6-И сега те имам само за мен-част 2

143 18 5
                                    



Viewers discretion advised.

Гледна точка на Келси:

Пуснах втората чанта с нещата, които най-вероятно щях да взема по време на пътуването, което Джъстин бе планирал, поех си дълбоко дъх и изправих гръба си. "Добре," Плеснах с ръце. "Готова съм."

Обърнах се и видях Джъстин, който беше укокорил широко очи. " За какво ти е всичко това? Ще останем само три дни, ако броим и днес." Той вдигна и двете чанти за да провери всяка от тях колко тежи, защото според него това беше твърде много багаж. Мъже.

"Е съжалявам, но кой знае къде ще ме заведеш? Може да имам нужда да си сменя дрехите. Освен това съм момиче. Какво очакваш? Лесно ти е на теб. Всичко от което се нуждаеш е тениска, дънки, боксерки и си готов да тръгваш."

Със смях, Джъстин ме дръпна встрани и ме целуна по челото."Много си сладка, миличка."

Сръчках го с лакът в ребрата, той истена от леката болка. "Исусе." Промърмори той. "За какво беше това"

Повдигнах едната си вежда, изправих се пред него; Двете му ръце бяха на ханша ми, свих устните си в права линия. "Мислиш, че съм сладка?" Подчертах подигравателно, макар че гласът ми излезе по-доминантен от очакваното.

"Е... да? Какво си ти- ох." Присмя се; Джъстин се усмихна надолу към мен, лицето му блистеше от внезапен интерес. "Секси, имах намерение да те наричам секси." Наведе се и притисна устните си към моите. "Забравих, че ти не си сладка."

"Имаш право." Аз се изкикотих, клатейки глава. Спомняки си стари моменти с Джъстин, почутвах пеперуди в стомаха ми. Беше невероятно да се държим различно, вместо да спорим за минали различия и проблеми.

"Вие хора имате някои сериозни проблеми." Маркус извика зад нас, с една хрупкава филийка в ръка и част от тази филийка висеше от устата му.

Джъстин вдигна високо ръката си, показвайки среден пръст на Маркус.Джъстин ме придърпа по-близо до себе си и задълбочи целувката, докато езикът му си играеше с моя. Усмихвайки се в целувката, сложих една си ръка на лицето му и звъртях главата си настрани, така че да ни е по-удобно и на двамата.

"Какво по дяволите? Опитвам се да ям тук!" Маркус разпери ръце въ въздуха, хрупкави трохи хвърчаха наксъде от филийката му.

Danger's Back BulgariaWhere stories live. Discover now