade aldrig gillar Ralph.

Jag och Ralph lämnade bröllopet och tog ett flyg till Thailand, där vi skulle ha våran smekmånad i två veckor.

Vi kom fram till ett jättevackert hotel. När vi kom in på vårat rum låg det en champagneflaska på nattduksbordet med två glas och sängen var full med rosenblad.

Jag bar en kort svart klänning med kilklackar. Ralph lyfte upp mig och la mig på sängen och sa "jag ska äta upp dig"  jag fnittrade. Ralph kysste mig passionerat och drog av mig min klänning.

lämna digWhere stories live. Discover now