"Demonul asta...poate fi numit om?"

219 15 7
                                    

A doua zi ne intalniseram cu totii la pestera Akatsuki. Pain avea sa ne imparta pe toti in 4 echipe, al caror scop era stabilit in functie de 1 tinta si 1 piedica, mai precis Naruto Uzumaki si Orochimaru...

In sfarsit, ne-am prezentat toti; Pain avea o privire impasiva, ca intotdeauna, si ne cerceta pe fiecare in parte. S-a oprit asupra mea si a facut doi pasi in fata, infatisandu-se intr-o postura usor sfidatoare, care insa era menita sa ma faca sa inteleg ca el imi era superior, si, mai mult decat atat, ca el era stapanul.

Am lasat privirea in jos si mi-am inclestat pumnii la spate, asteptand sa imi rosteasca soarta, care avea sa fie decisiva in avansarea mea in ''cariera'' ca si ninja. Daca eram in echipa lui Sasori, aveam sa devin papusar, dar daca eram cu Itachi...viata mea si nu numai s-ar fi schimbat radical...in bine!

-Shituga Yukomohari! imi pronunta apasat numele, fortandu-ma sa mentin un contact vizual cu el.

-Da, Pain-sama! am raspuns cat am putut de tare, dar dat fiind ca eram foarte nervoasa, in vocea mea s-a citit un tremur.

-Hm...facu Pain si se intoarse pe calcaie. Fii mai sigura pe tine! Nu avem nevoie de lasi in clanul Akatsuki, trebiue sa ii arati inamicului ca ai incredere in tine si ca ii esti superioara!spuse cu severitate.Cativa membriidin clan, Tobi, Deidara, Kisame si Sasori ma privira usor ingrijorati. Deci sa inteleg ca nu ii facusem o prima impresie prea buna lui Pain-sama...dar incercand sa alung aceasta stare de teama, am rostit tare si cu incredere:

-Asa voi face, Pain-sama!

-Bun, facu el su un ton usor mai calm.

Itachi, care se afla in dreapta mea, fiind primul din rand, ma privi zambind usor, si vazand asta, am capatat mai multa incredere.

-Acum, e timpul sa impartim echipele! Am intocmit o fisa in care am tinut cont de abilitatile fiecaruia si de capacitatile tuturor...Prima echipa este formata din:...

Am inghitit in sec si am inceput sa imi musc buza, asteptand sa imi aud numele strigat...

-Hidan si Kakuzu!

-Oi, da, fraierilor! o sa fim gata cu misiunea inainte sa spuneti:Jashin! Jashin-Sama este cel mai puternic, nu putem da gres! spse Hidan si cu lama ascutita a securii isi cresta incet si cu precizie semnul jashinist pe incheietura, privind cu extaz sangele care se scurgea pana in palma lui.Isi apuca medalionul jashinist cu mana aceea si murmura o rugaciune scurta...Jashin sama, da-mi puterea sa ii ucid pe toti cei care iti pateaza numele sau il necinstesc sau nu il maresc! Vor fi murit toti, iar eu imi voi varsa sangele pentru tine! Iar si iar! La infinit...

Bun...existau si practici ciudate pe aici...dar se pare ca nu eram singura care credea asta, caci cativa il priveau usor nedumeriti pe jashinist...cu toate ca ii stiau religia si ce presupunea ea, cred ca, chiar si dupa atata timp, inca nu o puteau intelege...si nu ii condamn. DELOC!

-Bine, daca Hidan a terminat...revenim! A doua echipa: Tobi, Deidara, Zetsu.

-Daaaaa! Tobi si Deidara sama vor fi o echipa.!!!!!se auzi vocea ridicata si enervanta a lui Tobi.

Deidara, scarbit de atitudinea lui Tobi si dorind a nu fi singurul care era facut de ras, zise marsav:

- Si Zetsu-sama...!

-Uraaa! Zetsu sama e si el cu Tobi! Tobi fericit!striga el si Deidara rase infundat...in timp ce Zetsu clocotea de furie.

-Hei, Zetsu...vezi..s-sa nu te ofilesti! facu Kisame rautacios, zambind la vazul acelei scene penibile.

Deidara nu se mai putu abtine la acest comentariu, dar nici Pain nu mai rezista acestor nerozii:

-Incetati acum! Gata vacanta! Si asa am pierdut destul timp! A cui a fost aceasta idee neinspirata!? tipa Pain, amintindu-si.

iItachi Uchiha- The clan bans love...<3Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum