Šesti

67 11 1
                                    

lowkey explicit?

2:37Nikad nisam znala kakva si vrsta ljubavnika

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2:37
Nikad nisam znala kakva si vrsta ljubavnika. Mogla sam samo da pretpostavljam i veruj mi da sam oduvek uživala u maštarenju.
Maštala sam o tvojim kukovima pod mojim šakama i plavim tragovima koji bi završili na karamelnoj koži nakon svakog dodira. Zamišljala sam tvoj slatki miris jagoda i morske soli i koliko sam samo želela da prođem rukama kroz kosu crnju od noći.

Uvek sam te želela u svojoj blizini, uz sebe, u sebi, što bliže.
Dopustila bih ti da se izgubiš u meni i mojoj vreloj unutrašnjosti koja je gorela samo zbog tebe i samo za tebe.

Dopustila bih ti sve to da ti već nisi sam proglasio moje telo svojim. Svaki moj san je bio u potpunosti srušen kada si pribio moje vrele grudi uz hladan zid. Čvrsto si držao šaku na mojim leđima, ali veruj mi, nije ti trebala ni ona da me zadržiš u mestu. Tvoj pogled je bio leden ali u tvojim očima je gorila vatra i samo to je bilo dovoljno da me natera da ti se potčinim. Da spustim glavu ka podu i primim sve što si mogao da mi daš. 
Tvoje ruke su tumarale mojim telom i obavijale se oko njega kao zmija. Drhtala sam i pod najmanjim kontaktom. Tvoj vreo dah se rasipao po mojim golim ramenima i osetila sam se toliko bespomoćno sa svojom nagom, zajapurenom kožom zarobljenom između ledenog zida i grubog materijala tvoje odeće.
Dirao si svuda sem onde gde sam najviše želela tvoje šake, usne, jezik... bilo šta.

Kada sam shvatila da nisi onaj tip koji pada na kolena, nisam znala da ću odmah poželeti da kleknem pred tobom. Nisam znala da ću kleknuti i slaviti te svojim vlažnim jezikom i vrelim usnama koji su zasigurno osećali kao raj na zemlji. Dopustila sam ti da upleteš prste među pramenove moje kose i pljuvačkoj da klizi niz moju bradu i sve preko vrata i grudi. Tako bespomoćno. Tako dobro.

Gazio si po mom ponosu i najgore od svega, ja sam ti to sa zadovoljstvom dopuštala. 

- ♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

za njegaWhere stories live. Discover now