Hoofdstuk 5.

258 12 6
                                    

PIPIPIPIP PIPIPIPIP. Mijn wekker ging. Tijd voor school. Mijn zus was weer niet thuis. Ach. Het is nog eind september. De universiteit begint in oktober. Ik maakte me klaar en liep naar de bushalte. Daar zag ik niet alleen mijn BFF staan. Ook Lika stond er. Die nerd. Volgens mij heeft hij een oogje op me. Met zijn bril. Beugel... Ik negeerde hem. "Help me hieruit" fluisterde ik aan mijn BFF. "Hallo! Ik kom eens kijken... Ooh! Je bent zo mooi!" Gelukkig kwam de bus er aan. Ik wil zo rap mogenlijk verlost van hem zijn. Erik zat ook op de bus. "Dag schatje!" Mijn BFF keek raar. "Jullie hadden toch niks? Voor het weekend toch..." "Nu dus wel!" Ik was erg blij. Lika keek kwaad. Hij snoot zijn neus en kwam naar ons toe. Hij begon eerst tegen Erik. "Dus! -snnnnffff- Jij pakt haar van me af!" We keken raar. "Nee? Helemaal niet! Jij wilt haar!" Zo ontstond er een hele discussie.

We stapten af. Lika leek niet erg blij. Maar dat kon me niks schelen. Ik haalde de nodige mappen uit mijn kluisje. Bij het eerste lesuur hadden we een invullijstje.

Ben je blij? Ja.

Ben je een mens? Ja.

We snapten het niet. Twee vragen?! We gaven het gewoon af.

 Toen we onderweg waren naar het volgende vak, kwam één van de popi's naar me toe. "Hallo? Ben je iets vergeten?" Ze begon te lachen. "Je lijkt me tof..."  Haar stem was zo perfect. Ze ging na die zin gewoon weg. Alsof er niks gebeurt was. Erik kwam naar me toe. "ZE ZEI IETS TEGEN JE!" Ik was zo verbaast dat ik niet kon antwoorden. Ik stond gewoon stil in het midden van de gang.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 24, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hoe overleef ik school?Where stories live. Discover now