14- Wing Man Four

2.6K 152 44
                                    

"Molly?" dedim şaşkınlıkla çıkarılan cesede bakarken. Alice'in suratı da aynı benim olduğunu hissettiğim gibi bembeyazdı. Nefes almakta zorlandığımı hissettim. Kafamı çevirmemle Eric ile gözgöze geldik. Bunu yapabilecek tek kişi oydu, bunu yaptığına inanamıyordum. Gözlerimin dolduğunu hissederek koşarak Pit'ten çıktım. Arkamdan biri geliyordu ve ben kimin geldiğini çok iyi biliyordum. Eric. Beni kolumdan tuttu ve kendine çevirdi.

"Katy." dediğinde istemeden gözyaşlarımdan biri kendini aşağı attı.

"Bunu yaptığına inanamıyorum Eric." dedim.

"Ben yapmadım." dedi fısıldayarak. İstemeden minik bir hah sesi çıkardım.

"Tabiki öyle dersin Eric. Sen..." dedim ama devamını getiremedim. "Sana inanamıyorum."

"Ben yapmadım. Çözecektim ama bu şekilde değil." dedi kolumu biraz daha sıkarak.

"Herkes senin kötü adam olduğunu söylediğinde ben seni korudum. Çok yanılmışım. Sen dedikleri kadar psikopatsın." dedim ve kolumu kurtarıp yatakhaneye koştum. Ben yatakhaneye girdikten birkaç dakika sonra Alice içeri girdi. Ben yatağımda oturmuş, dizlerimi kendime çekmiştim. Alice de gelip yatağıma oturdu ve bir elini dizime koydu.

"Katy. Çok üzgünüm." dedi fısıldayarak.

"Sorun Molly'nin ölmesi değil, sorun Eric bunu yapacak biri değildi." dedim hala şokun etkisindeyken.

"Hayır Katy. O her zaman bu adamdı, sadece sen göremedin." dediğinde inanamaz gibi kafamı kaldırdım. Haklıydı da. Derin derin nefes aldım.

"Uyumak istiyorum Alice." dedim. Alice uzanıp yanağımı öptü.

"İyi geceler." dedi ve kendi yatağına geçti. Yatakta yayıldım ve uyur gibi gözlerimi kapadım. Neler olduğunu öğrenmem gerekiyordu. Nasıl yapabilirm, diye düşünürken James yatağıma oturdu.

"Hey. İyi misin?" dedi. Gülümsemeye çalıştım.

"Evet. Sadece kimin yaptığını çok merak ediyorum." dedim.

"Pit kameralar ile izleniyor fakat kamera kayıtları kontrol odasında." dedi James elimi tutarken. Sıcacık elleri yüzünden gülümsedim. Aklımda şimşekler çakmaya başladı.

"Neyse seni uyumaya bırakayım. Zor bir geceydi." dedi James ve hafiften elimi sıkıp yatağımdan kalktı. Bir tek kontrol odasında kamera vardı ve anahtar sadece liderlerde ve orada çalışanlardaydı. O zaman bir şekilde anahtarı almam ve kameraları izlemem gerekiyordu. Peki anahtara nasıl ulaşabilirdim?

-

Pit'teki çalışmalar dünkü ölüm yüzünden iptal olmuştu ve herkes simulasyona giremeyecek kadar perişandı. Liderler bunu farketmiş ve olayı anlamak için zamana ihtiyaçları olduğundan bize bir günlük izin vermişlerdi. CANIMIZA MİNNET. Kendimi yatakhaneden dışarı attım ve Eric'in odasına ilerledim. İçeride olmasını umarak kapıyı çaldım. Birkaç dakikalık sessizlikten sonra kapıyı uykulu gözlerle Eric açtı.

"Uyandırdım mı?" dedim.

"Bir soğuk kalpli, acımasız bir psikopatı uyandırmamalısın." dedi Eric dün ki konuşmamı iğnelercesine.

"Eric..." diye söze başladım ama kapıyı açtı ve kafasıyla içeriyi işaret etti. İçeri geçtim ve tekrar konuşmaya başladım.

"Dün söylediklerim için özür dilerim. Seni dinlemeden yargılamamalıydım." dedim hızlıca. Eric önce bana baktı sonra derin bir nefes verdi.

"Ben yapmadım Katy. Aklımdan geçmedi değil ama." dedi son kısımları fısıldayarak. Ona gerçekten inanmak istiyordum ama yapamazdım. Görmeden olmazdı. Anahtarı nerede tutuyor olabilirdi? Birkaç adım ona attım ve kollarımı boynuna dolayıp sarıldım. Başımı omzuna koydum ve omzunun üstünden etrafa bakındım. Ve bir grup anahtar gözüme çarptı. Masanın üstünde duruyorlardı. Kendi kafamda kurduğum planı takip ederek kafamı kaldırdım ve Eric'i öpmeye başladım. Eric hiç beklemeden karşılık verdi ve ellerini belime sardı. Bende ellerimi kalçalarına (SIKI VE KASLI SEKSİ KIÇINA) koydum ve masaya doğru yürüdük. Dudaklarımı onunkilerden ayrımadan elimi çektim ve anahtara uzandım. Kendisi dudaklarımla ve popomu okşamakla meşgul olduğu için ne yaptığımı farketmedi. Anahtarı cebime attım ve ellerimi geri seksi poposuna koydum. Elleri yine bluzumun için doğru kayınca kenara çekildim.

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-Where stories live. Discover now