kaptiel 6

10 0 2
                                    

Ralph hoppade till  och tog ett stort steg för att kämpa sig upp i båten med mig slängd över ryggen. Jag kunde se hur han darrade.  Vi lyckades komma ner i båten och vi båda pustade ut.  Vi båda var tysta en lugn stund. 

Tillslut kom räddnings båten som kom för att hämta oss.  I båten stod två thailändare med halvdålig engelska. Jag klev ombord på deras båt helt slut och ville bara tillbaka till hotellet. Vi satt tysta under hela båtfärden.

Vi kom tillbaka till hotellet och kvällen flöt på tills vi skulle gå och lägga oss. Jag hade lagt mig i sängen och Ralph la sig försiktigt brevid. Vi låg och stirrade upp i taket i tystnad.  Jag orkade helt enkelt inte prata om dagens händelser och jag antog att Ralph kände det samma.

Jag vaknade av att solen lyste in i rummet. Vi skulle åka hem om tre dagar och jag kände att jag ville göra det bästa av resan de sista dagarna. Jag la det som hade hänt bakom mig. Jag älskade trots allt Ralph, varför klaga när jag har det så bra.

Ralph sov fortfarande.  Jag upptäckte hur brun han hade blivit de senaste dagarna.  Han låg i bar överkropp med det vita lakanet över höfterna.  Hans hår var rufsigt och jag började fundera på hur våra framtida barn hade sett ut.  Det låter säkert töntigt men jag hade kunnat slå vad om att de hade varit världens gulligaste iallafall.  Jag och Ralph hade aldrig diskuterat ämnet barn så seriöst, men han har nämt att han vill ha en unge så småningom.  Jag har alltid velat vara mamma,  sålänge jag hittar rätt man förstås och det har jag ju. Jag kan verkligen föreställa mig en liten mini Ralph med hans haka, fast med mina blåa ögon. Jag bestämde mig för att sluta fundera och la mig istället brevid Ralph och smekte hans rygg.

Idag åkte jag och Ralph in till Bangkok,  där vi hade en "shoppindag" , vi var på ett stort köpcenter, vi handlade en hel del billiga märkesaker och smycken. Jag fick även syn på en jättesöt prinsessklänning för bebisar. Jag övertygade Ralph att köpa den till framtiden och ifall det inte skulle bli en sådan framtid, så hade vi alltid kunnat ge bort den i present.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 24, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

lämna digWhere stories live. Discover now